• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Selam arkadaslarim deatekleriniz ve guzel mesajlariniz icin cok tesekkurederim bir gun once cift cizgi gorup bi gun sonra dusuk beta hcg gorunce insan kahroluyor tabi. Bu sabah doktora gittim. Cok kotu kabuslu bir gece uzerine erkenden doktora gittim . Doktor sasirdi beni gorunc etabi habersiz yaptigim testlerden.herseyi anlattim. Ama demiyoki dusurmussun falan. Dediki 1 haziran test gunun ve ogune kadar bekliceksin bunlar hicbiaey ofade.etmez ilaclarina devam et ve bekle. Sonra hemsire hanimla konustuk. Kendisi ablam gibi artik. Dediki boyle seyler olablr daha cok basi. Degerlerin artabilir.1 hazirana kadar lutfen sakince bekle dedi. Dedim abla umit veriyosunuz zor bi durumdayim ztn. O gune kadar umit bitmicek dedi . Oyle iste caresiz mutsuz kirgin ve yetersiz hissederek beklemeye devam edecegim. Bu arada kahverengi lekelenme gelince sevinmisler bebek tutunuyor diye. Umarim dedikleri gibi olur bebeklerim bana tutunur ve 1 hazoranda bir mucize yasarim
oh ne güzel bir haber bu..Benim de 1 Haziran.Birçok arkadaşımızın da öyle.Cumartesi günü buralar bayram yeri olur inşALLAH :halay:

Selam arkadaslarim deatekleriniz ve guzel mesajlariniz icin cok tesekkurederim bir gun once cift cizgi gorup bi gun sonra dusuk beta hcg gorunce insan kahroluyor tabi. Bu sabah doktora gittim. Cok kotu kabuslu bir gece uzerine erkenden doktora gittim . Doktor sasirdi beni gorunc etabi habersiz yaptigim testlerden.herseyi anlattim. Ama demiyoki dusurmussun falan. Dediki 1 haziran test gunun ve ogune kadar bekliceksin bunlar hicbiaey ofade.etmez ilaclarina devam et ve bekle. Sonra hemsire hanimla konustuk. Kendisi ablam gibi artik. Dediki boyle seyler olablr daha cok basi. Degerlerin artabilir.1 hazirana kadar lutfen sakince bekle dedi. Dedim abla umit veriyosunuz zor bi durumdayim ztn. O gune kadar umit bitmicek dedi . Oyle iste caresiz mutsuz kirgin ve yetersiz hissederek beklemeye devam edecegim. Bu arada kahverengi lekelenme gelince sevinmisler bebek tutunuyor diye. Umarim dedikleri gibi olur bebeklerim bana tutunur ve 1 hazoranda bir mucize yasarim
Canım çaresiz, mutsuz , kırgın olabilirsin. Ama yetersiz değilsin. Lütfen o düşünceyi at kafandan. Şu çektiğimiz eziyetlere bak lütfen. Aksine büyük güç gerektiren bir şeylerle uğraşıyoruz. Asla elimizde olmayan bir durum. Kim zevk alır böyle olmaktan. Kim ister ki biz de isteyelim. Bu neden kız doğdum niye iki kolum iki gözüm var demek gibi bir şey. Ya da birilerinin bunun için seni ayıplaması kadar saçma. Bunların hiç birini biz yapmıyoruz. Bebeğe can veren de biz değiliz. Ne güzel demiş bak doktorun hemsiren inşallah güzel olacak. Illa üzülüyoruz. Arada isyan ediyoruz. Ama bak bir an önce bundan kurtulup sakince beklemeye çalış. Dualarımız seninle canım 🏵

