Kadın dogumcuna sürekli kullancagın ilaçlarını soyle rapor yazarsa her seferınde recete yazdrmana gerek olmuo galıbaKizlar bu topikte mi okumustum, kadin dogumcudan rapor cikartirsak ilaçlarimizi indirimli alabiliyor diye acaba? En son 500 tl vermistim igne ve ilaclara transfer günü. Eger rapor cikiyosa faydalanalim bari
Kadın dogumcuna sürekli kullancagın ilaçlarını soyle rapor yazarsa her seferınde recete yazdrmana gerek olmuo galıba
Çıkar canım 5. Günde gördüm ben pozitifiArkadaşlar 6.gün erken gebelik testinde çıkar mı?
(5.gün embriyosu, tek koyuldu)
İnşallah darısı tüm isteyenlereeGözün aydın canım. Darısı devamına inşallah.. :)
Predıctor ile mi gordun? Canım normal idrar testınde kacıncı gun gordun ?Çıkar canım 5. Günde gördüm ben pozitifi
Canım bana çok yıpratıcı geliyor O kadar ay ilaç iğne. Üstelik 8 yumurta toplandı benden. Amh göre gayet iyiydi. Ama malesef biri döllendi. Yani o kadar ay toplayacak ama belki hiç bir işe yaramayacak. O kadar zor bir durum ki. Doktorum önerseydi belki deneyebilirdim. Inşallah gerek kalmaz. Ama bir daha ki tedavi sürecinde belki öyle söyler. Inşallah gerek kalmasın ya. Şundan sonuç alabileyimKızlar aslında drumuzdan havuz sistemi istesek ? Yasımız ılerlıyor ıkı uc ay ustuste yumurta toplasalar dondursalar ,birsürü embrıyomuz en azından yasımız daha kucukken olusmus olsa ,çunku bırsuru sey gırıyor araya ve zaman akıp gıdıyor..
Cok tesekkurederim ama az once medicalparkta test yaptirdim sonuc 3 cikti giderek dusuyoruz bitanem ben kabullendim artik dualarm sizinle bundan snra ins hepiniz bebeklefinize kavusursunuz Rabbim isteyen herkese nasip etsinAz daha sabır canım inşallah mucizen gerçekleşecek ve pozitifi göreceksinkaç gündür yaşadıkların kolay değil az kaldı dayan. Desteklerimiz seninle
Evet canım kliniğe de sorabilirsinKizlar bu topikte mi okumustum, kadin dogumcudan rapor cikartirsak ilaçlarimizi indirimli alabiliyor diye acaba? En son 500 tl vermistim igne ve ilaclara transfer günü. Eger rapor cikiyosa faydalanalim bari
Hahahahaha çok iyiymiş kan sonucunu beklerkrn idrar yapmak ☺ Allah tamamına erdırsın canım ,bizede dua et
Sizin kaçıncı gününüzdü kızlar bende tam sizi düşünüyordum. Bende istiyorum yapmak bugün 8.günüm transfer gününü saymazsakCanım test yaptın mı? Merak ettim ben yapamadım korkudan
Maalesef canım 6.günüm ve çıkmadı benim... (5.gün embriyosuydu,tek koyulmuştu)Çıkar canım 5. Günde gördüm ben pozitifi
Gölge gibiydi normal testte hassas olanda baya belirgindiPredıctor ile mi gordun? Canım normal idrar testınde kacıncı gun gordun ?
Hemen kesme ümidini benim o gün cikmasaydi yine yaptirirdim test günü 5. Gün tek embriyoydu benimde bazi embriyolar geç yerlesiyo tekrarla yine inşallah hakkında hayırlısı olsun şu mübarek günler hatrinaMaalesef canım 6.günüm ve çıkmadı benim... (5.gün embriyosuydu,tek koyulmuştu)
nasip artık, ilaçlarıma devam edip kan tahlilini yapacağım belki son anda bi sürpriz olur, dua et
Sizin kaçıncı gününüzdü kızlar bende tam sizi düşünüyordum. Bende istiyorum yapmak bugün 8.günüm transfer gününü saymazsak
Kızlar benim de transfer sonrasi 8.günüm.Bence vaktinden önce yapmayın.Zaten az kaldıAynı canım benimde transfer günü hariç 8. Günüm sabahları genelde kasık agrısıyla uyanıyorum ama gün içinde gidiyor agrım ara ara oluyor. Test yapmaya çok korkuyorum cuma günü zaten test günüm beklicem sanırım. Sen yapıcakmısın ?
Hayır galibaAynı canım benimde transfer günü hariç 8. Günüm sabahları genelde kasık agrısıyla uyanıyorum ama gün içinde gidiyor agrım ara ara oluyor. Test yapmaya çok korkuyorum cuma günü zaten test günüm beklicem sanırım. Sen yapıcakmısın ?
Cok haklısınKızlar benim de transfer sonrasi 8.günüm.Bence vaktinden önce yapmayın.Zaten az kaldı
Benim de öyle canımCok haklısın1 haziran test günüm bekleyeceğim.
Hadi bakalim. BebislerinBen test yapacağım sabah aynen böyle hissediyodum
Benim de 2.5 a katlanmisss.Kizlar degerim 2ye katlamiş cok şükür, henüz doktorum geri dönmedi. Panik atak oldum resmen bu süreçte. Sevinc, korku, endise bütün duygularim karmakarışık. Tam anlamıyla sevinemiyorum çok değişik gerçektenAllah hepimize saglikli bebekler nasip etsin inşallah
Hayır galibakorkuyorum. Bu sabah bendede kasık agrısı oldu ama genel Bi adet ağrısı gibi değil daha cok noktasal ağrılardı sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?