Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar bende gecen ay toplama islemi oldu ve i ay tam bir hafta erken regl oldum, simdi gecikiyor reglim fakat testler negativ kan testi yaptirmadim daha hic adet olcaqmisim gibide bi agri sizi yok,sizce hamilelik ola bilirmi? Yoksa gecen ay ki islem sonucu regl gecikme ve ya erken gelme oluyor, bu arada transfer falan olmadi embrion 5ci gune kadar gelemediler

Merhaba. Bende de aynı sorun var. Yumurta rezervi düşük dediler daha tedaviye başlamadım araştırma aşamasındayım. Nerede tedaviye başlamalıyım bilmiyorum şu an. Siz nerede tedavi görüyorsunuz memnun musunuz?

Merhabalar. Ben Izmır de tedavi görüyorum yakın olduğu için. Özel bu konu için araştırma yapmadım canım malesef. Tesbiti yapan doktorumla devam ettim. Allah yardımcımız olsun. Zaten rezerve yönelik tıbbın bir çözümü yok malesef. Yani buna yönelik bir tedavi yok. Normal tüp bebek süreci uygulanıyor. Belli bir aşamadan sonra malesef ki tüp bebekle de imkanımız kalmıyor. Bu yüzden elimizi çabuk tutmak yapabileceğimiz tek şey Tabi ilaç dozajı filan durumunuza göre ayarlanıyor diğer hastalarda olduğu gibi bizlerde de.

Merhaba canım. Normal regl dönemini geçtiysen idrar da büyük oranda çıkıyor. Islemlerden dolayı olabileceğini düşünüyorum ama yine de kan testi olmadan kimse emin olamaz.

amin canımm ne güzel işte artık korkularını bi yana at sevincini yaşa

Kizlar bugun 6.gunum ama hic belirtim yok sadece goguslerim hassas dun dis alirken lifi bile degdiremedim okadar baska yok hic yok

Merhaba bende yeni üye oldum . Çok haklısınız şuan ananas hiç yemedim ama yesem mi diye tedirginliği düştü bile...

Ben cok yemedikten sonra büyük bi zararı oldugunu düşünmüyorum canım. Tabiki insanın aklına takılıyor ama sonucta herşeyin çoğu zarar :)

Az daha sabır canım inşallah mucizen gerçekleşecek ve pozitifi göreceksin kaç gündür yaşadıkların kolay değil az kaldı dayan. Desteklerimiz seninle

Kızlar aslında drumuzdan havuz sistemi istesek ? Yasımız ılerlıyor ıkı uc ay ustuste yumurta toplasalar dondursalar ,birsürü embrıyomuz en azından yasımız daha kucukken olusmus olsa ,çunku bırsuru sey gırıyor araya ve zaman akıp gıdıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…