• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar bu topikte mi okumustum, kadin dogumcudan rapor cikartirsak ilaçlarimizi indirimli alabiliyor diye acaba? En son 500 tl vermistim igne ve ilaclara transfer günü. Eger rapor cikiyosa faydalanalim bari
Kadın dogumcuna sürekli kullancagın ilaçlarını soyle rapor yazarsa her seferınde recete yazdrmana gerek olmuo galıba

Kızlar aslında drumuzdan havuz sistemi istesek ? Yasımız ılerlıyor ıkı uc ay ustuste yumurta toplasalar dondursalar ,birsürü embrıyomuz en azından yasımız daha kucukken olusmus olsa ,çunku bırsuru sey gırıyor araya ve zaman akıp gıdıyor..
Canım bana çok yıpratıcı geliyor O kadar ay ilaç iğne. Üstelik 8 yumurta toplandı benden. Amh göre gayet iyiydi. Ama malesef biri döllendi. Yani o kadar ay toplayacak ama belki hiç bir işe yaramayacak. O kadar zor bir durum ki. Doktorum önerseydi belki deneyebilirdim. Inşallah gerek kalmaz. Ama bir daha ki tedavi sürecinde belki öyle söyler. Inşallah gerek kalmasın ya. Şundan sonuç alabileyim 😔

Az daha sabır canım inşallah mucizen gerçekleşecek ve pozitifi göreceksin🙏🙏🙏 kaç gündür yaşadıkların kolay değil az kaldı dayan. Desteklerimiz seninle
Cok tesekkurederim ama az once medicalparkta test yaptirdim sonuc 3 cikti giderek dusuyoruz bitanem ben kabullendim artik dualarm sizinle bundan snra ins hepiniz bebeklefinize kavusursunuz Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Maalesef canım 6.günüm ve çıkmadı benim... (5.gün embriyosuydu,tek koyulmuştu)
nasip artık, ilaçlarıma devam edip kan tahlilini yapacağım belki son anda bi sürpriz olur, dua et
Hemen kesme ümidini benim o gün cikmasaydi yine yaptirirdim test günü 5. Gün tek embriyoydu benimde bazi embriyolar geç yerlesiyo tekrarla yine inşallah hakkında hayırlısı olsun şu mübarek günler hatrina

Sizin kaçıncı gününüzdü kızlar bende tam sizi düşünüyordum. Bende istiyorum yapmak bugün 8.günüm transfer gününü saymazsak

Aynı canım benimde transfer günü hariç 8. Günüm sabahları genelde kasık agrısıyla uyanıyorum ama gün içinde gidiyor agrım ara ara oluyor. Test yapmaya çok korkuyorum cuma günü zaten test günüm beklicem sanırım. Sen yapıcakmısın ?

Aynı canım benimde transfer günü hariç 8. Günüm sabahları genelde kasık agrısıyla uyanıyorum ama gün içinde gidiyor agrım ara ara oluyor. Test yapmaya çok korkuyorum cuma günü zaten test günüm beklicem sanırım. Sen yapıcakmısın ?
Kızlar benim de transfer sonrasi 8.günüm.Bence vaktinden önce yapmayın.Zaten az kaldı

Hayır galiba :110: korkuyorum. Bu sabah bendede kasık agrısı oldu ama genel Bi adet ağrısı gibi değil daha cok noktasal ağrılardı sankı.

Ben test yapacağım sabah aynen böyle hissediyodum 😀
Hadi bakalim. Bebislerin
Kizlar degerim 2ye katlamiş cok şükür, henüz doktorum geri dönmedi. Panik atak oldum resmen bu süreçte. Sevinc, korku, endise bütün duygularim karmakarışık. Tam anlamıyla sevinemiyorum çok değişik gerçekten 😊 Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin inşallah 😇😇😇
Benim de 2.5 a katlanmisss.
Tesbrik ederim. Dogim haberlerini de ardarda veririz insallah :-)

Hayır galiba :110: korkuyorum. Bu sabah bendede kasık agrısı oldu ama genel Bi adet ağrısı gibi değil daha cok noktasal ağrılardı sankı.

Benim bildiğin adet olucak gibiydi canım zaten kaç sabahtır o agrılarla uyanıyorum 😕 benim 31inde test günüm belki sabahtan idrar testi yapar öyle giderim kan vermeye en azından neyle karşılaşıcam bilmiş olurum 😬

Back