- 25 Şubat 2016
- 5.989
- 10.160
- 248
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.321
Canım olabilir neden olmasın ama bu çatlatma iğnelerinşn etkilerini çok bilmiyorum. 2 gün önceki test idrar için erkenmiş zaten olsada çıkmazdı. Sen yarın normal idrar testi yap negatif görürsen ve hala regli olmadıysan kan testi yaptır pazartesi mutlaka. Çünkü idrar testinde 17 18 günden sonra çıkar diyolar hatta en net 21. Gün çıkarmış şüpheli ilişkiden sonraKorkyrm negatf görmektn sence bu yerlşme knamsımı koyu kahverngi akıntı
Cnm ben igne vurlmadm rabiş burda arkdşm dye yazyrdm cnm ben bu ay takmdm düşünmdm bebegi bir anda akıntı gelnce yazmya başldm ondn cnmCanım olabilir neden olmasın ama bu çatlatma iğnelerinşn etkilerini çok bilmiyorum. 2 gün önceki test idrar için erkenmiş zaten olsada çıkmazdı. Sen yarın normal idrar testi yap negatif görürsen ve hala regli olmadıysan kan testi yaptır pazartesi mutlaka. Çünkü idrar testinde 17 18 günden sonra çıkar diyolar hatta en net 21. Gün çıkarmış şüpheli ilişkiden sonra
Bendeeeeeİnşallah 2018 de hamiş hamiş göbekli gezmek istiyorum
Heee tamam canım şimdi anladım. Ay inşallah bebişinin habercisidir ya test var mı elinde hiç sabah yapsanCnm ben igne vurlmadm rabiş burda arkdşm dye yazyrdm cnm ben bu ay takmdm düşünmdm bebegi bir anda akıntı gelnce yazmya başldm ondn cnm
Yokki cnm ben korkyrm test yapmaya kan yaprm cnm ben ya en iyisi:)Heee tamam canım şimdi anladım. Ay inşallah bebişinin habercisidir ya test var mı elinde hiç sabah yapsan
Hahah yerim seni ya korkuyorum dedi :))) aslında en temizi en neti kan. Dayanamazsan gidip acilde bile yaptırabilirsinYokki cnm ben korkyrm test yapmaya kan yaprm cnm ben ya en iyisi:)
Canm ya baksana bir yerse okudm aynı benm gbi yaşamşHahah yerim seni ya korkuyorum dedi :))) aslında en temizi en neti kan. Dayanamazsan gidip acilde bile yaptırabilirsin
Neden olmasın canım sonuçta ortada bi ilişki var veeeee bu belirtilerde sana uyuyor. Bence yarın kan tahlili yaptır canım ben olsam asla dayanamazdım :)))Canm ya baksana bir yerse okudm aynı benm gbi yaşamş
shnky
25-11-10, 19:11
benim hamile kaldığım ay bu şeklde olmuştu adet günümden 4-5 gün önce kahverengi çok küçük miktarda leke gelmişti.tam adet günümde test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim.Ayrıca kasık ağrısı yaşayan da oluyor hamileliğin ilk belirtilerinde.Hayırlısı olsun hakkında
Ayy sencede benmde varmıdır ya:))
Gecen ay iki hafta gecrse brklrsn cnm emn ol gecen ay hiçbrşym yoktu belrtlerm yoktu ve diyrdm hamlym olmadı adet oldm bu ay braktm takmdm cock ıcn olmadm yani ztn cok olmadı birlkte olmamz bakalm bugn kasklrm agyr gögslrm şiş acıyr beklyrm cnm yoksada olim adet brklmk zor cnm yaNeden olmasın canım sonuçta ortada bi ilişki var veeeee bu belirtilerde sana uyuyor. Bence yarın kan tahlili yaptır canım ben olsam asla dayanamazdım :)))
Kesinlikle öyle beklemek çok zor. Şu kasık batmaları göğüs şişmeleri kahverengi lekeler bende 1 kere bile olmadı olsa baride 1 kez ümitlensem :dGecen ay iki hafta gecrse brklrsn cnm emn ol gecen ay hiçbrşym yoktu belrtlerm yoktu ve diyrdm hamlym olmadı adet oldm bu ay braktm takmdm cock ıcn olmadm yani ztn cok olmadı birlkte olmamz bakalm bugn kasklrm agyr gögslrm şiş acıyr beklyrm cnm yoksada olim adet brklmk zor cnm ya
Canm yoksa adet olym inan dua edyrm cnm çünkü artk eskisi gbi takmyrm calşyrm cock kalmyr ackcası aklmda iyi oluyr anlcn cnm bakalm bekliyRum nlck pazrtesi olmazsm akşm gdip kan vercm hemen:))Kesinlikle öyle beklemek çok zor. Şu kasık batmaları göğüs şişmeleri kahverengi lekeler bende 1 kere bile olmadı olsa baride 1 kez ümitlensem :d
Kaç yaşındaydın canımCanm yoksa adet olym inan dua edyrm cnm çünkü artk eskisi gbi takmyrm calşyrm cock kalmyr ackcası aklmda iyi oluyr anlcn cnm bakalm bekliyRum nlck pazrtesi olmazsm akşm gdip kan vercm hemen:))
20 cnm senKaç yaşındaydın canım
25 bende. Daha çok küçüksün canım olur biraz rahat bırakmaya çalış kendini. Hele doktorlarda sorunun yok diyosa ferah tut içini20 cnm sen
Cnm yaşm gdnç ama erkn anne olmk cok istyrm cnm bu ay cok durmadm akşna braktm ben cnm sennde ilk mi olck25 bende. Daha çok küçüksün canım olur biraz rahat bırakmaya çalış kendini. Hele doktorlarda sorunun yok diyosa ferah tut içini
Evet benimde ilk olacak inşallah 1.5 yıllım evliyim bebek için 3. Ayımdayım canım. Kafanı rahat bırak inşaşlah gencecik melek gibi bi anne olacaksınCnm yaşm gdnç ama erkn anne olmk cok istyrm cnm bu ay cok durmadm akşna braktm ben cnm sennde ilk mi olck
İnş hrp beraber olurz inş cnm sende kalrsn inş bat ne zmn cnm senn:)Evet benimde ilk olacak inşallah 1.5 yıllım evliyim bebek için 3. Ayımdayım canım. Kafanı rahat bırak inşaşlah gencecik melek gibi bi anne olacaksın
31 mayıs ama bu ay biraz zor. Eşim doktor ve ovulasyon günlerinde 2 gün nöbetçiydiİnş hrp beraber olurz inş cnm sende kalrsn inş bat ne zmn cnm senn:)
İnan hiç belli olmaz cnmya benmde bu ay ılsa olsa 3 kez oldu ama olmadm adet rabnimin bildiği var demrk cnm31 mayıs ama bu ay biraz zor. Eşim doktor ve ovulasyon günlerinde 2 gün nöbetçiydi
Aynen öyle bir zaamanımız var demek ki bekliyoruz canım hasretle:)İnan hiç belli olmaz cnmya benmde bu ay ılsa olsa 3 kez oldu ama olmadm adet rabnimin bildiği var demrk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?