- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.401
tebrik ederim canım bencede en büyük etken stres kafaya takmadığı ay hamile olan çok insan var etrafta ama elimizde olmuyor ki inan nasıl takmayalım tamam illaki olacak diye de düşünmüyoruz ama mutlaka kafamızın bir kenarında duruyor bu işte.sen nasıl başardın takmamayıamin amin ama sana bişey söyliyim mi en büyük faktör olmamasında stres inan bana. ben anlatsam gülersin :))
Şimdi nekadar lik hamilesin13.Gün canım
Evdemi test yaptın kan tahlilimi13.Gün canım
Vallahi en iyisini yapmışsın benim gibi yapmayın :FİNŞALLAH CANIM. KİMSEYE SÖYLEMEDİK DAHA KIZIM BİLE BİLMİYOR.
Ohhh maşşallah çok sevindim temiz çıkmasına hsg önemli çünkü :)Kizlar ben geldim ilk konu acilfiginda burdaydim fakat negatifi gorunce hep okudum sizi yazmadim yeni hamileler hayirli olsun canlarim rabbim bizim gibi olmayanlarada versin bende dun doktordan geldim bu ay klomene adetin 5 gunu basladim ve adet bittikten sonraki 2. Gun hsg yani cekildi terttemiz cikti doktor az tikaniklik olsa bile acilmistir dedi ozelde yaptirdim sonra kendi doktoruma goturdum idrar kulturum temiz cikti kendi doktorumda rahim filmi super dedi sagda ve solda 2 yumurtam varmis 19 mm carsambadan itibaren sık iliski dedi bu arada sogan kuru yapiyorum sabah aksam ac karnina birde sut ve maydanozu kaynatip buharina oturuyorum doktor bana gecen ay progestan vajinal fitil vermisti bu ay hapa cevirdi ama ne zaman basliycam diye sormayi unuttum yine kafamda deli sorular
Sag ol bitanem bide ben nette arastirdim ilk bebegimde tedaviyledi simdi 9 yasinda kizim onda progestan hap icerken bebe aspirinide icmistin bu doktorum bebe aspirini vermedi ama ben kendim alip icicem cunki sehir degistirdik eski dokturuma gidemiyorum o hep kullandiriyordu bide ole deniycem bu ayOhhh maşşallah çok sevindim temiz çıkmasına hsg önemli çünkü :)
İnşallah çabalarının karşılığını alırsın fazlada yüklenme kendine rahmini felan zedelersin allah korusun iyi haberlerini bekliyoruz
Merhaba. Ben geçen perşembe catlatma iğnemi vurundum. Doktor bana pazartesi progestana başla demişti. Dün basladim.Kizlar bilgisi olan yardimci olabilirmi doktor bana progestan hap verdi gecen ay progestan iceren crinone vajinal jel vermisti ben kolay enfeksiyon kapiyorum diye bu ay hapa cevirdi ben hapa ne zaman basliycami sormayi unuttum oda solemedi oda unuttu muhtemelen yoksa cok ilgilidr bana karsi ikimizde gozden kacirdik ne zaman baslamaliyim basina gelen benide bilgilendirsin lutfen
Adetinin kacinci gununde baslamis oldun canim vajinal progestanda bana iliskiler bittikten sonra yaptirmisti ama hap aynimi bilemedim elimde kutu icsemmi icmesemmi diyirum cunki calismalara carsamba bi basla 10 gun devam et dediMerhaba. Ben geçen perşembe catlatma iğnemi vurundum. Doktor bana pazartesi progestana başla demişti. Dün basladim.
tebrik ederim canım bencede en büyük etken stres kafaya takmadığı ay hamile olan çok insan var etrafta ama elimizde olmuyor ki inan nasıl takmayalım tamam illaki olacak diye de düşünmüyoruz ama mutlaka kafamızın bir kenarında duruyor bu işte.sen nasıl başardın takmamayı
kan tahlili yaptırdım canım hiiiç idrar yaptırmadımEvdemi test yaptın kan tahlilimi
Şimdi nekadar lik hamilesin canmkan tahlili yaptırdım canım hiiiç idrar yaptırmadım
Canim adetimin 20 günü başlamış oldum. Progestan 100lük bendeki.Adetinin kacinci gununde baslamis oldun canim vajinal progestanda bana iliskiler bittikten sonra yaptirmisti ama hap aynimi bilemedim elimde kutu icsemmi icmesemmi diyirum cunki calismalara carsamba bi basla 10 gun devam et dedi
Sag ol canim yardimin icin bende 15 ci gun basliyim diyorumCanim adetimin 20 günü başlamış oldum. Progestan 100lük bendeki.
Bebe aspirini ne oluyor kızzSag ol bitanem bide ben nette arastirdim ilk bebegimde tedaviyledi simdi 9 yasinda kizim onda progestan hap icerken bebe aspirinide icmistin bu doktorum bebe aspirini vermedi ama ben kendim alip icicem cunki sehir degistirdik eski dokturuma gidemiyorum o hep kullandiriyordu bide ole deniycem bu ay
Canm bebe aspirin kan sulandırıcı pıhtılaşmı onluyoBebe aspirini ne oluyor kızzne işe yarıyorda inşallah bu ay tutar vallahi çok sevinirim
Ay ben bi hamile kalsam gobek atcam yok yok gobek atmiyim zarar verir oturur rabbime sukurler ederim ya hepimiz olalim insallah yalniz ben bu cok sey yaptim tutarsa gunu gunune anlatcam sizeBebe aspirini ne oluyor kızzne işe yarıyorda inşallah bu ay tutar vallahi çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?