- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Hm maşallah cnm darısı keseye inşallah9. Gun 152
11. Gun 417
5. Gun 2 embriyo konulmustu. Dr baska test istemedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hm maşallah cnm darısı keseye inşallah9. Gun 152
11. Gun 417
5. Gun 2 embriyo konulmustu. Dr baska test istemedi
Canim durumuna gore degisir ben devlette direk tup yaptim kurul senin degerlerine gore karar veriyorBenim gittiğim hastanede tüp bebek merkezi yoktu başka bir yer bakmak zorunda kaldım. Peki özel bir hastanede mi tedavi görüyorsunuz yoksa devlet hastanesi mi? Devlet hastanelerinde önce aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek yapılıyor diye duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru. Eğer öyleyse devlette zaman harcamak istemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Hoşgeldiiinnn benimde 7.günüm.. İlk zamanlarda daha cok kasık ve bel bacak ağrısı hissediyordum. Artık pek yok. Göğüslerim de yeşil damar var sanki biraz bide popomun üzerine düştüm inş bişey olmaz inş hepimiz pozitif sonuç müjdeler veririz
Bilmiyorum bir ümit var mı ama çok çok zor . Eşim kalın kafalı ve evliliği buna bağlayan beni suçlayan bir adam. O kadar hevesli o kadar olacak gözlüyle bakıyor ki Cuma günü tüm bunlarla nasıl başa çıkarım bilmiyorum . İnşallah bir mucize olur
Hadi bakalım inşallah güzel haberi alırız senden canım mübarek cuma günündeAynen canım cuma günü sabahtan idrar testi yapıp öyle gidicem kan vermeye. en azından baştan hazırlıklı olurum
Hadi bakalım inşallah güzel haberi alırız senden canım mübarek cuma gününde
inşallah katlanarak artar canım.sen pozitif düşün inşallah mübarek günde güzel haber alırsınselam kızlar benimde 10. gün 47 12. gün 95 ti.. bugün 15 gün 105 cıktı.. bu değerlerle bebek tutunmadı mi ki simdi.. çok üzülsün doktor da cumayı bekleyelim diyor ams
Geçmiş olsun . Izmır de tedavi görüyorum ben. Sizde test için gün sayıyorsunuz sanırım ?Bende de amh düşüklüğü vardı. Siz hangi şehirde tedavi görüyorsunuz ?
İnşallah bitanemAmiin canım amiin hepimizin güzel haberleriyle dolsun buralar inşallah
Benim biraz regl olacak gibia
Bende de oluyor ama psikolojik mi bilmiyorum
Izmirde nerde tedavi gördün cnmGeçmiş olsun . Izmır de tedavi görüyorum ben. Sizde test için gün sayıyorsunuz sanırım ?
Tavmergen ivf deIzmirde nerde tedavi gördün cnm
Günde bir tok karnına istediğin bir zaman alabilirsin sanırım. Ben öyle yapıyorum Ayrıca tebrik ederim canım 🏵Kizlar 2. Kan testim de guzel. Folik asit baslamamistim daha once. Dr a yazdim folibol basla dedi. Ac mi tok mu sabah mi aksam mi kullaniyorsunuz?
Bende hiç bişey hissetmiyorum benimkiside 6haziran
Adet olacak gibi ağrılar girip çıkıyor benimde sürekli ağrı halinde değilim. Ağrı hissetmek mi iyi hissetmemek anlayamayadımVallahi canım İğnelerden beri gögüslerim şiş ve agrıyor o yüzden onu belirti sayamıyorum. Birde 3-4 günler rahmime kesiyorlar gibi agrım oldu. Şimdi ise sadece ara ara gelen adet agrım var nedense bu agrılardan umutlarım tükendi. İnşallah hepimizin çifte bayramı olur
Adet olacak gibi ağrılar girip çıkıyor benimde sürekli ağrı halinde değilim. Ağrı hissetmek mi iyi hissetmemek anlayamayadım
İnş kötü Birşey olmamıştır. Az kaldı 1 haziranaGeçmiş olsun. Size çok üzülmüştüm
Valla transferden sonra o kadar çok şeye şunlar olabilir bunlar olabilir dedilerki varsada sallama boşverBenim de 7 Haziran ağrım oluyor arada hasta olacakmış gibi bir ağrı ama malesef
Coraspin de kullandığım için kararsızım. Hayırlısı artıkİçine kurt düşürecek bir durum yok kanının incelmesi için sürekli kilolarca ananas yemen lazım. Biraz araştırabilirsin. Allah büyük dert vermesin!