Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kzlarotobüstydm böle Nnesnn kucgnda bebek bilrkten huyszlaşyr süt istyr annesidee sustrmaya emzk veryr kucgnda tutuyor böle kzlar nasl içim gitti anlatmm benmde olsn bende böle sevym opym ama olmyr işte
Üzülme canım Allah bi gün bizede nasip edicek

Inşallah canım ya... ama imkanın varsa tüp bebeğe geç olmazsa... bu dr lar bizim gibilerden para koparcam diye yaşın daha genç önce tedavi sürecimiz olsun diyorlar yaş 30 oluncada doğurganlığın azalıyor hemen tüp bebeğe başlayalım diyorlar... imkanın varsa bi kaç ay sonra tüp bebeğe geç... ben şimdi başka bi dr a gidecem eğer oda aşılama derse aşılamaya geçecem.. ama biraz tedavi sürecimiz olsun derse en fazla 6 ay tedaviyi kabul edecem sonrasında aşılamaya geçecem.. oda olmazsa tüp bebeğe sürekli aşılamada istemiyorum.. tabi bunlara gerek kalmaz inşallah ama yıpranmak istemiyorum...

Aynen canım doktorda bana 6 ay dedi zaten eylüle kadar olmazsa eylülds tedavi. Eşimde doktor zaten o da takipte birazda ona bırakıyorum kendimi çok yoruldum artık

Aynen canım doktorda bana 6 ay dedi zaten eylüle kadar olmazsa eylülds tedavi. Eşimde doktor zaten o da takipte birazda ona bırakıyorum kendimi çok yoruldum artık
Aynen canım yıpranan biz oluyoruz... oyüzden fazla uzatmamak lazım... çocuklarımız olduğu zaman onlara yorgun bitkin bi anne değil cıvıl cıvıl onlarla evcilik oynayan anneler olmamız lazım...

Kızlaaar bu yumurtlamanın son gününü nerden biliyorsunuz?ben kaç gündür test yapıyorum silikleşmedi daha,bu yumurtlama kaç gün ki?

Yok yaş itibariyle hiç sanmıyorum 1 tane olsa yetecekbu ovulasyon test mantığını anlamadım bi bilen anlatsın lütfen yumurtlama bittikten sonra ne kadar sürede silikleşiyor
Canım burda herkes görmeyebilir istersen bi topik aç başlığı görenler ovulasyon yapanlar tecrübelerini anlatır...

Bıktık bu kırmızı kartlardan
Kz yanlş yazdm pardon olmadm dicektm benim adetme 6 gün kala ax kırmzı sonra kahverngyr dönüştü neden olmadm ki daha anlmdm iki gün önce yaptgmda test negatfti off(

Benim bugün iğnenin 2. Günü beklemedeyim kızlar inşallah tutar bu ay ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…