- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.361
ben çalışıyorum akşamdan başka şansım yok yaaaCanım ya bir dahakinde hergün denemeyin gün aşırı olsun bence. Dr gün aşırı dedi de sen aşırı anlamış olabilir misin? Sperm kalitesi olması için 2 günde bir yazıyor her yerde. Özellikle sabahları tercih edin diyor birde
Canım bana doktorum hergün gün aşırı dedi bu ay o şekilde yapmıcam ovulasyon testi sipariş edicem 1.2 güne bakalım ne olacak senin durumun nasıl kan değerleirnCanım ya bir dahakinde hergün denemeyin gün aşırı olsun bence. Dr gün aşırı dedi de sen aşırı anlamış olabilir misin? Sperm kalitesi olması için 2 günde bir yazıyor her yerde. Özellikle sabahları tercih edin diyor birde
Ayy ya ayni ben :) dünde benim eşim aynisini yaptı koltugun yastigi daha yüksek diye onu alıp gelmiş ayaklarimi tuttu kaldırdı kocalarida kendimize benzettikKızzz neler yapıyorum bir bilsen koltupumun yastıkları yüksek onları bile alıp koyuyorum eşim ayaklarımı kaldırıyorheryolu denedik aldınmı sonuçları
Haha cnm dene hepsni :)) cnm ben smdi gdyrm kan vermye intrntten ogrenrm buyk ihtml:))Kızzz neler yapıyorum bir bilsen koltupumun yastıkları yüksek onları bile alıp koyuyorum eşim ayaklarımı kaldırıyorheryolu denedik aldınmı sonuçları
Cnm smdi gdyrm kn vermye bklm kasklrm agryr olck gbi ama olmdmevet @busraangell sonuçları merak ediyoruzzz:)
Bekliyoruz cNısı sonucu. İnşallah kırmızı kart yemezsin bu ayCnm smdi gdyrm kn vermye bklm kasklrm agryr olck gbi ama olmdmolrmym szce
İns ama yoksa gec gelmesn cnm oluyim biranonce bakalm verdk hayrlısı olsn sonc bakalm bir saate cksrms barkoddan bslcm eve gttgmdeBekliyoruz cNısı sonucu. İnşallah kırmızı kart yemezsin bu ay
Hadi hayırlısı canım daha önce hiç böyle gecikmiş miydiİns ama yoksa gec gelmesn cnm oluyim biranonce bakalm verdk hayrlısı olsn sonc bakalm bir saate cksrms barkoddan bslcm eve gttgmde
Gecn ay iki hafta ama o zmn ne kssk agrdı cektm ne gogslerm agryrdu cnm hıcbrı yoktu cnn anlcn gecn ay cok takmstm kafaya ondn geckms olblr dyrm cnn bu ah ole tskmdm uzk durdm cock dusnmdm clstm bakslm hayrlısı neyse o olsn yoksada adet olem ins tek dlegm o:))Hadi hayırlısı canım daha önce hiç böyle gecikmiş miydi
Hadi hayırlısı canım bekliyoruz güzel haberlerini:)Gecn ay iki hafta ama o zmn ne kssk agrdı cektm ne gogslerm agryrdu cnm hıcbrı yoktu cnn anlcn gecn ay cok takmstm kafaya ondn geckms olblr dyrm cnn bu ah ole tskmdm uzk durdm cock dusnmdm clstm bakslm hayrlısı neyse o olsn yoksada adet olem ins tek dlegm o:))
Birde negatfms hepmz sook bense degl inann rahatm sız benden dsha cok heyecnldnz kzlar bende hic yokkHadi hayırlısı canım bekliyoruz güzel haberlerini:)
Amin canm insallah allah gönlüne göre versin canmİnşallah canımm tammuzda doğum günüm var rabbim ramazan ayın hürmetine haziranda bir bebiş bağışlarda bana en büyük hesiye olur..
canım k.bakma yazamadım. hayır günüm geçmemişti öğrendiğimde değerim 96 çıkmıştıGünün geçmişmiydi canım senin
İğneden sonra beklemek cok zor Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun inşallah bebiş olur :)Bugün iğneden sonra 5. Gunum bi heyecanla bekliyorum
Merhaba benim de 7. GunumBugün iğneden sonra 5. Gunum bi heyecanla bekliyorum
hayırlısı olsun inşallah :)Merhaba benim de 7. Gunum
Aynen canm ya günler gecmiyor inşallah doktorum 2 hafta sonra gel bebiş varmı bakıcı dedi inşallah yaİğneden sonra beklemek cok zor Allah yardımcın olsun hayırlısı olsun inşallah bebiş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?