• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

geldim geldim ne çok sayfa olmuş bi koşu okuyup gelem ben :KK36:
Ahahhh oku oku güzel bilgiler var.

Benim iki kasıkda ağrıyor bazen adet sancısı gibi oluyor ama adetteki gibi fazla acı olmuyor hafif hafif tatlı acılar

Ay maşallah okuya okuya bitiremedim :KK69:

Bende yazayım bari bende de regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var. Duşta su damlacıkları bile canımı acıtıyor o derece, Dün belim tutuldu, bana ara ara olur bu yüzden bel ağrımı bu sebebe bağlıyorum. Yüzümde ciddi sivilcelenme var. şimdilik bu kadaaaa :KK6:

Ay maşallah okuya okuya bitiremedim :KK69:

Bende yazayım bari bende de regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var. Duşta su damlacıkları bile canımı acıtıyor o derece, Dün belim tutuldu, bana ara ara olur bu yüzden bel ağrımı bu sebebe bağlıyorum. Yüzümde ciddi sivilcelenme var. şimdilik bu kadaaaa :KK6:
Eşim rüyamda gördüğüm meyvelerden almışşş ay yerimmmmm :*

Canım adet zamanın göğüslerin öyle oluyormudu ?

Vallahi adet zamanında olmuyorsa buda bir belirtidir , ben elimden geldiğince kendime dikkat ediyorum tutunuyorsa felan diye

Mrb kizlar bende 27 nisanda bide 29 nisanda ovitrelle ignemi vurdum bu gun 9 cu gunum dun kan vermistim 11.4 cikmisti bu gun kan verdim 21 cikti sizce nasil

Canım neden 2 kez vuruldun ?

Sanki biraz az gibi geldi bana
Benim hep gec dollenme oldugu icin gec yumurtlama oluyodu dr um 2 tane yazdi bilmiyorum bende ben 3 kere hamile kaldim 3 undede kan degerlerim hep dusuktu zaten gec dolleniyo benim bebeklerim 2 si dusuk oldu birisi erken dogum oldu 15 gun yasadi rabbim artik yuzumuze baksin insallah

Benim hep gec dollenme oldugu icin gec yumurtlama oluyodu dr um 2 tane yazdi bilmiyorum bende ben 3 kere hamile kaldim 3 undede kan degerlerim hep dusuktu zaten gec dolleniyo benim bebeklerim 2 si dusuk oldu birisi erken dogum oldu 15 gun yasadi rabbim artik yuzumuze baksin insallah
Geçmiş olsun canım meleğin seni bekliyor üzme canını inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla şimdiki bebeğini.

Doktor kontrollerine dikkat et kan değerin düşükse onunla ilgilensinler rabbim seninle olsun

Kizlar catlatma ignesini vurulduktan 12 gun sonra degerim 51 di bugun yani 14. Gun kan testi yaptim 28 e düşmüş sizce hicbir ihtimal yok mu?

Kizlar catlatma ignesini vurulduktan 12 gun sonra degerim 51 di bugun yani 14. Gun kan testi yaptim 28 e düşmüş sizce hicbir ihtimal yok mu?
Var bazen düşüyor sonradan çıkıyor kanaman felan varmı ? Hamileysen tabi

14.günde iğnenin etkisi geçtiği oluyor bazende

Back