• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ya kizlar cook tesekurler icimi ferahlattiniz etrafimda esimden baska budurumu bilen yok adamida zaten tun gun canindan bezdirdim suan rahat uyuya bilirim zaten yarin doktor kontrolim var bakalim umarim iyi gecer :)
Aynı durumdayız kimseye haber vermedm sadece eşim ve ben inşallah mutlu haberi vermek nasip olur😊

Pahalı testler mı bunlar , genetık testmi diyecegız ,herhangi bi dr dan randevu alıyoruz o mu yonlendırıyor tesekkurler
Istanbulda isen çapa androloji bolumunu tavsiye ederim. Normalde pahali testler ama arastirma hastanelerinde ucretsiz yapiliyor. Androloji erkek ureme sagligi bolumu oluyor. Cok az hastanede bu bolum var. Normalde yoksa uroloji bakiyor. Y Kromozomu Mikrodelesyonu diye bir test var. Testi genetik bolumu kan orneginden yapiyor. Sonuclar 1 ay gibi bir surede cikiyor.
Bizim azfc cikmisti. Yani dna bozulmasi en kuyruk kisimda. Azfc icin %50 sans veriliyor tese basarisina. Ancak Azfa ve Azfb dna da ciddi hasarlar demek oluyor. Basari sansi %10 un altina dusuyor. Bu durumda ameliyat onermiyorlar.
Ancak genetik testi temiz olup sebepsiz infertilite de olabiliyor.

Ben de eve alıştım , o iğneleri fitilleri ateş basması ve halsizlikleri iş yerinde nasıl halledicem bilmiyorum ,
Hiç ama hiç gidesim yok ev mis gibi
Beslenme uyku düenim , ilaç düzenim çok güzel..
Günaydın kızlar heyecandan uyuyamadım bugün ultrason için dr gitcem nolur dua edin sağ salim kesesini duyulursa da kalp atışını duyayım allahın izniyle
Ay canım heyecan dorukta dimi. Rabbim keseyi de gormeyi olursa yaninda neden olmasin kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah burdan bize de haber et hayırlısıyla git hayırlı haberle gel inşallah 😍😍😍

Ay canım heyecan dorukta dimi. Rabbim keseyi de gormeyi olursa yaninda neden olmasin kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah burdan bize de haber et hayırlısıyla git hayırlı haberle gel inşallah 😍😍😍
Sorma cnm hemde nasıl dorukta :süslü: inşallah cnm haber ederim tabi bi girip çıkıyım

Çıktım kızlar doktordan kesemiz 8.5 mm dedi galiba yolk kesesi de pozitif güzel dedi ama bebek görünmedi önümüzdeki haftaya tekrar gün verdi ultrason için kac embriyo kondu dedi.. vajinal baktı görünmemesi normal mi acaba.. herşey güzel görünüyo oluşur büyük ihtimal dedi
Malesef benim bu konuda bilgim yok ama doktorun öyle dediyse endişe etmene gerek yok canım inşallah güzel olur her şey. Transferin ne zaman olmuştu kaçıncı günündü canım bir de beta hcg kaçtı en son?

Çıktım kızlar doktordan kesemiz 8.5 mm dedi galiba yolk kesesi de pozitif güzel dedi ama bebek görünmedi önümüzdeki haftaya tekrar gün verdi ultrason için kac embriyo kondu dedi.. vajinal baktı görünmemesi normal mi acaba.. herşey güzel görünüyo oluşur büyük ihtimal dedi
Canım ne güzel hayırlı olsun devamı gelsin inşallah.Benim doktor kaç mm olduğunu söylemedi sadece şuan çok küçük o da normal dedi yolk kesesi vs.onlardan bahsetmedi şuan endişelendim ben de acaba karından baktığı için mi ayrıntı veremedi?

Malesef benim bu konuda bilgim yok ama doktorun öyle dediyse endişe etmene gerek yok canım inşallah güzel olur her şey. Transferin ne zaman olmuştu kaçıncı günündü canım bir de beta hcg kaçtı en son?
16 mayıs 'ta olmuştu cnm 25. Günü bugün transferin.. beta hcg en son test günumde bakıldı tekrar istememişti 211 di o zman da sağlık ocağından bazı testler istedi orda bakilcak ama gittim hemen istedi o hcg bakalm kaç çıkcak

Canım ne güzel hayırlı olsun devamı gelsin inşallah.Benim doktor kaç mm olduğunu söylemedi sadece şuan çok küçük o da normal dedi yolk kesesi vs.onlardan bahsetmedi şuan endişelendim ben de acaba karından baktığı için mi ayrıntı veremedi?
Belkide cnm bana da görünmüyo dedi belki ultrason aletleri eskiyse görülmemiştir diye düşündüm bende

Sonuç pozitif aldık elhamdülillah ama onla da bitmiyormuş.Basamak misali biri bitiyor biri başlıyor.Kucağımıza alana kadar böyle olacak galiba
Gözün aydın cnm hoş geldin aramıza.. Aynen öyle cnm biri bitiyo biri başlıyo.. onlar iyi olsunlar keşke de biz çıkarız o basamakları tek tek

Gözün aydın cnm hoş geldin aramıza.. Aynen öyle cnm biri bitiyo biri başlıyo.. onlar iyi olsunlar keşke de biz çıkarız o basamakları tek tek
pozitifi çoktan aldım canım:halay:21 mayısta oldu transferim 1 haziranda sonuç aldık cumartesi günü de kesem göründü.Çarşamba günü tekrar kontrolüm var inşallah

Sonuç pozitif aldık elhamdülillah ama onla da bitmiyormuş.Basamak misali biri bitiyor biri başlıyor.Kucağımıza alana kadar böyle olacak galiba
Aynen canım kucağına alınca da bitmiyormuş öyle diyorlar. Heralde bir süre sonra akışına bırakmaya alışırız 🙄 şu an heyecan korku endişe ve beklemekle geçiyor ama hayırlısı olsun inşallah

Aynen canım kucağına alınca da bitmiyormuş öyle diyorlar. Heralde bir süre sonra akışına bırakmaya alışırız 🙄 şu an heyecan korku endişe ve beklemekle geçiyor ama hayırlısı olsun inşallah
Doğru diyosun canım bir zaman sonra alışıcaz mecburen:bicak:yoksa bu stresle zaman da geçmez
keseyi gördün mü canım sen?

Back