• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Maralim2019 Maralim2019 canim mide bulantin ve mide ağrın başladımı ne durumdasin. Ben çok kötüyüm ya. Hiçbişey yiyip icemiyorum
Sorma ya aynı durumdayız 😓 sevdiğim yemeklerden tiksiniyorum. Yiyebilecegim şeyler yaptırıyorum eşime ( kokulardan mutfak sezonunu kapattım ) yine de yiyemiyorum. 3 ay sürermiş 1 ay kaldı diye resmen gün sayıyorum ya. 😭😭

Kızlar saglik ocağında test yaptıracam doktor istedi. 2 hafta sonra gel dedigi icin haftaya mi bıraksam yoksa bi an önce test leri yaptirsam mi karar veremedim.Fikirlenize ihtiyacım var.Isyerinden üst üste izin de almak istemiyorum
Canım sen bilirsin ama bence biran önce yaptır derim. Çünkü gebelikte tiroid yukselebiliyor. Onu takip etmek istemiştir yada genel takipte olabilir aklında kalmasın. Benden hiç tahlil istemedi çünkü ilk keseye gittiğimde genel tarama yaptırmıştım onları götürdüm iyi yapmışsın gerek kalmadı dedi. Bide kullandığım ilaclari gösterdim. Bu şekilde devam ediyorum. İstersen seninde aklında birşey kalmasın

Canım sen bilirsin ama bence biran önce yaptır derim. Çünkü gebelikte tiroid yukselebiliyor. Onu takip etmek istemiştir yada genel takipte olabilir aklında kalmasın. Benden hiç tahlil istemedi çünkü ilk keseye gittiğimde genel tarama yaptırmıştım onları götürdüm iyi yapmışsın gerek kalmadı dedi. Bide kullandığım ilaclari gösterdim. Bu şekilde devam ediyorum. İstersen seninde aklında birşey kalmasın
Evet ben de öyle düşünüyorum bayağı bi test var zaten tsh ta var icinde yarın olmasa da cuma giderim büyük ihtimalle.saol canim yardımın icin😘

Onu ben de anlamadim 😀 aslinda öyle olmasi gerekiyor ama doğum tarihini 12 subat sectim böyle oldu 😀
Ben de naptım biliyo musun simdi tam 5 haftalik cıktı ya internette öyle hesaplattim 12 şubat çıktı 😁😁artık ne kadar doğru bilmiyorum sağlıkla ilerlesinde tarih 3 aşağı 5 yukarı bu zamanlar olur zaten🤣🤣

Back