Insallah canim senin transferindemi sonraya kaldi ben genetige göndermedim doktorum bu konuda bilgii vermedi yaptirmak gerekiyormu buarada ben ankaradayim senBenim 3. tedavim inşallah bu sefer nasip olur. 23 toplandı, 11 döllendi, 9 tanesi 5. güne geldi, 4’ü genetiğe gitti ve kalan 5’i donduruldu. Sayı insanı biraz rahatlatıyor ama sayıdan çok netice almak önemli, sen gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Insallah canim senin transferindemi sonraya kaldi ben genetige göndermedim doktorum bu konuda bilgii vermedi yaptirmak gerekiyormu buarada ben ankaradayim sen
Canım merhaba,benim de ikinci transferim bu ay yapılacak.Ancak genetik testle ilgili bize herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ya da talep edip etmediğimiz sorulmadı.Daha önceki denemelerinde de genetik teste tabi tutuldu mu embriyoların?Özel bir sebebi var mı genetik teste gönderilmesinin?Benim 3. tedavim inşallah bu sefer nasip olur. 23 toplandı, 11 döllendi, 9 tanesi 5. güne geldi, 4’ü genetiğe gitti ve kalan 5’i donduruldu. Sayı insanı biraz rahatlatıyor ama sayıdan çok netice almak önemli, sen gönlünü ferah tut inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Çok sevindimBen gordum ilk defa minnosumu
Hatta alttan kalp atisini bile duyduk. Haftaya gene gidecegiz :)
Canım merhaba,benim de ikinci transferim bu ay yapılacak.Ancak genetik testle ilgili bize herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ya da talep edip etmediğimiz sorulmadı.Daha önceki denemelerinde de genetik teste tabi tutuldu mu embriyoların?Özel bir sebebi var mı genetik teste gönderilmesinin?
Allah emeklerimizi bosa cikarmasin canim benimde problemim yas senin yasin daha genc sanirim 39 bitiyor transfer gunune kadar 40 oluyorum benim kaygilarim ondan zaten gec evlenmenin sıkıntıları bunlar zaten
Oyle tabi canim allah emeklerimizi bosa çıkarmasinBen 28 yaşındayım nasipte varsa yaşa bakmaz olur inşallah , biz elimizden geleni yapalım da ☺
Maşallah canım, çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inşallahBen gordum ilk defa minnosumu
Çok sevindimsağlıkla gelsin inşallah, kaç haftalıksın bugün, bide son adet tarihine göre mi hesaplanıyor nasıl oluyor bu işler
Maşallah canım, çok sevindim, rabbim tamamına erdirsin inşallah ❤❤❤
Ayyy çok sevindim ne güzelBen gordum ilk defa minnosumu
Benim hesabima gore 6 bugun bitti. Dr da ultrason da uyumlu dediAyyy çok sevindim ne güzelkaç haftalıktın cnm..
Darısı bizim başımıza inşallahBenim hesabima gore 6 bugun bitti. Dr da ultrason da uyumlu dedi
Sat ne zaman dı ?Ben gordum ilk defa minnosumu
1. tüp bebek taze transferdi ve boş gebelik oldu kürtaj oldum , 2. deneme 1.’den kalan dondurulmuşlardı ve test günüm gelmeden kanamam başladı sonuç negatifti. Önceki tedavim Bursa’daydı, eski doktorum genetikten bahsetmedi gerek görmedi sanırım, genetik test de ucuz değil bir tüp bebek parası da ona gidiyor. Yeni tedavimde eskiden boş gebelik geçirdiğim için genetik test yaptırmak seçenekler arasındaydı, doktor bize bıraktı kararı biz de gücümüz yettiği ölçüde keşke dememek için yaptırdık.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için,umarım herşey gönlünüzce olur.1. tüp bebek taze transferdi ve boş gebelik oldu kürtaj oldum , 2. deneme 1.’den kalan dondurulmuşlardı ve test günüm gelmeden kanamam başladı sonuç negatifti. Önceki tedavim Bursa’daydı, eski doktorum genetikten bahsetmedi gerek görmedi sanırım, genetik test de ucuz değil bir tüp bebek parası da ona gidiyor. Yeni tedavimde eskiden boş gebelik geçirdiğim için genetik test yaptırmak seçenekler arasındaydı, doktor bize bıraktı kararı biz de gücümüz yettiği ölçüde keşke dememek için yaptırdık.
2 mayis cnmSat ne zaman dı ?
Canım çok sevindimm hem kese hem kalp atışı ikisi biranda ne güzel olmuş yaBen gordum ilk defa minnosumu
Ne güzel masallahBen gordum ilk defa minnosumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?