• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar çok şükür keseyi gördük güzelce ultrasona göre tam 5 haftalik herşey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duymaya gidicez insallah 🤗🤗Çok güzel bi duygu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım kaç defa baktım 🤩 çok sevindim hadi darısı bizlere ve kalp atışlarını duymaya olsun 💕

arkadaşlar merhaba.dün dondurulmuş embriyo transferim oldu.bugün başım inanılmaz ağrıyor.siz de oldu mu
Hayırlı olsun canımmm. Ve baş ağrın için geçmiş olsun. Ben şükür yaşamamıştım. Anestezi aldıysan yapmış olabilir ya da büyük ihtimal stresten gerginlikten yaşamışsındır. Sirke ile masaj yapsınlar. Parol alabilirsin sanırım yine de sor canım.

A
Canım kaç defa baktım 🤩 çok sevindim hadi darısı bizlere ve kalp atışlarını duymaya olsun 💕
Canım benim saolasin😋😋heyecanlarımızi birlikte yaşıyoruz iste bu yüzden burası çok iyi geldi bana😍Amin insallah sağlıkla büyüsün bebislerimiz.Bekleyen tüm arkadaşlarımıza da nasip olsun❣

Kızlar saglik ocağında test yaptıracam doktor istedi. 2 hafta sonra gel dedigi icin haftaya mi bıraksam yoksa bi an önce test leri yaptirsam mi karar veremedim.Fikirlenize ihtiyacım var.Isyerinden üst üste izin de almak istemiyorum

Kızlar saglik ocağında test yaptıracam doktor istedi. 2 hafta sonra gel dedigi icin haftaya mi bıraksam yoksa bi an önce test leri yaptirsam mi karar veremedim.Fikirlenize ihtiyacım var.Isyerinden üst üste izin de almak istemiyorum
Sağlık ocaginin numarasına ulaşabilirsen cnm gün içinde ara çalışanlar için sanırım ya sabah erken 7 gibi muayene ettikleri bi gün yada akşam 5 den sonra muayene ettikleri bi gün olması lazım benm olduğum il de öyle bi komsum çalışıyordu hamileyken kan testini yaptırmaya yada ilaclarini falan yazdirmaya erkenden gidip halledip saatindede işine gitmiş oluyordu

Transferin gerçekleşir insallah.Dondurmak icin 5.gunu mu beklediler peki?neden hiç kalmadı
9 tane vardi besinci gune kadar hep 9 var henuz dondurmadik dediler besinci gunu hic biri kalmamis dediler doktorumsa opu ertesi gunu hepsi olmus dedi anlamadim zaten guvenim kirildigi icin degistim doktorumu

Sağlık ocaginin numarasına ulaşabilirsen cnm gün içinde ara çalışanlar için sanırım ya sabah erken 7 gibi muayene ettikleri bi gün yada akşam 5 den sonra muayene ettikleri bi gün olması lazım benm olduğum il de öyle bi komsum çalışıyordu hamileyken kan testini yaptırmaya yada ilaclarini falan yazdirmaya erkenden gidip halledip saatindede işine gitmiş oluyordu
Aa öyle mi canım burda olucağını pek sanmıyorum ama sorayim yarın çok teşekkür ederim.Bu arad hangi il.ben istanbul dayim

Back