- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Şallah hayırlısıolursun canım inşallaah :)
Ahahhh oku oku güzel bilgiler var.geldim geldim ne çok sayfa olmuş bi koşu okuyup gelem ben
Eşim rüyamda gördüğüm meyvelerden almışşş ay yerimmmmm :*Ay maşallah okuya okuya bitiremedim
Bende yazayım bari bende de regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var. Duşta su damlacıkları bile canımı acıtıyor o derece, Dün belim tutuldu, bana ara ara olur bu yüzden bel ağrımı bu sebebe bağlıyorum. Yüzümde ciddi sivilcelenme var. şimdilik bu kadaaaa
Canım neden 2 kez vuruldun ?Mrb kizlar bende 27 nisanda bide 29 nisanda ovitrelle ignemi vurdum bu gun 9 cu gunum dun kan vermistim 11.4 cikmisti bu gun kan verdim 21 cikti sizce nasil
Hiçbir şekilde düzeltilmiyomu nebiliyim bir ilaçla bitkiyleCanım hiç normal adet döngüm olmadı ki pko dan
Benim hep gec dollenme oldugu icin gec yumurtlama oluyodu dr um 2 tane yazdi bilmiyorum bende ben 3 kere hamile kaldim 3 undede kan degerlerim hep dusuktu zaten gec dolleniyo benim bebeklerim 2 si dusuk oldu birisi erken dogum oldu 15 gun yasadi rabbim artik yuzumuze baksin insallahCanım neden 2 kez vuruldun ?
Sanki biraz az gibi geldi bana
Geçmiş olsun canım meleğin seni bekliyor üzme canını inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla şimdiki bebeğini.Benim hep gec dollenme oldugu icin gec yumurtlama oluyodu dr um 2 tane yazdi bilmiyorum bende ben 3 kere hamile kaldim 3 undede kan degerlerim hep dusuktu zaten gec dolleniyo benim bebeklerim 2 si dusuk oldu birisi erken dogum oldu 15 gun yasadi rabbim artik yuzumuze baksin insallah
Var bazen düşüyor sonradan çıkıyor kanaman felan varmı ? Hamileysen tabiKizlar catlatma ignesini vurulduktan 12 gun sonra degerim 51 di bugun yani 14. Gun kan testi yaptim 28 e düşmüş sizce hicbir ihtimal yok mu?
Kanama yook bel agrisi var sadeVar bazen düşüyor sonradan çıkıyor kanaman felan varmı ? Hamileysen tabi
14.günde iğnenin etkisi geçtiği oluyor bazende
İlaçla adet oluyorum içmezsem 9 ay olmamHiçbir şekilde düzeltilmiyomu nebiliyim bir ilaçla bitkiyle
Aminn canim benim cok saol destegin icinGeçmiş olsun canım meleğin seni bekliyor üzme canını inşallah kucağına alırsın hayırlısıyla şimdiki bebeğini.
Doktor kontrollerine dikkat et kan değerin düşükse onunla ilgilensinler rabbim seninle olsun
İğne etkisi olabilir bekle bakalım 2 gün sonra tekrar yapKanama yook bel agrisi var sade
Bakalim yapcam insallah hamile kalirim yaİğne etkisi olabilir bekle bakalım 2 gün sonra tekrar yap
Ne demek canım herzaman durumunu bizede bildirAminn canim benim cok saol destegin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?