- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
oh ne güzel bir haber bu..Benim de 1 Haziran.Birçok arkadaşımızın da öyle.Cumartesi günü buralar bayram yeri olur inşALLAHSelam arkadaslarim deatekleriniz ve guzel mesajlariniz icin cok tesekkurederim bir gun once cift cizgi gorup bi gun sonra dusuk beta hcg gorunce insan kahroluyor tabi. Bu sabah doktora gittim. Cok kotu kabuslu bir gece uzerine erkenden doktora gittim . Doktor sasirdi beni gorunc etabi habersiz yaptigim testlerden.herseyi anlattim. Ama demiyoki dusurmussun falan. Dediki 1 haziran test gunun ve ogune kadar bekliceksin bunlar hicbiaey ofade.etmez ilaclarina devam et ve bekle. Sonra hemsire hanimla konustuk. Kendisi ablam gibi artik. Dediki boyle seyler olablr daha cok basi. Degerlerin artabilir.1 hazirana kadar lutfen sakince bekle dedi. Dedim abla umit veriyosunuz zor bi durumdayim ztn. O gune kadar umit bitmicek dedi . Oyle iste caresiz mutsuz kirgin ve yetersiz hissederek beklemeye devam edecegim. Bu arada kahverengi lekelenme gelince sevinmisler bebek tutunuyor diye. Umarim dedikleri gibi olur bebeklerim bana tutunur ve 1 hazoranda bir mucize yasarim