gözün aydın hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Bendee aldım yaa estrofemin içinde yazıyor kilo alımı,ödem yapar diye alalım kilo ya yeterki sağlıkla bebişlere kavuşalımKızlar boyları kiloları paylaşalımmı, tabi sakıncası yoksa, Bu süreçte çok kilo aldım, Yanlız değilimdir diye düşünüyorum
Çok şükür, çok sevindim adına... Darısı başımıza :)Kızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsinKızlar bende 31 mayısta transfer olmuştum bugün 10.gün kan verdim 92 çıktı Allah’a şükür
Bak sen bile öyle düşünüyorsun aslında annesin öyle hissediyorsun. Endişelenme bebisin ve hamileliğin her anının tadını çıkar. Ama tabi bulantilarin değilÖyle mi diyosun cnm benimde bi tarafım öyle düşünüyo açıkçası ama bi tarafımda endiseleniyo tabi
Canım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin. Zoru bitti tatlı beklemeler kaldı geriye onlarda zaten heyecanlı hayallerle çabuk geçiyorSağolun kızlar 2.tedavimdi çok zor süreçler maddi manevi yıprandık
inşallah pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağımıza alalım ,bekleyen tekrar deneyecek olan arkadaşlara da nasip etsin Allah’ım
Kız sen bizi komplekse mi sokmak istiyorsun ne kilosuKızlar boyları kiloları paylaşalımmı, tabi sakıncası yoksa, Bu süreçte çok kilo aldım, Yanlız değilimdir diye düşünüyorum
Evet cnm O benimle biliyorum.. çıkarıyorum cnm hafif bulantı da var sende de başladı miBak sen bile öyle düşünüyorsun aslında annesin öyle hissediyorsun. Endişelenme bebisin ve hamileliğin her anının tadını çıkar. Ama tabi bulantilarin değil
gözün aydın hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Evet cnm O benimle biliyorum.. çıkarıyorum cnm hafif bulantı da var sende de başladı mi
5. Gün 1 tane transfer edildiAaa hadi inşallah sende güzel haber verirsin ,kaçıncı gün embriyosu ?
İkinci tedavınde farklı olarak ne yaptınız canım,tebrıklerSağolun kızlar 2.tedavimdi çok zor süreçler maddi manevi yıprandık
inşallah pozitif alan arkadaşlarım sağlıkla kucağımıza alalım ,bekleyen tekrar deneyecek olan arkadaşlara da nasip etsin Allah’ım
Maşallah Tebrik ederimArkadaşlar bugün 12. Günde de yaptırdım 558.8 çıktı. Dört gün boyunca ikiye katlamış :))Doktor on iki gün sonra ultrasona gel dedi. Ostrofemi kesti, coraspin ve iğne devam. Bizim doktor inanılmaz temkinli. Bu arada iki gündür inanılmaz bir mide bulantısı ve uyku başladı bende
Teşekkür ederim ,eşimin sperm sayı morfoloji iyi değildi mikrochiple iyi spermler seçildi,embriyolara Ngs genetik tarama yapıldı bide dondurulmuş embriyo transferi oldum rahim dinlenmiş oldu ve allah nasip etti inşallah sağlıkla ilerlerim,darısı size ve bu yolda emek veren herkesin başına olsunİkinci tedavınde farklı olarak ne yaptınız canım,tebrıkler
Amin inşallah canım tez zamanda hayırlısıyla tüm isteyenlereTeşekkür ederim ,eşimin sperm sayı morfoloji iyi değildi mikrochiple iyi spermler seçildi,embriyolara Ngs genetik tarama yapıldı bide dondurulmuş embriyo transferi oldum rahim dinlenmiş oldu ve allah nasip etti inşallah sağlıkla ilerlerim,darısı size ve bu yolda emek veren herkesin başına olsun