• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ben gordum ilk defa minnosumu :KK200:
Hatta alttan kalp atisini bile duyduk. Haftaya gene gidecegiz :)
Çook tebrik ederim canım 🤩 Darısı başımıza olsun. Hafta hesaplamasını neye göre yapıyorsunuz kızlar. Kaçıncı haftada kese görme kalp atımı duyma gerçekleşir. Karından bakılarak tabi 🙂

Kızlar yaptığım bir hatadan bahsedeyim. Siz yapmayın 😬 progestan yumuşak kapsül fitili buzdolabında muhafaza ediyordum. Bir süre sonra yumuşaklık kalmıyor zaten 😂 fark ettim ki etkisi azalıyor ve emilimi azalıp daha katı parçalarla geri geliyor. Ev sıcak oluyor baya diye koymuştum artık evin en serin odasında muhafaza ediyorum. Buzdolabı yanlış tercih 😅

Kızlar testler icin yarın saglik ocağına gidicem gitmeden fitili kullansam sıkıntı olur mu acaba bu defa ilaç idrara karışırsa diye endişe ediyorum

Kızlar yaptığım bir hatadan bahsedeyim. Siz yapmayın 😬 progestan yumuşak kapsül fitili buzdolabında muhafaza ediyordum. Bir süre sonra yumuşaklık kalmıyor zaten 😂 fark ettim ki etkisi azalıyor ve emilimi azalıp daha katı parçalarla geri geliyor. Ev sıcak oluyor baya diye koymuştum artık evin en serin odasında muhafaza ediyorum. Buzdolabı yanlış tercih 😅
Benim buzdolabı hiç aklıma bile gelmedi canim😂😄 zaten 25 dereceye kadar oda sıcaklığında kalabiliyor bildiğim kadariyla. Bu arada ben keseyi dun gordum tam 5+0 di

Benim buzdolabı hiç aklıma bile gelmedi canim😂😄 zaten 25 dereceye kadar oda sıcaklığında kalabiliyor bildiğim kadariyla. Bu arada ben keseyi dun gordum tam 5+0 di
Cok sıcak oluyor canım malesef ondan koymuştum ama baktım fark ediyor. Salı günü randevum var hemşire ye sordum karından bakıyor doktor dedi. Bu hafta neye göre hesaplanıyor. Benim regl tarihim 8 Mayıs dı 23 Mayıs transfer tarihim hangisine bakılıyor

Cok sıcak oluyor canım malesef ondan koymuştum ama baktım fark ediyor. Salı günü randevum var hemşire ye sordum karından bakıyor doktor dedi. Bu hafta neye göre hesaplanıyor. Benim regl tarihim 8 Mayıs dı 23 Mayıs transfer tarihim hangisine bakılıyor

Kilyacim bizde transfer tarihine bakiliyor, transfer tarihinde 2 haftalik olmus sayılıyormus

Benim sat 5 mayis transferim 21 mayis.seninde salı günü görünür canim büyük ihtimalle.zaten ultrasonda ne kadarlık olduğu çıkıyor tam olarak doktorun sana soyler

Ayy hayirli olsun mutlu guzel haberlerini duyarız insallah nasil gectti peki nelere dikkat etmen gerekiyor
iyi gecti ama tam sıkişmadigim icin sonda taktilar tahriş oldu başka sıkınti olmadi 15 dk sonra wc ye gittim sonra tekrar uzandim 30 dk kadar eve geldim uzandim 1-2 saat sonrasi kanepede otutdum kuru dur kabak cekirdegi cerez yedim başka birseyde yapmadim ins herkesden guzel haberler aliriz

kızlar günaydın sağlık ocağından geliyorum.gebelik kaydım yapıldı-kan ve idrar testleri verdim(toxoplazma ve rubella hariç).tansiyonum yüksek çıktı çok endişeliyim hemşire 3 gün takip et dedi pazartesi de sonuçlarımı almaya gidicem

Back