• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Haklısın canım her sabah uyanınca yapsammı acaba diyorum sonra hadi yarın yaparım diye erteliyorum 😬 böyle böyle test günü gelicek zaten 😂

Okuduğum kadarıyla test tarihleri yakın 31 mayıs ve 1 haziran gördüm şimdiye kadar benimde 4 haziran. pek bişey hissetmiyorum sizlerde belirti oldu mu kızlar?? inşallah bayrama 2 bayram yaparak gireriz

Benim bildiğin adet olucak gibiydi canım zaten kaç sabahtır o agrılarla uyanıyorum 😕 benim 31inde test günüm belki sabahtan idrar testi yapar öyle giderim kan vermeye en azından neyle karşılaşıcam bilmiş olurum 😬
Test kelimesi geçince bile panik oluyorum. Asılamalarda boyle değildim hiç. Yapıyordum çat diye. Bu sefer hiç cesaretim yok. Sizden birisi yapsa gaza gelecektim galiba :oops:

Okuduğum kadarıyla test tarihleri yakın 31 mayıs ve 1 haziran gördüm şimdiye kadar benimde 4 haziran. pek bişey hissetmiyorum sizlerde belirti oldu mu kızlar?? inşallah bayrama 2 bayram yaparak gireriz
Bende hiç bişey hissetmiyorum benimkiside 6haziran 😂

Merhabalar. Ben Izmır de tedavi görüyorum yakın olduğu için. Özel bu konu için araştırma yapmadım canım malesef. Tesbiti yapan doktorumla devam ettim. Allah yardımcımız olsun. Zaten rezerve yönelik tıbbın bir çözümü yok malesef. Yani buna yönelik bir tedavi yok. Normal tüp bebek süreci uygulanıyor. Belli bir aşamadan sonra malesef ki tüp bebekle de imkanımız kalmıyor. Bu yüzden elimizi çabuk tutmak yapabileceğimiz tek şey 😔 Tabi ilaç dozajı filan durumunuza göre ayarlanıyor diğer hastalarda olduğu gibi bizlerde de.

Benim gittiğim hastanede tüp bebek merkezi yoktu başka bir yer bakmak zorunda kaldım. Peki özel bir hastanede mi tedavi görüyorsunuz yoksa devlet hastanesi mi? Devlet hastanelerinde önce aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek yapılıyor diye duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru. Eğer öyleyse devlette zaman harcamak istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Benim gittiğim hastanede tüp bebek merkezi yoktu başka bir yer bakmak zorunda kaldım. Peki özel bir hastanede mi tedavi görüyorsunuz yoksa devlet hastanesi mi? Devlet hastanelerinde önce aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek yapılıyor diye duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru. Eğer öyleyse devlette zaman harcamak istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Amiiin...Bu durumumu öğrenmeden gittiğimde 2 aşılama olmadan karşılanmayacağı söylediler. Özel bir klinikte doktorumun amh istemesiyle öğrendik ve hemen başladık. Sonrasında devlete hiç bakmadım gitmedim de canım. O yüzden bir bilgim yok. Bu durumda muhtemelen aşılama diye oyalamazlar.

Canım valla en iyisini doktorlar bilir tabiki. Seni muayene edip durumuna göre aşılama mı tüp mü söyler. Ama bana asılama para ve zaman kaybı gibi geliyor. Bu arada ben 3 kere asılama yapmış birisiyim. Ama hepsi özelde oldu devlet şartlarını bilmiyorum.

Vallahi canım İğnelerden beri gögüslerim şiş ve agrıyor o yüzden onu belirti sayamıyorum. Birde 3-4 günler rahmime kesiyorlar gibi agrım oldu. Şimdi ise sadece ara ara gelen adet agrım var nedense bu agrılardan umutlarım tükendi. İnşallah hepimizin çifte bayramı olur 🌸

Test kelimesi geçince bile panik oluyorum. Asılamalarda boyle değildim hiç. Yapıyordum çat diye. Bu sefer hiç cesaretim yok. Sizden birisi yapsa gaza gelecektim galiba :oops:

Kesinlikle canım bende normalde 5 gün kala başlardım test yapmaya ilk başlarda sonra bıktım 😬 şimdi negatifi görme korkusu var. Gelmeyelim gaza uslu uslu bekleyelim test günümüzü biz 🤣

selam kızlar benimde 10. gün 47 12. gün 95 ti.. bugün 15 gün 105 cıktı.. bu değerlerle bebek tutunmadı mi ki simdi.. çok üzülsün doktor da cumayı bekleyelim diyor ams

Merhaba canım. Güzel duana önce inşallah diyorum ❣ Öncelikle hayırlı olsun senin içinde. Yaklaşık 9 10 gün kullandım iğneleri tedavi boyunca 5000 tl karar ödeme yaptım ben. Hâlâ da devam eden ufak tefek olabiliyor. Değişken bir durum. Benim sorunum amh düşüklüğü ilaçlar soruna göre değişebiliyor. Ama 3000 tl temiz gider diyorum ben.
Bende de amh düşüklüğü vardı. Siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz ?

Back