• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Canım bana doktorum hergün gün aşırı dedi bu ay o şekilde yapmıcam ovulasyon testi sipariş edicem 1.2 güne bakalım ne olacak senin durumun nasıl kan değerleirn
3 defa test yaptırtım 2 gün ara ile
35-115-215 çıktı. dr düşük tehlikesi olmasın die bir iğne yaptı 5 gün sonra yine yaptır ne olur ne olmaz dedi. Folik asit verdi, kan sulandırıcı verdi. 3 haziranda gideceğiz. o zaman ilk ultrasonda göreceğiz kısmetse, keseye bile bakmadı, süpriz yumurta yani :)

Ayy ya ayni ben :) dünde benim eşim aynisini yaptı koltugun yastigi daha yüksek diye onu alıp gelmiş ayaklarimi tuttu kaldırdı kocalarida kendimize benzettik :KK48:
Napsınlar artık öğrendiler bizden daha iyi uyguluyolar.Onlarda istiyo bizim gibi dışa vuramıyo inşallah bu ay bizim ayımız olur

3 defa test yaptırtım 2 gün ara ile
35-115-215 çıktı. dr düşük tehlikesi olmasın die bir iğne yaptı 5 gün sonra yine yaptır ne olur ne olmaz dedi. Folik asit verdi, kan sulandırıcı verdi. 3 haziranda gideceğiz. o zaman ilk ultrasonda göreceğiz kısmetse, keseye bile bakmadı, süpriz yumurta yani :)
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklıca kucağına alırsın canım benimm..Keseyide kalbide duyarsın

Back