- 6 Nisan 2018
- 626
- 1.263
- 43
- 42
Ben en az 12inci haftayı tamamlayana kadar tup bebek doktoruma gitcem. Malum normal gebe kalamadık. Ve kullanacağımız ilaçların kontrolünü onlar yapmak zorundaKızlar şimdilik tüp bebek doktorunuza gidiyosunuz demi bi kadın doğum doktoruna da takip için gitcek misiniz yada ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz
inş hayirlisiya tutar bebeginize kavüsursunuz az olsun kaliteli sağlikli olsun neden 2 ay bekleyeceksinizArkadaslar mrb allahim herkesin bu zorlu süreçte emekleri boşa
Arkadaslar mrb allahim herkesin bu zorlu süreçte emekleri boşa cikmasin bende cuma gunu opu oldum ve sonunda 3 tane 5 gun embiyosu donduldu yeterlimi bilmiyorum ama iki ay beklemem gerekiyor transfer icin heyecanlı ve zorlu bi surec sizde boyle bir durum yasadimizmi acaba hala bunun uzuntusu içindeyim de
Sonucun belli oldu mu canım??ee bana esrtroemi bıraktırdı doktorum beta sonucunu görünce siz hala kullanıyormusunuz
Arkadaslar mrb allahim herkesin bu zorlu süreçte emekleri boşa cikmasin bende cuma gunu opu oldum ve sonunda 3 tane 5 gun embiyosu donduldu yeterlimi bilmiyorum ama iki ay beklemem gerekiyor transfer icin heyecanlı ve zorlu bi surec sizde boyle bir durum yasadimizmi acaba hala bunun uzuntusu içindeyim de
Uzanmak lazımsil baştan öğreniyormuş gibi sakın kendini gereksiz strese sokma bebiş gelsin sonra alırsın direksiyon dersi istediğin kadar
tabi köy yolları boşboşsa bilemem rahat olabilir ben 18imden beri araba kullanıyorum arabasız rahat Ankarada çok zor
iyi yapıyosun ben de bugünü sakin geçiricem kendime söz :)
ben saat 4de işyerinde uyguluyorum ama eve gittiğimde bakıyorum hepsi geri gelmiş :))
Canım ben tedavi gördüğüm şehirde değilim. O yüzden yaşadığım şehirde başka doktora gidiyorum. Tedavimi ve kullandığım ilaclari baştan beri biliyor zaten dedi ki tedavi gördüğün doktor nasıl devam etmen gerekirse ilaçlara öyle devam et. Takip etmek gerekenleri yapmak gerisi bende için rahat olsun dedi. Çok şükür böyle devam ediyoruzKızlar şimdilik tüp bebek doktorunuza gidiyosunuz demi bi kadın doğum doktoruna da takip için gitcek misiniz yada ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz
Canım bir süre daha tüp bebek doktorumla devam edip aynı zamanda bu arada başka bir doktorda bulmayı düşünüyorum. Allah korusun ama eğer riskli bir gebelik durumu olursa tüp bebek doktorumu bırakmam. Doğumu da onun kontrolünde geçiririm. Ama sakin bir gebelik olursa normal bir kadın doğumcu ile devam ederim diye düşünüyorum.Kızlar şimdilik tüp bebek doktorunuza gidiyosunuz demi bi kadın doğum doktoruna da takip için gitcek misiniz yada ne zaman gitmeyi düşünüyosunuz
Canım benim sadece bir tane idi. O yüzden kafana takılan sayı ise hiç düşünme. Dondurulması ise muhakkak doktorun rahminin en iyi zamanını düşünerek hareket edecektir. O yüzden sakince bebişini bekleArkadaslar mrb allahim herkesin bu zorlu süreçte emekleri boşa cikmasin bende cuma gunu opu oldum ve sonunda 3 tane 5 gun embiyosu donduldu yeterlimi bilmiyorum ama iki ay beklemem gerekiyor transfer icin heyecanlı ve zorlu bi surec sizde boyle bir durum yasadimizmi acaba hala bunun uzuntusu içindeyim de
Yumurta buyutme ignelerinin etkilerinden pregostonn hormonun yüksek olmasindan dolayi hemile kalamama riski rahim dinlendirme vs dolayi transfer gerçekleşmedi sizde kac yumurta toplandi transferleriniz nasil yapıldı banada bu konuda bilgi veririseniz seviniriminş hayirlisiya tutar bebeginize kavüsursunuz az olsun kaliteli sağlikli olsun neden 2 ay bekleyeceksiniz
Canım benim sadece bir tane idi. O yüzden kafana takılan sayı ise hiç düşünme. Dondurulması ise muhakkak doktorun rahminin en iyi zamanını düşünerek hareket edecektir. O yüzden sakince bebişini bekle
bende bugun transfer oldum dinleniyorum 13 yumurta toplandi 12 ďonlendi 2 tanesi yerleştirildi digerleri hak. bugun bilgi verecekler bende ohhs olsun ama hafif seviyede bana tahlil yapılmadı taze transferi uygun gördü herhalde idrar sıkışık gelmek gerekiyor ven tam sıkışık değildim sonda kullandılar 30 dk yattım sonra gonderdilerYumurta buyutme ignelerinin etkilerinden pregostonn hormonun yüksek olmasindan dolayi hemile kalamama riski rahim dinlendirme vs dolayi transfer gerçekleşmedi sizde kac yumurta toplandi transferleriniz nasil yapıldı banada bu konuda bilgi veririseniz sevinirim
Ben de aynı durumdayım. Cuma OPU oldum 2. adetle başlayacağız inşallah. Ben beklemenin daha iyi olacağını düşünüyorum, o iğnelerden sonra vücudumuz biraz toparlanıyor ama bir yandan da hemen olsun bitsin istiyor insan , sabretmek
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinbende bugun transfer oldum dinleniyorum 13 yumurta toplandi 12 ďonlendi 2 tanesi yerleştirildi digerleri hak. bugun bilgi verecekler bende ohhs olsun ama hafif seviyede bana tahlil yapılmadı taze transferi uygun gördü herhalde idrar sıkışık gelmek gerekiyor ven tam sıkışık değildim sonda kullandılar 30 dk yattım sonra gonderdiler
amin seninde inş bu arada bol bol gez kafanı dağıt transfer ilaç tdv süreci gibi zor değil kafana da takmaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Evet canım 10. Gün tahlil yaptırdım pozitifti, doktorum bir daha yapmana gerek yok 15 gün sonra gel dediSonucun belli oldu mu canım??
Insallah canim benim tdv sureci gercekten dedigin gibi cok zordu benim de iki tup bebek yapma hakkim var 2 ye 1 donduruldu allah hakimizda hayirlisini versinamin seninde inş bu arada bol bol gez kafanı dağıt transfer ilaç tdv süreci gibi zor değil kafana da takma
Yani benim tup bebek deneme sansim cok azInsallah canim benim tdv sureci gercekten dedigin gibi cok zordu benim de iki tup bebek yapma hakkim var 2 ye 1 donduruldu allah hakimizda hayirlisini versin
Sizde hayirlisi ile kucaginiza alin insallah kac yumurta toplandı kaci donduruldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?