• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar boyları kiloları paylaşalımmı, tabi sakıncası yoksa, Bu süreçte çok kilo aldım, Yanlız değilimdir diye düşünüyorum😅
Bendee aldım yaa estrofemin içinde yazıyor kilo alımı,ödem yapar diye alalım kilo ya yeterki sağlıkla bebişlere kavuşalım

Birde böyle bir şey duydum tüp bebek transferinden sonra D2 iğnesi yapıla bilirmiş tutunması için ,ne kadar doğru?

Sağolun kızlar 2.tedavimdi çok zor süreçler maddi manevi yıprandık
inşallah pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağımıza alalım ,bekleyen tekrar deneyecek olan arkadaşlara da nasip etsin Allah’ım
Canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin. Zoru bitti tatlı beklemeler kaldı geriye onlarda zaten heyecanlı hayallerle çabuk geçiyor 😍😍😍

Arkadaşlar bugün 12. Günde de yaptırdım 558.8 çıktı. Dört gün boyunca ikiye katlamış :))Doktor on iki gün sonra ultrasona gel dedi. Ostrofemi kesti, coraspin ve iğne devam. Bizim doktor inanılmaz temkinli. Bu arada iki gündür inanılmaz bir mide bulantısı ve uyku başladı bende
Maşallah 🧿🤰🏻Tebrik ederim 🤗

İkinci tedavınde farklı olarak ne yaptınız canım,tebrıkler
Teşekkür ederim ,eşimin sperm sayı morfoloji iyi değildi mikrochiple iyi spermler seçildi,embriyolara Ngs genetik tarama yapıldı bide dondurulmuş embriyo transferi oldum rahim dinlenmiş oldu ve allah nasip etti inşallah sağlıkla ilerlerim,darısı size ve bu yolda emek veren herkesin başına olsun 🤗

Teşekkür ederim ,eşimin sperm sayı morfoloji iyi değildi mikrochiple iyi spermler seçildi,embriyolara Ngs genetik tarama yapıldı bide dondurulmuş embriyo transferi oldum rahim dinlenmiş oldu ve allah nasip etti inşallah sağlıkla ilerlerim,darısı size ve bu yolda emek veren herkesin başına olsun 🤗
Amin inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlere

Back