Doktoruna ulaşmaya çalış o ağrılar normal tuvaletini yaparken bile gazdan yapamazsın sanki yani ben de öyle olmuştu doktor parol vermişti canım
Geçmiş olsun canım. Ah bu kadınların çektikleri... Yumurta toplama vs. Olmadım henüz de. Siz elbette arayın yinede bana bu süreçte parol gibi ağrı kesiciler içebilirsiniz demişlerdi.Öğleden beri agrım hafifti ama şimdi adete iki büklüm yürüyorum. Bende sevinmiştim agrım cok yok diye. Sağol canım ben hemşireye yazayım bakalım parol iç dicekmi.
Tebrik ederim çok sevindim darısı başımıza inşallahNe güzel ben yatıyorum hala zaten normalde de canım tatlıbugün 5. Günüm çift çizgiyi gördüm nihayet inşallah darısı güzel haber bekleyen herkesin basina
Geçmiş olsun canım. Ah bu kadınların çektikleri... Yumurta toplama vs. Olmadım henüz de. Siz elbette arayın yinede bana bu süreçte parol gibi ağrı kesiciler içebilirsiniz demişlerdi.
inşallah bakalım canım hayırlısı yok canım yapmadım hastanede zaten uyardılar kesinlikle test yapmanı istemiyoruz yanıltıcı olabilir dediler söz dinledimBen artık negatifse bile öğreneyim modundayim canım çok gerilmistim gelmiş valla test günün iyi sabirlisin hc yapmadın mi test ben duyamadım valla güzel haberler alirsin ins
canım sevindim inşallah iyi olur aklımdasın dualarımdasın Allah en güzelini nasip etsinSağol canım iyiyim çok şükür oldu bugün opu 8 tane toplanmış. inşallah bundan sonrasıda güzel geçer. Sen nasılsın yaptırmadın dimi test daha.
Hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah transferden sonra yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendinNe güzel ben yatıyorum hala zaten normalde de canım tatlıbugün 5. Günüm çift çizgiyi gördüm nihayet inşallah darısı güzel haber bekleyen herkesin basina
İnşallah canTebrik ederim çok sevindim darısı başımıza inşallah
İyi dinlemissin valla benim eşim sıkıştırıyor bide yap diye. Test gününde alırsınız güzel haberi ins 5. Gün embriyoları çabuk cikiyoda 3. Gün geç çıkıyormuşinşallah bakalım canım hayırlısı yok canım yapmadım hastanede zaten uyardılar kesinlikle test yapmanı istemiyoruz yanıltıcı olabilir dediler söz dinledim
İnşallah darısı başınıza 1 saat hastanede tuttular çıktım başka yerde evimiz 1 saatte öyle yol geldim çokta dinlenmedim yürüdüm genelde evin içinde 2-3 gün çok yavaş hareket ettim o kadarHayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah transferden sonra yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendin
canım sevindim inşallah iyi olur aklımdasın dualarımdasın Allah en güzelini nasip etsin
Kızlar opudan sonra agrı kesici içen varmı. Şiddetlendi sanki agrım yürümemi etkiliyor sanki gaz sancısı var kasıklarımda. Parol içsem bişey olurmu
hvaltımı kendim hazırladım eşim işe başladı sadece eğilmemekte ve ağır kaldırmamaya çalışıyorum tutunduysa zaten şimdiye tutunmuştur moduna geçtimdoktor 5. Gün embriyosunun tutunması 6 gün ya da konulduğu Gün olur demişti
Hayirli olsun canim insallah cok guzel gecer hamileliginCtesi transferim oldu bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosuydu tek transfer edildi şükür valla inşallah sende güzel haberler alirsin da değer emeklerimize
İnşallah canım rabbim size de nasip etsinHayirli olsun canim insallah cok guzel gecer hamileligin
Canım sen hangi marka testi yaptın ?Ctesi transferim oldu bugün 5. Günüm 5. Gün embriyosuydu tek transfer edildi şükür valla inşallah sende güzel haberler alirsin da değer emeklerimize
Canım ultra erken gebelik testleri var. Onları oneririmCanım sen hangi marka testi yaptın ?
Oncomed yaptım bide erken gebelik testi ikisini de yaptım canimCanım sen hangi marka testi yaptın ?
Hadi bakalım inşallah bol bol yumurtan toplansin opu güzel geçiyor ayilip bayiliyon bitiyo ben transferde çok korkmustumselam kızlar ben bugun gıttım doktora. salı gunu opu olucak ınşallah. oncesınde de kullanmam ıcın ılaçlar verdı. hayırlısı ınsallah
Oncomed yaptım bide erken gebelik testi ikisini de yaptım canim
İnşallah rabbim herkesin emeklerinin karşılığını versin çok sağol canımCanım çok sevindim sevindim senin adına inşallah kucagına aldıgın günleride nasip etsin Rabbim. Darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?