Canim çok teşekkür ederim seninle tarihlerimiz aynı.Ne zaman transfer olmuştu senin?Canim gozun aydintransfer tarihine göre hesaplaniyor galiba bizim bebisler. Transfer gününde 2 haftalik sayiliyor
Tesekur ederim canim evet takvimimi oluşturabilirim artık
Anladım canim insallah bu defa gönlünce olur her sey9 tane vardi besinci gune kadar hep 9 var henuz dondurmadik dediler besinci gunu hic biri kalmamis dediler doktorumsa opu ertesi gunu hepsi olmus dedi anlamadim zaten guvenim kirildigi icin degistim doktorumu
Canim çok teşekkür ederim seninle tarihlerimiz aynı.Ne zaman transfer olmuştu senin?
Hayırlı olsun. Çok güzel olmuşTesekur ederim canim evet takvimimi oluşturabilirim artık
Ben de en başta öyle düşünüyodum ama oluşturayim dedim çünkü görmek insanın hoşuna gidiyoben de kalp atisi sonrasi takvim ekleyecegim
Takviminde 6 haftalik olması gerekmiyormu canim ben mi yanlış biliyorumBenim 17 mayista transfer oldu 5. Gün embriyosu. 7 haziranda gittiğimde doktor 5+2 gibi demişti. 17 haziranda tekrar gidicem insallah kalp atışıni duyariz
Rica ederim cnm izmir deyim bende.. inşallah vardırAa öyle mi canım burda olucağını pek sanmıyorum ama sorayim yarın çok teşekkür ederim.Bu arad hangi il.ben istanbul dayim
Sorma ya aynı durumdayızMaralim2019 canim mide bulantin ve mide ağrın başladımı ne durumdasin. Ben çok kötüyüm ya. Hiçbişey yiyip icemiyorum
Takviminde 6 haftalik olması gerekmiyormu canim ben mi yanlış biliyorum
Canım sen bilirsin ama bence biran önce yaptır derim. Çünkü gebelikte tiroid yukselebiliyor. Onu takip etmek istemiştir yada genel takipte olabilir aklında kalmasın. Benden hiç tahlil istemedi çünkü ilk keseye gittiğimde genel tarama yaptırmıştım onları götürdüm iyi yapmışsın gerek kalmadı dedi. Bide kullandığım ilaclari gösterdim. Bu şekilde devam ediyorum. İstersen seninde aklında birşey kalmasınKızlar saglik ocağında test yaptıracam doktor istedi. 2 hafta sonra gel dedigi icin haftaya mi bıraksam yoksa bi an önce test leri yaptirsam mi karar veremedim.Fikirlenize ihtiyacım var.Isyerinden üst üste izin de almak istemiyorum
Evet ben de öyle düşünüyorum bayağı bi test var zaten tsh ta var icinde yarın olmasa da cuma giderim büyük ihtimalle.saol canim yardımın icinCanım sen bilirsin ama bence biran önce yaptır derim. Çünkü gebelikte tiroid yukselebiliyor. Onu takip etmek istemiştir yada genel takipte olabilir aklında kalmasın. Benden hiç tahlil istemedi çünkü ilk keseye gittiğimde genel tarama yaptırmıştım onları götürdüm iyi yapmışsın gerek kalmadı dedi. Bide kullandığım ilaclari gösterdim. Bu şekilde devam ediyorum. İstersen seninde aklında birşey kalmasın
teşekkür ederim canımHayırlı olsun canımmm. Ve baş ağrın için geçmiş olsun. Ben şükür yaşamamıştım. Anestezi aldıysan yapmış olabilir ya da büyük ihtimal stresten gerginlikten yaşamışsındır. Sirke ile masaj yapsınlar. Parol alabilirsin sanırım yine de sor canım.
Ben de naptım biliyo musun simdi tam 5 haftalik cıktı ya internette öyle hesaplattim 12 şubat çıktıOnu ben de anlamadimaslinda öyle olmasi gerekiyor ama doğum tarihini 12 subat sectim böyle oldu
Canim senin bugün 6+ 0.bu hesaba göre 5 şubat çıkıyor tarihOnu ben de anlamadimaslinda öyle olmasi gerekiyor ama doğum tarihini 12 subat sectim böyle oldu
Canim senin bugün 6+ 0.bu hesaba göre 5 şubat çıkıyor tarih
Ne demek canim kalp atışını duymaya gittiğinde doktoruna da sorarsinDüzelttim canim sag ol
Rica ederim canım ne yaptım ki herşey bebişler içinEvet ben de öyle düşünüyorum bayağı bi test var zaten tsh ta var icinde yarın olmasa da cuma giderim büyük ihtimalle.saol canim yardımın icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?