Yine bir iki saate geçti. Acaba diyorum progestan yapar mı ? Prospektüsünde yazıyor böbrek karaciğer ağrısı diye. Ya da aldığım kortizon onun ciddi yan etkileri var. Geçti şükür . Öyle olsa acaba sürekli ağrır diyorum. İki gece de aynı saatlerde gelip geçmesi de tuhaf 🙄 Off benim doktora ulaşmakta bir mesele 🤦🏻‍♀️
Canımmm geçmiş olsun, ara hemşireyi bence, geçer
Canimmmm umutsuz olma lütfen daha zamanımız var bol bol dua edelim bebeğin sende kalacak insallahhhh🙏🙏🙏

Canımmm geçmiş olsun, ara hemşireyi bence, geçer

Canimmmm umutsuz olma lütfen daha zamanımız var bol bol dua edelim bebeğin sende kalacak insallahhhh🙏🙏🙏
Canm tesellin icin tesekkurederim zor gibi ama artk dua etmekten baska carem yok senn agrilarada uzuldum ya gecmis olsun hepsi ilaclarin yan etkisi bitanem cok kendini dinleme dusunmemeye calis

ahh ne güzel yazmışşın:KK200: sabır sabır sabır bizim de sınandığımız nokta bu olsa gerek. mucizelerin seninle olacak sen sadece buna inanmaya devam et :dua::dua:
Arkadasim cok tesekkurederim inanin bende olumlu olsun olmasin sizin icin hep dua ediyor olacagim bu mucadelede kimse.boynu bukuk olmamali

Beta hcg 6.gun 5.09
Bugun 3.61 hersey bitti benim icin
Canım şu durumun aynısını ocakta bende yaşadım. Seninde neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ne olur kendini fazla yipratma. Bugün bu kapıyı kapatan rabbim önümüzdeki zamanda em güzelini açar. Bak bana o zaman ne kadar üzülmüştüm çocuğum olmayacak artık diye ama rabbim bunda nasip etti hamileliği. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edicek biliyorum. Sadece zamanı var. Bu ay bile tedavi görmeden bebis olabilir rabbim yeter ki ol desin :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Arkadasim cok tesekkurederim inanin bende olumlu olsun olmasin sizin icin hep dua ediyor olacagim bu mucadelede kimse.boynu bukuk olmamali
Canım gerçekten doktorunu dinle iki embriyo konuldu senin dimi bazen biri geç gelisiyo biri dusuyo o yüzden test gününe kdr ümit var stresli olmak iyi değil böyle zamanlarda

Canım şu durumun aynısını ocakta bende yaşadım. Seninde neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ne olur kendini fazla yipratma. Bugün bu kapıyı kapatan rabbim önümüzdeki zamanda em güzelini açar. Bak bana o zaman ne kadar üzülmüştüm çocuğum olmayacak artık diye ama rabbim bunda nasip etti hamileliği. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip edicek biliyorum. Sadece zamanı var. Bu ay bile tedavi görmeden bebis olabilir rabbim yeter ki ol desin :dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:
Kesemizi gördük bizde şükür bebişim ilk resmi oldu
Arkadasım keseyi gördün müüüü. Naptın
Canım gördum kesecigii sonunda çok minik 🤣🤣

[/QUOTE

Canim cok tesekkurederim yazdiklarn icin senndemi sonradan hcg dusmustu. Yani doktorda dusuk olcak arkadasim demiyo ki desene yani nryin 1 hazirani hala insani umutlandiriyolar.durduk yere

Canım gerçekten doktorunu dinle iki embriyo konuldu senin dimi bazen biri geç gelisiyo biri dusuyo o yüzden test gününe kdr ümit var stresli olmak iyi değil böyle zamanlarda
Evet arkadasim 2 embriyoydu insallah dedigin gibidir ya icim o kdr aciyoki oyle boyle degik hic boyle olmamstm daha once

Evet canım ilk önce test yüksekti gebelik var dendi. Sonra çok az çıktı sonra biran da düştü kimyasal gebelik oldu maalesef. Ama rabbim bu mucizemi verdi çok şükür :nazar: sende fazla üzme kendini rabbime çok dua et bu mübarek ayda kimseyi geri çevirmez sadece en güzelini sunar önüne:dua::dua::dua::dua:

Back