• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar estrofemi ne zaman bırakcaz bilgisi olan varmi. Benim gastritim vardi zaten üstüne bide bu ilaçları içmek midemi mahvetti
Aynen canım ,
Benim akıntım var diye endol e başlattı Dr um , yan etkileri tamamen mide ile alakalı bi rde
Ben estrofem i bi anda içiyorum aç karna , 4 adet
Bol su içiyor musun

Aynen canım ,
Benim akıntım var diye endol e başlattı Dr um , yan etkileri tamamen mide ile alakalı bi rde
Ben estrofem i bi anda içiyorum aç karna , 4 adet
Bol su içiyor musun

Ben estrofemi tok iciyorum, sabah içerken de öncesinde 1 muz yiyorum midem boş olmasin diye. Bana doktor aç ya da tok karna iç demedi

Canim ben ilk trafiğe çıktığım zamanlar, araba kullanacağım diye cok stres olduğumu bilirim. Dolmusla gidiyodum bazen işe sirf stres olmamak icin 😀 ama sen nasil hissedersin bilemem
Stres olur eminim de kızamık bağışıklığımda sorun var ve ilçeye gidiyorum çok kalabalık oluyor bazen toplu taşıma araçları kaçırdım geldi gelmedi ayakta kaldım hızlı gidiyorlar filan dur kalk gergin olurum. Toplu taşıma araçları bir de köylerden dolanıyor giderken. Hosuma gidiyordu yaşlılar filan. Şimdi pek öyle olmaz. Kendi aracım stres illa olurum ya trafiktede😔 Bir de yolum sakin değil. Ve mesafe var. Ama diyorum 1 ay filan olsa olsa gerilirim. Öbür türlü 7 - 8 ay bu stresi yaşarım diye endişem. Çok kararsızım 🙄 Tedaviye başlamadan 2-3 hafta önce almıştım araç. O arada başka yoğunluklar vardı hiç oturamadım başına. Hiç bir şeyi ertelemeyeceksin bu hayatta. Sonra piyango gibi tedavi çıktı git gel filan kaldı. Ne yapacağım hiç fikrim yok 🤦🏻‍♀️

Stres olur eminim de kızamık bağışıklığımda sorun var ve ilçeye gidiyorum çok kalabalık oluyor bazen toplu taşıma araçları kaçırdım geldi gelmedi ayakta kaldım hızlı gidiyorlar filan dur kalk gergin olurum. Toplu taşıma araçları bir de köylerden dolanıyor giderken. Hosuma gidiyordu yaşlılar filan. Şimdi pek öyle olmaz. Kendi aracım stres illa olurum ya trafiktede😔 Bir de yolum sakin değil. Ve mesafe var. Ama diyorum 1 ay filan olsa olsa gerilirim. Öbür türlü 7 - 8 ay bu stresi yaşarım diye endişem. Çok kararsızım 🙄 Tedaviye başlamadan 2-3 hafta önce almıştım araç. O arada başka yoğunluklar vardı hiç oturamadım başına. Hiç bir şeyi ertelemeyeceksin bu hayatta. Sonra piyango gibi tedavi çıktı git gel filan kaldı. Ne yapacağım hiç fikrim yok 🤦🏻‍♀️

Canim o zaman senin icin en iyi secenek kendi araban. Bütün cesaretini topla, bence bebeğin icin kolayca ustesinden gelirsin 😊

Canim o zaman senin icin en iyi secenek kendi araban. Bütün cesaretini topla, bence bebeğin icin kolayca ustesinden gelirsin 😊
Doktor hamile kalırsan özellikle kalabalık ve çocuklardan sakınman gerek demişti.Işim kalabalık zaten😬 Ben hiç kızamık su çiçeği gibi çocukluk bulaşıcı hastalıklarını geçirmemiştim. Bağışıklığın zayıf o konuda demişti doktor da. Sağdan sağdan inşallah sorunsuz halledebilirim yoksa işim zor 😕

:KK48::rolleyes:Americano ise sorun yok 🤪 Kahve ve çiklat özlemim zirvede. Gerçi kızlar aşerme denilen şey oluyorsa bilmiyorum ama canım hep et çekiyor her öğünde:confused: Ben işe başlarsam stresli olmama ihtimalim pek yok 😂 bir kere yol beni sağlamken yoruyordu. Size sorayım kızlar ya ehliyeti olup ehliyetini yatıranlardandım. Sizce trafiğe çıksam sorun olur mu şu dönem. Tabi başta hocayla. Yol stresim biraz azalır kendi aracım olunca diye düşünüyorum. Ya da riskli mi? Hangi seçenek daha iyi sizce🙄

sil baştan öğreniyormuş gibi sakın kendini gereksiz strese sokma bebiş gelsin sonra alırsın direksiyon dersi istediğin kadar
tabi köy yolları boşboşsa bilemem rahat olabilir ben 18imden beri araba kullanıyorum arabasız rahat Ankarada çok zor

Ben çalışıyorum, sabahları uyanmak zor oluyor ama onun dışında işte kendimi yormuyorum yoksa rapor alirdim mutlaka

iyi yapıyosun ben de bugünü sakin geçiricem kendime söz :)

Sonrasında 15 dk uzanmamız gerekiyor ama ?

ben saat 4de işyerinde uyguluyorum ama eve gittiğimde bakıyorum hepsi geri gelmiş :))

Kızlar günaydın hepimiz için musmutlu bir gün diliyorum:dua:
Cumartesi günü kese görmeye gitmiştim ancak doktor çok küçük demişti bugün randevum var dualarınızı bekliyorum.
Bu arada rüyamda ekmek almaya gidiyorum bir ekmek diyeceğime bir transfer alabilir miyim diyodummm:olamaz::olamaz::olamaz:
Bilinçaltım yandı galiba:skandal:
😁 öyle cnm hepimizin yandı bi sen değilsin.. ne rüyalar görüyoruz hepimiz 🤣

Doktor hamile kalırsan özellikle kalabalık ve çocuklardan sakınman gerek demişti.Işim kalabalık zaten😬 Ben hiç kızamık su çiçeği gibi çocukluk bulaşıcı hastalıklarını geçirmemiştim. Bağışıklığın zayıf o konuda demişti doktor da. Sağdan sağdan inşallah sorunsuz halledebilirim yoksa işim zor 😕
Benimde kızamığa bağışıklığın var demişti daha önce bi doktor hangi testle öğrendiniz bunu siz biliyo musun hatirlamiyorum da ben

Back