Nerden yaptım zaten keşke yapmasaydım ya o kadar pişmanım ki nasip artıkBencede erken yapmışsın kan tahlilini. Kana karışmamış olabilir. Sakın ilaçları bırakma. 6. Günü olan arkadaşım yaptırdı 12 çıkmış. Ayrıca bireysel farklılık diye birşey var kullandığın ilaçlar , metabolizman, çevresel faktörler etkileyebilir. 12. Gününe kadar tahlil yapmamanı ve kafanı karıştırmamalısın
Ay orda var sanki hiç olmasa silik te olsa çıkmazKızlar bu teste nediyprsunuz ?
Kaç kere yaptık kz ben bı kere sahte bile çift çizgi görmedim var orda var var ins değeride güzel çıksınAy orda var sanki hiç olmasa silik te olsa çıkmaz
Sen naptın canım yeniledin mi testini merak ettikAy orda var sanki hiç olmasa silik te olsa çıkmaz
Evet ya ben bile hatıra kalsın diye yapmak istiyorum sırf çift çizgi çıksın diyeKaç kere yaptık kz ben bı kere sahte bile çift çizgi görmedim var orda var var ins değeride güzel çıksın
Cumayı bekliyorum şeytan diyor git test al evde yap. Eşime söz verdim cumadan önce yapmicam birlikte ögrencez diye ama zaman geçmiyorSen naptın canım yeniledin mi testini merak ettik
Günde iki kere idrarda bakıyorum hafif bı ağrı oluyo ay dym düştü bakiyom testte çift çizgi mutlu oluyom bı değişik oldum anlicagin bugunlerde ins güzel gitsin görelim bebisleri karnimizds. Senin asıl test günün cuma yani benim asıl test günü bugunduCumayı bekliyorum şeytan diyor git test al evde yap. Eşime söz verdim cumadan önce yapmicam birlikte ögrencez diye ama zaman geçmiyor
Aaaa canım başka postta gördüm sen yaptirmissin testi çok sevindim. Ay hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSen naptın canım yeniledin mi testini merak ettik
Senin neden öyle aynı gün transfer olmuştukGünde iki kere idrarda bakıyorum hafif bı ağrı oluyo ay dym düştü bakiyom testte çift çizgi mutlu oluyom bı değişik oldum anlicagin bugunlerde ins güzel gitsin görelim bebisleri karnimizds. Senin asıl test günün cuma yani benim asıl test günü bugundu
Kızlar çok sevindim bendeeee. Baya net görüyorum artık. Bu arada sabah ağrı ile uyandım kasıklarım patlayacak sandım. Bu arada canım senin tahlil sonucun kaç çıktı ?Günde iki kere idrarda bakıyorum hafif bı ağrı oluyo ay dym düştü bakiyom testte çift çizgi mutlu oluyom bı değişik oldum anlicagin bugunlerde ins güzel gitsin görelim bebisleri karnimizds. Senin asıl test günün cuma yani benim asıl test günü bugundu
Allahım kız bunlar ne valla böyle gördükçe kendimi tutamıyorum test yapmak istiyorum tatlış anne hep böyle olsun inşallahSürekli idrar tahlili yapmak istiyorum. Kafayı yiyeceğim galiba
5.gün negatifi görünce çok sinirlenmiştim yaptığım için çöpe fırlattım testi. Dayanamadım dün 6.günde bidaha yaptım. Oda negatif çıkınca onu da çöpe atmıştım. Akşam çöpten alıp bi baktım pozitif. Gece duramadım Hemen bi lh yaptım evde gebelik kalmamıştı. Oda pozitif. Şimdi gittim aldım hemen yaptım yine. Bende duramıyorum merak ediyorum seninde sonucunu.Allahım kız bunlar ne valla böyle gördükçe kendimi tutamıyorum test yapmak istiyorum tatlış anne hep böyle olsun inşallah
Amin inşallah canım rabbim yaşatsın o güzel duyguyu bize de önümüzdeki bayramı çifte bayram kutlayalım inşallah5.gün negatifi görünce çok sinirlenmiştim yaptığım için çöpe fırlattım testi. Dayanamadım dün 6.günde bidaha yaptım. Oda negatif çıkınca onu da çöpe atmıştım. Akşam çöpten alıp bi baktım pozitif. Gece duramadım Hemen bi lh yaptım evde gebelik kalmamıştı. Oda pozitif. Şimdi gittim aldım hemen yaptım yine. Bende duramıyorum merak ediyorum seninde sonucunu.inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel anneler olalım
Benim de eşim de DNA hasar yüzde otuz idi tüp bebek yaptırdık tutmadı doktorlar olmaz dediler ameliyat dediler ümit yoktu hiç ama üç ay sonra bir ay ilaç kullandık oldu doğal yolla sabır olmaz denen bir şey yok yaBende bu ayın 3 ünde başladım bu akşam 7. İğnemi vurucam. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim sorun eşimde ve araştırmalarımda erkek infertilitesinde ilk denemeler genelde tutmamış o yüzden çok ümitlenemiyorum
Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin. Göbekten yapılan iğneler acıtmıyor. Progestan iğnesi oluyorum ben 3 günde bir o sadece olduktan sonra hafif açıyor. Onun haricinde bir acı yok. Zaten opu işlemi anestezi altında oluyor. Transferde ister anestezili ister normal olsun tercih senin. Tedavi boyunca korkulacak hiçbirşey yok. Zaten acıtsa bile ilk önce hamilesin haberi ve ardından 9 ay sonra gelecek büyük mucizeler için o ufacık aciya katlanmaya değmez mi ?Bu mübarek ayda Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah kızlar. Ben de cuma günü adet günüm bekliyorum sonrasında tüp bebeğe başlayacağız çok korkuyorumiğnelerin acıtmayacağını söylemişti doktor burda herkes çok acıdığını yazmş iğneden çok korkuyorum bi de acıtıyorsa yandım
Arkadaşlar klomen tedavisi var araştırın l argi var bunları kullanın sıkıntı yapmayın yüzde otuz DNA hasar i vardı esimde kendiliğinden oldu şaşırdık çok olmaz diye bir şey yok yaHaklısın canım rabbim kimseye yaşatmasın. Ben hiç hamile kalamadım 2 senedir eşimde sayı 6 milyon, ileri hız 0. Tabiki rabbim nasip ettikten sonra olucak biz elimizden geleni yapmakla mükellefiz. Senin eşinin değerleri nasıl.
Aa bizim durumumuz da öyle dna hasarı en son %29du tutmaz mı bizimki de acabaBenim de eşim de DNA hasar yüzde otuz idi tüp bebek yaptırdık tutmadı doktorlar olmaz dediler ameliyat dediler ümit yoktu hiç ama üç ay sonra bir ay ilaç kullandık oldu doğal yolla sabır olmaz denen bir şey yok ya
İğneler hiç acıtmıyor İnan. Sonucunda güzel haberler almak varsa herşey mübah geliyor insana. Korkma sakın.Bu mübarek ayda Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah kızlar. Ben de cuma günü adet günüm bekliyorum sonrasında tüp bebeğe başlayacağız çok korkuyorumiğnelerin acıtmayacağını söylemişti doktor burda herkes çok acıdığını yazmş iğneden çok korkuyorum bi de acıtıyorsa yandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?