Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kusura bakma cnm unuttum sanırım kese boyutuna yolk kesesine yada kese icinde bebek olup olmadigina dair bişey dediler mi
Normaldir canım kafamız o kadar dolu ki
Doktorum sadece kese görünüyor ama şuan çok küçük dedi.Başka bir bilgi vermedi.Zaten transferimin 18.günüydü
şu an için her şey normal dedi.Çarşamba günü tekrar çağırdı

Doğru diyosun canım bir zaman sonra alışıcaz mecburenyoksa bu stresle zaman da geçmez
keseyi gördün mü canım sen?
Yok canım benim transfer 23 ünde idi zaten 3.gün embriyosu idi. Doktor muayeneye çağırmadı ama yarın tahlil vericem. Inşallah sağlıkla artmıştır. Heyecanım yarına kilitlendi

Yok canım benim transfer 23 ünde idi zaten 3.gün embriyosu idi. Doktor muayeneye çağırmadı ama yarın tahlil vericem. Inşallah sağlıkla artmıştır. Heyecanım yarına kilitlendi
inşallah kat kat artmıştır canım.Ben bir kere test verdim doktorum bir daha gerek görmedi.Merak ediyorum bi yandan test yaptırsam mı diye ama çarşamba kontrole gideceğim zaten

inşallah kat kat artmıştır canım.Ben bir kere test verdim doktorum bir daha gerek görmedi.Merak ediyorum bi yandan test yaptırsam mı diye ama çarşamba kontrole gideceğim zaten
Amiin canım inşallah. Kese göründüyse zaten bence sorun yokturdur. Zaten artış göstermiştir yeterince diye düşünüyorum Valla iğneden iğreti oldum o kadar ki. Ne kadar az o kadar iyi modundayım artık. Boşver doktor gerekli görünce yaparsın canım

Benim doktor da bi kere istedi tekrar istemedi ama ben bugün sağlık ocağından başka testler de istemisti onlarla bir doktor hcg ye de bakalım dedi bakalım kac çıkacak

İnşallah teste bir daha gerek kalmaz.Çünkü doktorum keseyi göremezsek tekrar test istiyoruz dedi
Hepimizin hakkında hayırlısı bol bol dua ile geçecek bu günler belli

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah cnm

Merhabalar.

Ben tüp bebek yaptırdım 25 mayısta ilk seferdi (2 embriyon) ama tutmadı... Çok üzüldüm bence ben kendimi koruyamadım... ilk günden çok hareketli gündü çok iş yaptım... arada sinirlerim bozuluyordu... ne yapmam lazım ikinci kes dondurulmuş embriyon deneyeceğiz. Tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…