Ne yemekten ziyade kahve asitli içecekler çay maydonoz gibi ödem atıcılar bitki çayları kakao bu süreçte yasaklar arasında. Protein ağırlıklı yağlı tuzlu yemekten kaçınılması gereken bir süreç. Malesef ben bol karbonhidratta alıyorum ama siz iradeli olup almazsanız daha sağlıklı olur.Allah razı olsun canım... İnşeallah bir sonrakinde daha dikkatli olurum. ne yemem gerekiyor ki?
Kizlar nasil gidiyor? tatilden sonra işe başlayanlar ne durumdasiniz ? :)
ben işe alışamadım bugün böyle geçecek heralde
evde yatmaya alıştım iş zor geldi bugün
İnşeAllah... Allah büyüktür.Ne yemekten ziyade kahve asitli içecekler çay maydonoz gibi ödem atıcılar bitki çayları kakao bu süreçte yasaklar arasında. Protein ağırlıklı yağlı tuzlu yemekten kaçınılması gereken bir süreç. Malesef ben bol karbonhidratta alıyorum ama siz iradeli olup almazsanız daha sağlıklı olur.
Çok yoğunluk var)) ve biriken mailler.....Kizlar nasil gidiyor? tatilden sonra işe başlayanlar ne durumdasiniz ? :)
Rabbim kolaylık versin inşallah.İş bakımından rahatım yoksa nasıl üstesinden gelirdim bilmiyorumben de öyleyim günlerdir tam bu saatte uyuyordum evdeyken ahh ne güzeldi şuan hala pc başındayım boyumdan büyük de iş var ağlamak istiyorum
Benim çalıştığım yer bir buçuk saat uzaklıkta ve yolları tangur tungur o yüzden tekrar rapor aldım.
ben de öyleyim günlerdir tam bu saatte uyuyordum evdeyken ahh ne güzeldi şuan hala pc başındayım boyumdan büyük de iş var ağlamak istiyorum
benim hiç bilgim yok bu konuda, acaba nasıl bir şeyslm kızlar bende temmuz ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay dr kontrole gittiğimde istersem histereskobi yapabileceğini söyledi sizce yaptırmalımıyım. birde şu rahme çizik atılma olayı var doktorum kesinlikle önermiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
gözün aydın canım transferden bu yana neler yaptın nelere dikkat ettinKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Gözünaydın cnn güzel bi değer doktorun ne dediKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Tebrik ederim canım darısı devamına olsunKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Çok Teşekkür ederim ,ilk 2 gün dinlendim ama evin içinde yavaş yavaş yürüdüm sonrasında bayramdı yine çok yorulmadan dikkat ettim ani hareket,yükseğe uzanma yerden bişey alma falan hiçbirini yapmadım allah nasip etti tuttu çok şükür sağlıkla devam eder inşallah,allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsungözün aydın canım transferden bu yana neler yaptın nelere dikkat ettin
İyi gözüküyor önemli olan sağlıkla artması dedi inşallahGözünaydın cnn güzel bi değer doktorun ne dedi
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Çok güzel canım çok sevindimKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Aaa hadi inşallah sende güzel haber verirsin ,kaçıncı gün embriyosu ?Hayırlı olsun çok sevindimaynı gün transfer olmuşuz bende bugün akşam kan vereceğim inşallah güzel haberler alırım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?