- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Gözünaydın cnmKızlar çok şükür keseyi gördük güzelce ultrasona göre tam 5 haftalik herşey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duymaya gidicez insallahÇok güzel bi duygu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sat ne canımKızlar çok şükür keseyi gördük güzelce ultrasona göre tam 5 haftalik herşey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duymaya gidicez insallahÇok güzel bi duygu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım kaç defa baktımKızlar çok şükür keseyi gördük güzelce ultrasona göre tam 5 haftalik herşey yolunda dedi doktor 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışını duymaya gidicez insallahÇok güzel bi duygu ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canımmm. Ve baş ağrın için geçmiş olsun. Ben şükür yaşamamıştım. Anestezi aldıysan yapmış olabilir ya da büyük ihtimal stresten gerginlikten yaşamışsındır. Sirke ile masaj yapsınlar. Parol alabilirsin sanırım yine de sor canım.arkadaşlar merhaba.dün dondurulmuş embriyo transferim oldu.bugün başım inanılmaz ağrıyor.siz de oldu mu
Canım benim saolasinCanım kaç defa baktımçok sevindim hadi darısı bizlere ve kalp atışlarını duymaya olsun
5 mayis.Bu hesaplamaya göre intenette 5+3 çıkıyor ama ultrason kağıdında tam tamına 5+0Sat ne canım
Saol canım 2 hafta yi yine dört gözle bekleyeceğimGözünaydın cnmamin inşallah
Kucagimiza alana kadar her haftayı dört gözle bekliycez cnm bu gidişleSaol canım 2 hafta yi yine dört gözle bekleyeceğim
Elbette öyle canim ama kalp atışını duymayi o anı yaşamayı cokkk istiyorumKucagimiza alana kadar her haftayı dört gözle bekliycez cnm bu gidişle
Benimki de 5 Mayıs5 mayis.Bu hesaplamaya göre intenette 5+3 çıkıyor ama ultrason kağıdında tam tamına 5+0
Sağlık ocaginin numarasına ulaşabilirsen cnm gün içinde ara çalışanlar için sanırım ya sabah erken 7 gibi muayene ettikleri bi gün yada akşam 5 den sonra muayene ettikleri bi gün olması lazım benm olduğum il de öyle bi komsum çalışıyordu hamileyken kan testini yaptırmaya yada ilaclarini falan yazdirmaya erkenden gidip halledip saatindede işine gitmiş oluyorduKızlar saglik ocağında test yaptıracam doktor istedi. 2 hafta sonra gel dedigi icin haftaya mi bıraksam yoksa bi an önce test leri yaptirsam mi karar veremedim.Fikirlenize ihtiyacım var.Isyerinden üst üste izin de almak istemiyorum
9 tane vardi besinci gune kadar hep 9 var henuz dondurmadik dediler besinci gunu hic biri kalmamis dediler doktorumsa opu ertesi gunu hepsi olmus dedi anlamadim zaten guvenim kirildigi icin degistim doktorumuTransferin gerçekleşir insallah.Dondurmak icin 5.gunu mu beklediler peki?neden hiç kalmadı
Cuma gunu, ohss tam olarak ne anlayamadim bende surekli okiyorum ama tam ne oldugunu cozemedim :)Cnm e2 den dolayı demiştir,baya yüksek, bariz ohss var, donmuş olması daha iyi bu süreçte, opu ne zaman olcak
Bende cumartesi gittiğimde karından bakti keseyi gördü ama cok küçük dedi.bugun daha net gördük çok şükürBenimki de 5 Mayıs
Ben Pazartesi gitmiştim alttan baktı keseyi gördü
18 Haziran’da kalp için çağırdı
5 mayis.Bu hesaplamaya göre intenette 5+3 çıkıyor ama ultrason kağıdında tam tamına 5+0
Aa öyle mi canım burda olucağını pek sanmıyorum ama sorayim yarın çok teşekkür ederim.Bu arad hangi il.ben istanbul dayimSağlık ocaginin numarasına ulaşabilirsen cnm gün içinde ara çalışanlar için sanırım ya sabah erken 7 gibi muayene ettikleri bi gün yada akşam 5 den sonra muayene ettikleri bi gün olması lazım benm olduğum il de öyle bi komsum çalışıyordu hamileyken kan testini yaptırmaya yada ilaclarini falan yazdirmaya erkenden gidip halledip saatindede işine gitmiş oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?