- 11 Mayıs 2017
- 69
- 128
- 43
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.381
valla ben iğneden hemen sonra öğrendim hakkında hayırlısı olsun tutunsun minnoşkoooAynen canm ya günler gecmiyor inşallah doktorum 2 hafta sonra gel bebiş varmı bakıcı dedi inşallah ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben iğneden hemen sonra öğrendim hakkında hayırlısı olsun tutunsun minnoşkoooAynen canm ya günler gecmiyor inşallah doktorum 2 hafta sonra gel bebiş varmı bakıcı dedi inşallah ya
güzel haberler ile gelirsin inşallah sende :)Benim igneden sonraki 12. Günüm. Crione jel kullaniyorum ayrica. Progestoron iceriyor. Sanirim bu jel kaynakli feci mide bulantim var. Hakkimizda hayirlisi arkadaslar..
3 defa test yaptırtım 2 gün ara ileCanım bana doktorum hergün gün aşırı dedi bu ay o şekilde yapmıcam ovulasyon testi sipariş edicem 1.2 güne bakalım ne olacak senin durumun nasıl kan değerleirn
Neyi iğneden hemen sonra ogrendi n canmvalla ben iğneden hemen sonra öğrendim hakkında hayırlısı olsun tutunsun minnoşkooo
Napsınlar artık öğrendiler bizden daha iyi uyguluyolar.Onlarda istiyo bizim gibi dışa vuramıyo inşallah bu ay bizim ayımız olurAyy ya ayni ben :) dünde benim eşim aynisini yaptı koltugun yastigi daha yüksek diye onu alıp gelmiş ayaklarimi tuttu kaldırdı kocalarida kendimize benzettik
Ohhh hadi hayırlısı rabbim inşallah bebişini yollamıştırHaha cnm dene hepsni :)) cnm ben smdi gdyrm kan vermye intrntten ogrenrm buyk ihtml:))
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklıca kucağına alırsın canım benimm..Keseyide kalbide duyarsın3 defa test yaptırtım 2 gün ara ile
35-115-215 çıktı. dr düşük tehlikesi olmasın die bir iğne yaptı 5 gün sonra yine yaptır ne olur ne olmaz dedi. Folik asit verdi, kan sulandırıcı verdi. 3 haziranda gideceğiz. o zaman ilk ultrasonda göreceğiz kısmetse, keseye bile bakmadı, süpriz yumurta yani :)
Nasıl igneden sonra öğrendin canim. Tam ne zaman öğrendin.valla ben iğneden hemen sonra öğrendim hakkında hayırlısı olsun tutunsun minnoşkooo
Aminnn inşallah kız seninde güzel haberlerini alırız günbe gün haber ver bizlereAmin canm insallah allah gönlüne göre versin canm
Tamam canm veririm inşallah kuzum yaAminnn inşallah kız seninde güzel haberlerini alırız günbe gün haber ver bizlere
Önemli değil canım geçti gitti artık adet oldum 2.5 günde bitti şimdi ovulasyon testi sipariş edicem bide öyle denicemcanım k.bakma yazamadım. hayır günüm geçmemişti öğrendiğimde değerim 96 çıkmıştı
İns kuzm inan hepmz icn edyrm:)Ohhh hadi hayırlısı rabbim inşallah bebişini yollamıştır
İNŞALLAH CANIM. KİMSEYE SÖYLEMEDİK DAHA KIZIM BİLE BİLMİYOR.Hayırlısı olsun inşallah sağlıklıca kucağına alırsın canım benimm..Keseyide kalbide duyarsın
İnşallah canım benimNapsınlar artık öğrendiler bizden daha iyi uyguluyolar.Onlarda istiyo bizim gibi dışa vuramıyo inşallah bu ay bizim ayımız olur
HAMİLE OLDUGUMU :)Neyi iğneden hemen sonra ogrendi n canm
Canm benim hamilemisin iğneden nekadar sonra öğrendin merak ettimvalla ben iğneden hemen sonra öğrendim hakkında hayırlısı olsun tutunsun minnoşkooo
Ayyy çok sevindim canm darısı basimaHAMİLE OLDUGUMU :)
İğneden Kaç gün sonra öğrendin hamileliğiniHAMİLE OLDUGUMU :)
13.Gün canımİğneden Kaç gün sonra öğrendin hamileliğini
amin amin ama sana bişey söyliyim mi en büyük faktör olmamasında stres inan bana. ben anlatsam gülersin :))Ayyy çok sevindim canm darısı basima