Hemşireye sordum karından dedi ama bakalım artık umarım her şey sağlıklıdırdoktora göre değişiyor heralde canım
transferden sonra 2 kontrolde de karından baktı doktorum
Hemşireye sordum karından dedi ama bakalım artık umarım her şey sağlıklıdır
Canim benim tam 6. Haftaydi biliyorsun. Karindan bakti once. Kalp atisini belli belirsiz pitirti olarak goruyorum dedi. Aslinda alttan baksak daha net gozukur dedi. Ben hemen hemen dedimİnşallah canım. Umarım alttan bakmaz
inşallah canım.benim de tansiyonum yüksek çıktı moralim bozukHemşireye sordum karından dedi ama bakalım artık umarım her şey sağlıklıdır
Ah ah en korktuğum benim yükseliyor zaten arada pazartesi kardiyolojiye gideceğim. Öyle çok yükselirse en zararsız ne olur hangi ilaç olur diye. Yoksa acil de ağrı kesici ve dil altı veriyorlar hemen. Kadın doğumcum tansiyon önemli mecbur ilaç almak zorundasın dedi. Almamak daha tehlikeli imiş. Bakalım pazartesi ne der ona göre salı konuşacağım yazarım buraya da. Az yükseldiğinde sarımsak çok iyi geliyor. Limon pek işe yaramıyor. Tavsiye ederim çiğ sarımsak çiğne kötü olsa da tadıinşallah canım.benim de tansiyonum yüksek çıktı moralim bozuk
Kaç cıktı cnm dinlendiririp ölçtüler demi bazen direk dinlendirmeden de ölçebiliyolarinşallah canım.benim de tansiyonum yüksek çıktı moralim bozuk
14-10 evet yüksek çıkınca dinlendim 10 dk yine aynı çıktıKaç cıktı cnm dinlendiririp ölçtüler demi bazen direk dinlendirmeden de ölçebiliyolar
normalde hiç yüksek çıkmaz acaba heyecandan stresten mi oldu.3 gün kontrol edip pazartesi hemşireye göstereceğim.Ah ah en korktuğum benim yükseliyor zaten arada pazartesi kardiyolojiye gideceğim. Öyle çok yükselirse en zararsız ne olur hangi ilaç olur diye. Yoksa acil de ağrı kesici ve dil altı veriyorlar hemen. Kadın doğumcum tansiyon önemli mecbur ilaç almak zorundasın dedi. Almamak daha tehlikeli imiş. Bakalım pazartesi ne der ona göre salı konuşacağım yazarım buraya da. Az yükseldiğinde sarımsak çok iyi geliyor. Limon pek işe yaramıyor. Tavsiye ederim çiğ sarımsak çiğne kötü olsa da tadı
Yüksekmiş cnm doktorun takiple hapa başlayabilir ama sıkıntı etme hamilelikte kullanılıyo tansiyon hapı14-10 evet yüksek çıkınca dinlendim 10 dk yine aynı çıktı
Benim 17 yi görüyor aşırı yükseliyor canım ama bu iki kere oldu . Gerçi felaketti hamile olsam tahmin edemiyorum bile. onun dışında en fazla 13 filan oldu bir kaç kere de. O kadar yüksekliğe sarımsak çare oluyor ben de. Stres heyecan baş ağrısı bir de kan sulandırıcılar da basıncı arttırıyor yatkınlık varsa onlar da etkili olmuş olabilir canım kafana takma o yüzden. Inşallah iyi olur. Benim tedavi öncesinde de yaşadığım için endişem çoknormalde hiç yüksek çıkmaz acaba heyecandan stresten mi oldu.3 gün kontrol edip pazartesi hemşireye göstereceğim.
akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam inşallah düşmüş olur.çiğ sarımsak denerim canım yeter ki düşsün
senin kaça kadar yükseliyor
ben ilk defa yüksek gördüm
daha geçen hafta 11-7 ydi
Alttan gerildiğim için müsade etmem sanırım biraz daha beklemeyi öneririm eğer olumsuz bir düşüncesi olmazsa tabi doktorun. Ah canım pıtı pıtı duymanın darısı başımızaCanim benim tam 6. Haftaydi biliyorsun. Karindan bakti once. Kalp atisini belli belirsiz pitirti olarak goruyorum dedi. Aslinda alttan baksak daha net gozukur dedi. Ben hemen hemen dedim
Sonra pit pit sesini dinletti bana.
Benim de Dr un yanında 150 75 çıktı hiç üstünde durmadılarinşallah canım.benim de tansiyonum yüksek çıktı moralim bozuk
Daha geçen hafta normaldi acaba stres mi yaptım bilmiyorum akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam tekrarYüksekmiş cnm doktorun takiple hapa başlayabilir ama sıkıntı etme hamilelikte kullanılıyo tansiyon hapı
Canım karın bel ağrın var mı ?Daha geçen hafta normaldi acaba stres mi yaptım bilmiyorum akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam tekrar
anladım canım inşallah bebişin iyi gelir sana tansiyonun normale dönerBenim 17 yi görüyor aşırı yükseliyor canım ama bu iki kere oldu . Gerçi felaketti hamile olsam tahmin edemiyorum bile. onun dışında en fazla 13 filan oldu bir kaç kere de. O kadar yüksekliğe sarımsak çare oluyor ben de. Stres heyecan baş ağrısı bir de kan sulandırıcılar da basıncı arttırıyor yatkınlık varsa onlar da etkili olmuş olabilir canım kafana takma o yüzden. Inşallah iyi olur. Benim tedavi öncesinde de yaşadığım için endişem çok
ikiside ara ara oluyor canım adet olacak gibi ama geçiyor sonraCanım karın bel ağrın var mı ?
evet olabilir normalde de heyecanlı biriyim zatenBenim de Dr un yanında 150 75 çıktı hiç üstünde durmadılar
Sen de o kadar üzerinde durma o anlık birşeydir
Benim heyecandan bence öyle oldu , o gümden sonra kendim hep ölçtüm bir daha öyle çıkmadı şükür
Stresde etkilidir cnm insan ister istemez yapiyo.. geçen hafta bebegimin ilk ultrasonunda o kadar heyecanlandım ki o masaya kac defa ne nedenlerle çıkmıştım ama bu kadar heyecanlanmamıştım ayaklarım titredi resmen kendimi sakinlestiremedimDaha geçen hafta normaldi acaba stres mi yaptım bilmiyorum akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam tekrar
canım sorma ya sanırım çok güçlüklerle evlat yolunda çaba harcadığımız için heyecan tavan yapıyorStresde etkilidir cnm insan ister istemez yapiyo.. geçen hafta bebegimin ilk ultrasonunda o kadar heyecanlandım ki o masaya kac defa ne nedenlerle çıkmıştım ama bu kadar heyecanlanmamıştım ayaklarım titredi resmen kendimi sakinlestiremedim
Benim geçti sanki yaikiside ara ara oluyor canım adet olacak gibi ama geçiyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?