- 15 Mayıs 2019
- 56
- 44
- 3
- 34
Gözünüz aydın, sağlıcakla ilerle hep❤Kesemizi gördük bizde şükür bebişim ilk resmi oldu
Canım gördum kesecigii sonunda çok minik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın, sağlıcakla ilerle hep❤Kesemizi gördük bizde şükür bebişim ilk resmi oldu
Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleBen de kan verdim sabah bekliyorum, insallah katlanir degerim kizlar
Bir de inanın iyisiniz benden ben 6 yıllık evliyim. Bunun 3 yılında korundum hem de haplarla. Belki o zaman daha iyiydi yumurtalarım diyorum. Belki olacaktı ne yaptım niye yaptım diye kızmadan edemiyorum. Çok karmaşık bir duygu ve süreç...
Merhabalar. Ben Izmır de tedavi görüyorum yakın olduğu için. Özel bu konu için araştırma yapmadım canım malesef. Tesbiti yapan doktorumla devam ettim. Allah yardımcımız olsun. Zaten rezerve yönelik tıbbın bir çözümü yok malesef. Yani buna yönelik bir tedavi yok. Normal tüp bebek süreci uygulanıyor. Belli bir aşamadan sonra malesef ki tüp bebekle de imkanımız kalmıyor. Bu yüzden elimizi çabuk tutmak yapabileceğimiz tek şey Tabi ilaç dozajı filan durumunuza göre ayarlanıyor diğer hastalarda olduğu gibi bizlerde de.Merhaba. Bende de aynı sorun var. Yumurta rezervi düşük dediler daha tedaviye başlamadım araştırma aşamasındayım. Nerede tedaviye başlamalıyım bilmiyorum şu an. Siz nerede tedavi görüyorsunuz memnun musunuz?
Merhaba canım. Normal regl dönemini geçtiysen idrar da büyük oranda çıkıyor. Islemlerden dolayı olabileceğini düşünüyorum ama yine de kan testi olmadan kimse emin olamaz.Kizlar bende gecen ay toplama islemi oldu ve i ay tam bir hafta erken regl oldum, simdi gecikiyor reglim fakat testler negativ kan testi yaptirmadim daha hic adet olcaqmisim gibide bi agri sizi yok,sizce hamilelik ola bilirmi? Yoksa gecen ay ki islem sonucu regl gecikme ve ya erken gelme oluyor, bu arada transfer falan olmadi embrion 5ci gune kadar gelemediler
Gözün aydın canım. Darısı devamına inşallah.. :)Kesemizi gördük bizde şükür bebişim ilk resmi oldu
amin canımm ne güzel işte artık korkularını bi yana at sevincini yaşaKizlar degerim 2ye katlamiş cok şükür, henüz doktorum geri dönmedi. Panik atak oldum resmen bu süreçte. Sevinc, korku, endise bütün duygularim karmakarışık. Tam anlamıyla sevinemiyorum çok değişik gerçekten Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin inşallah
Merhaba bende yeni üye oldum . Çok haklısınız şuan ananas hiç yemedim ama yesem mi diye tedirginliği düştü bile...
Az daha sabır canım inşallah mucizen gerçekleşecek ve pozitifi göreceksin kaç gündür yaşadıkların kolay değil az kaldı dayan. Desteklerimiz seninleSelam arkadaslarim deatekleriniz ve guzel mesajlariniz icin cok tesekkurederim bir gun once cift cizgi gorup bi gun sonra dusuk beta hcg gorunce insan kahroluyor tabi. Bu sabah doktora gittim. Cok kotu kabuslu bir gece uzerine erkenden doktora gittim . Doktor sasirdi beni gorunc etabi habersiz yaptigim testlerden.herseyi anlattim. Ama demiyoki dusurmussun falan. Dediki 1 haziran test gunun ve ogune kadar bekliceksin bunlar hicbiaey ofade.etmez ilaclarina devam et ve bekle. Sonra hemsire hanimla konustuk. Kendisi ablam gibi artik. Dediki boyle seyler olablr daha cok basi. Degerlerin artabilir.1 hazirana kadar lutfen sakince bekle dedi. Dedim abla umit veriyosunuz zor bi durumdayim ztn. O gune kadar umit bitmicek dedi . Oyle iste caresiz mutsuz kirgin ve yetersiz hissederek beklemeye devam edecegim. Bu arada kahverengi lekelenme gelince sevinmisler bebek tutunuyor diye. Umarim dedikleri gibi olur bebeklerim bana tutunur ve 1 hazoranda bir mucize yasarim
Kızlar aslında drumuzdan havuz sistemi istesek ? Yasımız ılerlıyor ıkı uc ay ustuste yumurta toplasalar dondursalar ,birsürü embrıyomuz en azından yasımız daha kucukken olusmus olsa ,çunku bırsuru sey gırıyor araya ve zaman akıp gıdıyor..Merhabalar. Ben Izmır de tedavi görüyorum yakın olduğu için. Özel bu konu için araştırma yapmadım canım malesef. Tesbiti yapan doktorumla devam ettim. Allah yardımcımız olsun. Zaten rezerve yönelik tıbbın bir çözümü yok malesef. Yani buna yönelik bir tedavi yok. Normal tüp bebek süreci uygulanıyor. Belli bir aşamadan sonra malesef ki tüp bebekle de imkanımız kalmıyor. Bu yüzden elimizi çabuk tutmak yapabileceğimiz tek şey Tabi ilaç dozajı filan durumunuza göre ayarlanıyor diğer hastalarda olduğu gibi bizlerde de.
Canım en erken 10.gunde mi cıktı ,8.gunde falan yapmıs mıydın? Çift embrıyomuBilmiyorum ki canim ben 10. Günde eczaneden 6tlye uyduruk bi test aldim, silik çıktı
Canım en erken 10.gunde mi cıktı ,8.gunde falan yapmıs mıydın? Çift embrıyomu
amin canımm ne güzel işte artık korkularını bi yana at sevincini yaşa
Hahahahaha çok iyiymiş kan sonucunu beklerkrn idrar yapmak Allah tamamına erdırsın canım ,bizede dua etCift embriyo tatlim, ilk defa 10. Günde yaptirdim kan testini, idrar da yapmadım oncesinde. Ama kan sonucunu beklerken idrar yaptim ikinci cizgi silik cikti
Hahahahaha çok iyiymiş kan sonucunu beklerkrn idrar yapmak Allah tamamına erdırsın canım ,bizede dua et