- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.341
Aynn cnm ya hasretim bebegmn kokusuna hayrlı zamanda gelr inş hepmze nasip okut inşAynen öyle bir zaamanımız var demek ki bekliyoruz canım hasretle:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn cnm ya hasretim bebegmn kokusuna hayrlı zamanda gelr inş hepmze nasip okut inşAynen öyle bir zaamanımız var demek ki bekliyoruz canım hasretle:)
İnşallah canımm tammuzda doğum günüm var rabbim ramazan ayın hürmetine haziranda bir bebiş bağışlarda bana en büyük hesiye olur..Bendeeeee
Ohhh çok sevindimmm allahım bebişini sağlıklıca sana bağışlasın içini rahat tut o bebiş o göbüşde büyüyecek o kadar ...Kizlar bosuna kendimi uzmusum bu gun kasik agrisiyla acile gittim dun sonucum 1000 di ya bu gun 3462.8 cikti cok sukur
Allah razi olsun canim benim evet ordan cikis yok artik bu sefer kucagima alicam allahin izniyleOhhh çok sevindimmm allahım bebişini sağlıklıca sana bağışlasın içini rahat tut o bebiş o göbüşde büyüyecek o kadar ...
İnşallah canımm tammuzda doğum günüm var rabbim ramazan ayın hürmetine haziranda bir bebiş bağışlarda en büyük hesiye olur..[/QUOTE inanki durmadan dua ediyorum sana insallahh en tez zamanda rabbim karnini doldursun htta ikiz ucuz versin
inanki durmadan dua ediyorum sana insallahh en tez zamanda rabbim karnini doldursun htta ikiz ucuz versinİnşallah canımm tammuzda doğum günüm var rabbim ramazan ayın hürmetine haziranda bir bebiş bağışlarda bana en büyük hesiye olur..
Naslsn cnm benm gecn ay ki halm gbsn ama dger ay iyi olck hersy ben inanyrm sabret bekle sen cnm bugn kan vercm hayr olmadm dun hep kqsklrm agryrdu bgn bakalm ne ckck merk edyrm bende negatf ckqrsada uzulmm adet olmayı beklrm sende cls yada bir sey bul kendne basını bile kasıyamck is inan burayada grmessen aklna gelmyr bırz ben ole yaptm cnm sende ole yap ins dgee ay olck sabret bekle cnm@busraangell kız adet oldunmu yoksa bebişşş yoldamı haberini aldınmı annesi ? Fazla giremesemde banada bildir canımmm elimden geldiğince kk az giricem okurum
Hayırlı olsun canım.Kizlar bosuna kendimi uzmusum bu gun kasik agrisiyla acile gittim dun sonucum 1000 di ya bu gun 3462.8 cikti cok sukur
Aminnn canim allah razi olsun rabbim tum isteyenlere nasip eylesin insallahHayırlı olsun canım.
Bir an rabiş yazdı sandım çok sevindim. seninkinede çok sevindim tabi sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah.
Canim cok tebrik ederim darısı basımıza.. Bat öncesi belirtilerin arasinda su gibi akıntı var miydi. Benim de bata 3-4 gün kaldi camasirim hep ıslak afedersin?Kizlar bosuna kendimi uzmusum bu gun kasik agrisiyla acile gittim dun sonucum 1000 di ya bu gun 3462.8 cikti cok sukur
İnşallaaahhh kendine iyi bak güzel kocacınn iyi ilgilensin seninler daha güzel haberlerini bekliyorummAllah razi olsun canim benim evet ordan cikis yok artik bu sefer kucagima alicam allahin izniyle
Aminnnnnn inşallah allah razı olsun canın rabbim umarım dualarımızı kabul eylerinanki durmadan dua ediyorum sana insallahh en tez zamanda rabbim karnini doldursun htta ikiz ucuz versin
İnşallaahhhh bebişin seninledir canım benim..Elimden gelsiğince az giricem zaten fazla aklıma gelmiyor dün hiç girmedim , rabbim büyük verecekse ne olursa olsun verir vermiceksede vermez..Naslsn cnm benm gecn ay ki halm gbsn ama dger ay iyi olck hersy ben inanyrm sabret bekle sen cnm bugn kan vercm hayr olmadm dun hep kqsklrm agryrdu bgn bakalm ne ckck merk edyrm bende negatf ckqrsada uzulmm adet olmayı beklrm sende cls yada bir sey bul kendne basını bile kasıyamck is inan burayada grmessen aklna gelmyr bırz ben ole yaptm cnm sende ole yap ins dgee ay olck sabret bekle cnm
İns cnm sevndm senn adna cnm sen stres ypma ildkı oldktsn dnra altna yastk koy cnm havada brak ins tutar hemn kalkma cnm ins olur hrp hayrlıdnı iste inan olmck dedgnde bir olur sasrsn cnmİnşallaahhhh bebişin seninledir canım benim..Elimden gelsiğince az giricem zaten fazla aklıma gelmiyor dün hiç girmedim , rabbim büyük verecekse ne olursa olsun verir vermiceksede vermez..
İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
Kızzz neler yapıyorum bir bilsen koltupumun yastıkları yüksek onları bile alıp koyuyorum eşim ayaklarımı kaldırıyor heryolu denedik aldınmı sonuçlarıİns cnm sevndm senn adna cnm sen stres ypma ildkı oldktsn dnra altna yastk koy cnm havada brak ins tutar hemn kalkma cnm ins olur hrp hayrlıdnı iste inan olmck dedgnde bir olur sasrsn cnm
Canım ya bir dahakinde hergün denemeyin gün aşırı olsun bence. Dr gün aşırı dedi de sen aşırı anlamış olabilir misin? Sperm kalitesi olması için 2 günde bir yazıyor her yerde. Özellikle sabahları tercih edin diyor birdeKızzz neler yapıyorum bir bilsen koltupumun yastıkları yüksek onları bile alıp koyuyorum eşim ayaklarımı kaldırıyor heryolu denedik aldınmı sonuçları