- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Kusura bakma cnm unuttum sanırımpozitifi çoktan aldım canım21 mayısta oldu transferim 1 haziranda sonuç aldık cumartesi günü de kesem göründü.Çarşamba günü tekrar kontrolüm var inşallah
Normaldir canım kafamız o kadar dolu kiKusura bakma cnm unuttum sanırımkese boyutuna yolk kesesine yada kese icinde bebek olup olmadigina dair bişey dediler mi
Yok canım benim transfer 23 ünde idi zaten 3.gün embriyosu idi. Doktor muayeneye çağırmadı ama yarın tahlil vericem. Inşallah sağlıkla artmıştır. Heyecanım yarına kilitlendiDoğru diyosun canım bir zaman sonra alışıcaz mecburenyoksa bu stresle zaman da geçmez
keseyi gördün mü canım sen?
Yolk kesesi nedir kızlarKusura bakma cnm unuttum sanırımkese boyutuna yolk kesesine yada kese icinde bebek olup olmadigina dair bişey dediler mi
inşallah kat kat artmıştır canım.Ben bir kere test verdim doktorum bir daha gerek görmedi.Merak ediyorum bi yandan test yaptırsam mı diye ama çarşamba kontrole gideceğim zatenYok canım benim transfer 23 ünde idi zaten 3.gün embriyosu idi. Doktor muayeneye çağırmadı ama yarın tahlil vericem. Inşallah sağlıkla artmıştır. Heyecanım yarına kilitlendi
Kısaca söyle soyliyim cnm bebeğin kan hücrelerinin oluşması için oluşan bi kese daha sonra kaybolup kan hücreleri oluştuktan sonraYolk kesesi nedir kızlar
Amiin canım inşallah. Kese göründüyse zaten bence sorun yokturdur. Zaten artış göstermiştir yeterince diye düşünüyoruminşallah kat kat artmıştır canım.Ben bir kere test verdim doktorum bir daha gerek görmedi.Merak ediyorum bi yandan test yaptırsam mı diye ama çarşamba kontrole gideceğim zaten
Neler var nelerKısaca söyle soyliyim cnm bebeğin kan hücrelerinin oluşması için oluşan bi kese daha sonra kaybolup kan hücreleri oluştuktan sonra
Benim doktor da bi kere istedi tekrar istemedi ama ben bugün sağlık ocağından başka testler de istemisti onlarla bir doktor hcg ye de bakalım dedi bakalım kac çıkacakinşallah kat kat artmıştır canım.Ben bir kere test verdim doktorum bir daha gerek görmedi.Merak ediyorum bi yandan test yaptırsam mı diye ama çarşamba kontrole gideceğim zaten
Inşallah cnm kalbini bozma kötü düşünme senYok canım benim transfer 23 ünde idi zaten 3.gün embriyosu idi. Doktor muayeneye çağırmadı ama yarın tahlil vericem. Inşallah sağlıkla artmıştır. Heyecanım yarına kilitlendi
Öyle cnm inşallah daha ne mucizelere şahit olucaz allahin izniyleNeler var nelerne mucizevi bir süreç...
İnşallah teste bir daha gerek kalmaz.Çünkü doktorum keseyi göremezsek tekrar test istiyoruz dediAmiin canım inşallah. Kese göründüyse zaten bence sorun yokturdur. Zaten artış göstermiştir yeterince diye düşünüyorumValla iğneden iğreti oldum o kadar ki. Ne kadar az o kadar iyi modundayım artık. Boşver doktor gerekli görünce yaparsın canım
hangi testler istendi canım?İnşallah katlanmıştır değerinBenim doktor da bi kere istedi tekrar istemedi ama ben bugün sağlık ocağından başka testler de istemisti onlarla bir doktor hcg ye de bakalım dedi bakalım kac çıkacak
Amiin canım insallahÖyle cnm inşallah daha ne mucizelere şahit olucaz allahin izniyle
Aynen canımİnşallah teste bir daha gerek kalmaz.Çünkü doktorum keseyi göremezsek tekrar test istiyoruz dedi
Hepimizin hakkında hayırlısı bol bol dua ile geçecek bu günler belli
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah cnmKızlar selam herkesin sağlıklı bir hamilelik geçirmesini diliyorumbugün transferimin 10. Günü hemşireme sordum 12. Günü beklemeyebilirsin bugünde kan versen olur dedi şuan işteyim akşam 7 gibi kan vermeye gitcem dua edin
Plesenta oluşana kadar bebeğe gıda, oksijen ve gerekli herşeyi sağlıycak organ,Plesenta devreye girince yokolup gidecekYolk kesesi nedir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?