• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Allah razı olsun canım... İnşeallah bir sonrakinde daha dikkatli olurum. ne yemem gerekiyor ki?
Ne yemekten ziyade kahve asitli içecekler çay maydonoz gibi ödem atıcılar bitki çayları kakao bu süreçte yasaklar arasında. Protein ağırlıklı yağlı tuzlu yemekten kaçınılması gereken bir süreç. Malesef ben bol karbonhidratta alıyorum ama siz iradeli olup almazsanız daha sağlıklı olur.

Ne yemekten ziyade kahve asitli içecekler çay maydonoz gibi ödem atıcılar bitki çayları kakao bu süreçte yasaklar arasında. Protein ağırlıklı yağlı tuzlu yemekten kaçınılması gereken bir süreç. Malesef ben bol karbonhidratta alıyorum ama siz iradeli olup almazsanız daha sağlıklı olur.
İnşeAllah... Allah büyüktür.

slm kızlar bende temmuz ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay dr kontrole gittiğimde istersem histereskobi yapabileceğini söyledi sizce yaptırmalımıyım. birde şu rahme çizik atılma olayı var doktorum kesinlikle önermiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

slm kızlar bende temmuz ayında dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay dr kontrole gittiğimde istersem histereskobi yapabileceğini söyledi sizce yaptırmalımıyım. birde şu rahme çizik atılma olayı var doktorum kesinlikle önermiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
benim hiç bilgim yok bu konuda, acaba nasıl bir şey

gözün aydın canım transferden bu yana neler yaptın nelere dikkat ettin
Çok Teşekkür ederim ,ilk 2 gün dinlendim ama evin içinde yavaş yavaş yürüdüm sonrasında bayramdı yine çok yorulmadan dikkat ettim ani hareket,yükseğe uzanma yerden bişey alma falan hiçbirini yapmadım allah nasip etti tuttu çok şükür sağlıkla devam eder inşallah,allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

Back