Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Oh keseyi de gördün hadi hayırlı olsun. Darısı kalp atışı artık. Canım bebek keseden hemen gözükmüyor zaten 1 2 hafta sonra gözüküyor. Bebek hemen gozukmedi diye stres yapma sakinm ilk gelişen organ kalp olduğu için onunla birlikte kalp atışını da duyuyorsun.

Heyecanla bekliyoruz canım. Güzel haberlerle gel inşallah

Bana doktor 1 tabletin yarısını pazartesi yarısını perşembe iç dedi bugün 3. İçişim olacak ama şu ana kadar yan etki görmedim inşallah yapmaz sen neden önceden değil de sonra başladın acaba değişikmiş:)

Merhaba canım hakkında her şeyin hayırlısı Olsun inşallah. Benim öyle engin bilgi ve tecrübem yok. Doktor ne dediyse ona uymaya çalıştım. Doktorum yorulması sakin geçirmemi söylemişti. Özellikle ilk 4 gün istirahat ile geçirdim. Doktorum da öyle söyledi çünkü. Genelde ona dikkat ettim. Bir de tabi yeme dediklerini yemedim. Sinir harbi ister istemez oluyor. Çabuk kurtulmaya gayret ettim bu ruh halinden. Insallah güzel olsun her şey

Öyle mi diyosun cnm benimde bi tarafım öyle düşünüyo açıkçası ama bi tarafımda endiseleniyo tabi

akşama müjdeli haberini bekliyoruz canımm hadi inşallah

Allah razı olsun canım... İnşeallah bir sonrakinde daha dikkatli olurum. ne yemem gerekiyor ki?

Kızlar boyları kiloları paylaşalımmı, tabi sakıncası yoksa, Bu süreçte çok kilo aldım, Yanlız değilimdir diye düşünüyorum
Ah canım acayip iştah var özellikle transfer sonrası. Iğnelerde tam tersi iştahsızdım ama ona rağmen şişmiştim ödemdir dedim önemsemedim ama şu an yiyorumda ve kilo olduğuna eminim ben biraz daha netlessin diyetisyen ile devam ettireceğim süreci çünkü Zaten çok zayıf biri değilim. Ideal kilomun 5-6 kilo kadar üstündeydim ve hızlı gelişince bir şey yapamadım. Sağlık olsunda inşallah gerisi olur bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…