Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Insallah canim senin transferindemi sonraya kaldi ben genetige göndermedim doktorum bu konuda bilgii vermedi yaptirmak gerekiyormu buarada ben ankaradayim sen

Insallah canim senin transferindemi sonraya kaldi ben genetige göndermedim doktorum bu konuda bilgii vermedi yaptirmak gerekiyormu buarada ben ankaradayim sen

Çok yumurta toplandığı için OHSS riski vardı çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. 2.adetle başlayacağız inşallah. Benim üçüncü denemem ( birincisi boş gebelikti , ikincisi negatif) ve şehir dışında bir merkeze gittiğimiz için elimizden geleni yapalım dedik. (Bursadayım, tüp bebek merkezi İstanbul’da) Doktorum yaşımdan dolayı gerek olmadığını söyledi ama kararı bize bıraktı.

Canım merhaba,benim de ikinci transferim bu ay yapılacak.Ancak genetik testle ilgili bize herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ya da talep edip etmediğimiz sorulmadı.Daha önceki denemelerinde de genetik teste tabi tutuldu mu embriyoların?Özel bir sebebi var mı genetik teste gönderilmesinin?

Allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim benimde problemim yas senin yasin daha genc sanirim 39 bitiyor transfer gunune kadar 40 oluyorum benim kaygilarim ondan zaten gec evlenmenin sıkıntıları bunlar zaten

1. tüp bebek taze transferdi ve boş gebelik oldu kürtaj oldum , 2. deneme 1.’den kalan dondurulmuşlardı ve test günüm gelmeden kanamam başladı sonuç negatifti. Önceki tedavim Bursa’daydı, eski doktorum genetikten bahsetmedi gerek görmedi sanırım, genetik test de ucuz değil bir tüp bebek parası da ona gidiyor. Yeni tedavimde eskiden boş gebelik geçirdiğim için genetik test yaptırmak seçenekler arasındaydı, doktor bize bıraktı kararı biz de gücümüz yettiği ölçüde keşke dememek için yaptırdık.

Allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim benimde problemim yas senin yasin daha genc sanirim 39 bitiyor transfer gunune kadar 40 oluyorum benim kaygilarim ondan zaten gec evlenmenin sıkıntıları bunlar zaten

Ben 28 yaşındayım nasipte varsa yaşa bakmaz olur inşallah , biz elimizden geleni yapalım da

Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah, kaç haftalıksın bugün, bide son adet tarihine göre mi hesaplanıyor nasıl oluyor bu işler

Tesekkur ederim. Son adet tarihime gore 6 hafta oldu bugun. Dr da ultrasonda bakip 5+6 yada 6+0 gelirimi uygun dedi.

Maşallah canım, çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inşallah ❤❤❤

Tesekkurler.

2 tane konulmustu biri tutmus cok sukur

Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için,umarım herşey gönlünüzce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…