• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

inşallah canım.benim de tansiyonum yüksek çıktı moralim bozuk
Ah ah en korktuğum benim yükseliyor zaten arada pazartesi kardiyolojiye gideceğim. Öyle çok yükselirse en zararsız ne olur hangi ilaç olur diye. Yoksa acil de ağrı kesici ve dil altı veriyorlar hemen. Kadın doğumcum tansiyon önemli mecbur ilaç almak zorundasın dedi. Almamak daha tehlikeli imiş. Bakalım pazartesi ne der ona göre salı konuşacağım yazarım buraya da. Az yükseldiğinde sarımsak çok iyi geliyor. Limon pek işe yaramıyor. Tavsiye ederim çiğ sarımsak çiğne kötü olsa da tadı

Ah ah en korktuğum benim yükseliyor zaten arada pazartesi kardiyolojiye gideceğim. Öyle çok yükselirse en zararsız ne olur hangi ilaç olur diye. Yoksa acil de ağrı kesici ve dil altı veriyorlar hemen. Kadın doğumcum tansiyon önemli mecbur ilaç almak zorundasın dedi. Almamak daha tehlikeli imiş. Bakalım pazartesi ne der ona göre salı konuşacağım yazarım buraya da. Az yükseldiğinde sarımsak çok iyi geliyor. Limon pek işe yaramıyor. Tavsiye ederim çiğ sarımsak çiğne kötü olsa da tadı
normalde hiç yüksek çıkmaz acaba heyecandan stresten mi oldu.3 gün kontrol edip pazartesi hemşireye göstereceğim.
akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam inşallah düşmüş olur.çiğ sarımsak denerim canım yeter ki düşsün
senin kaça kadar yükseliyor
ben ilk defa yüksek gördüm
daha geçen hafta 11-7 ydi

normalde hiç yüksek çıkmaz acaba heyecandan stresten mi oldu.3 gün kontrol edip pazartesi hemşireye göstereceğim.
akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam inşallah düşmüş olur.çiğ sarımsak denerim canım yeter ki düşsün
senin kaça kadar yükseliyor
ben ilk defa yüksek gördüm
daha geçen hafta 11-7 ydi
Benim 17 yi görüyor aşırı yükseliyor canım ama bu iki kere oldu . Gerçi felaketti hamile olsam tahmin edemiyorum bile. onun dışında en fazla 13 filan oldu bir kaç kere de. O kadar yüksekliğe sarımsak çare oluyor ben de. Stres heyecan baş ağrısı bir de kan sulandırıcılar da basıncı arttırıyor yatkınlık varsa onlar da etkili olmuş olabilir canım kafana takma o yüzden. Inşallah iyi olur. Benim tedavi öncesinde de yaşadığım için endişem çok

Canim benim tam 6. Haftaydi biliyorsun. Karindan bakti once. Kalp atisini belli belirsiz pitirti olarak goruyorum dedi. Aslinda alttan baksak daha net gozukur dedi. Ben hemen hemen dedim :KK9:
Sonra pit pit sesini dinletti bana.
Alttan gerildiğim için müsade etmem sanırım biraz daha beklemeyi öneririm eğer olumsuz bir düşüncesi olmazsa tabi doktorun. Ah canım pıtı pıtı duymanın darısı başımıza 🤩

inşallah canım.benim de tansiyonum yüksek çıktı moralim bozuk
Benim de Dr un yanında 150 75 çıktı hiç üstünde durmadılar
Sen de o kadar üzerinde durma o anlık birşeydir
Benim heyecandan bence öyle oldu , o gümden sonra kendim hep ölçtüm bir daha öyle çıkmadı şükür

Benim 17 yi görüyor aşırı yükseliyor canım ama bu iki kere oldu . Gerçi felaketti hamile olsam tahmin edemiyorum bile. onun dışında en fazla 13 filan oldu bir kaç kere de. O kadar yüksekliğe sarımsak çare oluyor ben de. Stres heyecan baş ağrısı bir de kan sulandırıcılar da basıncı arttırıyor yatkınlık varsa onlar da etkili olmuş olabilir canım kafana takma o yüzden. Inşallah iyi olur. Benim tedavi öncesinde de yaşadığım için endişem çok
anladım canım inşallah bebişin iyi gelir sana tansiyonun normale döner
heyecan olabilir çünkü normalde de heyecanlı kaygılı bi yapım var stres hat safhada zaten
bebeğim için daha sakin olacağımm

Benim de Dr un yanında 150 75 çıktı hiç üstünde durmadılar
Sen de o kadar üzerinde durma o anlık birşeydir
Benim heyecandan bence öyle oldu , o gümden sonra kendim hep ölçtüm bir daha öyle çıkmadı şükür
evet olabilir normalde de heyecanlı biriyim zaten
bakalım 3 gün takip edicem
pazartesi de sonuçlarımı alıcam inşallah bir sorun çıkmaz

Daha geçen hafta normaldi acaba stres mi yaptım bilmiyorum akşam iş çıkışı eczanede baktırıcam tekrar
Stresde etkilidir cnm insan ister istemez yapiyo.. geçen hafta bebegimin ilk ultrasonunda o kadar heyecanlandım ki o masaya kac defa ne nedenlerle çıkmıştım ama bu kadar heyecanlanmamıştım ayaklarım titredi resmen kendimi sakinlestiremedim

Stresde etkilidir cnm insan ister istemez yapiyo.. geçen hafta bebegimin ilk ultrasonunda o kadar heyecanlandım ki o masaya kac defa ne nedenlerle çıkmıştım ama bu kadar heyecanlanmamıştım ayaklarım titredi resmen kendimi sakinlestiremedim
canım sorma ya sanırım çok güçlüklerle evlat yolunda çaba harcadığımız için heyecan tavan yapıyor
dediğin gibi kaç kere muayene oldum kaç doktor baktı ama bu dönemler öyle stresli ki
rabbim sağ salim kavuştursun bebişlerimizle:dua::dua::dua::dua::dua:

Back