- 25 Şubat 2016
- 5.989
- 10.160
- 248
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.301
Üzülme canım Allah bi gün bizede nasip edicekKzlarotobüstydm böle Nnesnn kucgnda bebek bilrkten huyszlaşyr süt istyr annesidee sustrmaya emzk veryr kucgnda tutuyor böle kzlar nasl içim gitti anlatmm benmde olsn bende böle sevym opym ama olmyr işte
Bilyrm ama işte cnm böle içindn birşy kopuyr yaÜzülme canım Allah bi gün bizede nasip edicek
Inşallah canım ya... ama imkanın varsa tüp bebeğe geç olmazsa... bu dr lar bizim gibilerden para koparcam diye yaşın daha genç önce tedavi sürecimiz olsun diyorlar yaş 30 oluncada doğurganlığın azalıyor hemen tüp bebeğe başlayalım diyorlar... imkanın varsa bi kaç ay sonra tüp bebeğe geç... ben şimdi başka bi dr a gidecem eğer oda aşılama derse aşılamaya geçecem.. ama biraz tedavi sürecimiz olsun derse en fazla 6 ay tedaviyi kabul edecem sonrasında aşılamaya geçecem.. oda olmazsa tüp bebeğe sürekli aşılamada istemiyorum.. tabi bunlara gerek kalmaz inşallah ama yıpranmak istemiyorum...4 cm canım. İyi bi doktor aslında çikolata kisti oluşmadan bile farkedebiliyo durumu ultrasonla aletler baya gelişti artık. Bi kere yapmıştım küçülmedi ama yine yapıcam düzenli bi şekilde inşallah şifa olur
Canım ya ne kadardır istiyosunuz bebekBilyrm ama işte cnm böle içindn birşy kopuyr yahep bebek grdgmde öle okuyrm
Aynen canım doktorda bana 6 ay dedi zaten eylüle kadar olmazsa eylülds tedavi. Eşimde doktor zaten o da takipte birazda ona bırakıyorum kendimi çok yoruldum artıkInşallah canım ya... ama imkanın varsa tüp bebeğe geç olmazsa... bu dr lar bizim gibilerden para koparcam diye yaşın daha genç önce tedavi sürecimiz olsun diyorlar yaş 30 oluncada doğurganlığın azalıyor hemen tüp bebeğe başlayalım diyorlar... imkanın varsa bi kaç ay sonra tüp bebeğe geç... ben şimdi başka bi dr a gidecem eğer oda aşılama derse aşılamaya geçecem.. ama biraz tedavi sürecimiz olsun derse en fazla 6 ay tedaviyi kabul edecem sonrasında aşılamaya geçecem.. oda olmazsa tüp bebeğe sürekli aşılamada istemiyorum.. tabi bunlara gerek kalmaz inşallah ama yıpranmak istemiyorum...
Aynen canım yıpranan biz oluyoruz... oyüzden fazla uzatmamak lazım... çocuklarımız olduğu zaman onlara yorgun bitkin bi anne değil cıvıl cıvıl onlarla evcilik oynayan anneler olmamız lazım...Aynen canım doktorda bana 6 ay dedi zaten eylüle kadar olmazsa eylülds tedavi. Eşimde doktor zaten o da takipte birazda ona bırakıyorum kendimi çok yoruldum artık
10 ay oldu cnm ya sennCanım ya ne kadardır istiyosunuz bebek
Noldu kız boyuna yumurtluyon mu yoksaKızlaaar bu yumurtlamanın son gününü nerden biliyorsunuz?ben kaç gündür test yapıyorum silikleşmedi daha,bu yumurtlama kaç gün ki?
Yok yaş itibariyle hiç sanmıyorum 1 tane olsa yetecekNoldu kız boyuna yumurtluyon mu yoksa
Canım burda herkes görmeyebilir istersen bi topik aç başlığı görenler ovulasyon yapanlar tecrübelerini anlatır...Yok yaş itibariyle hiç sanmıyorum 1 tane olsa yetecekbu ovulasyon test mantığını anlamadım bi bilen anlatsın lütfen yumurtlama bittikten sonra ne kadar sürede silikleşiyor
3. Ayımdayım bende canım10 ay oldu cnm ya senn
Dha yensn cnm inç olmaz bende oldm adet kzlar ya3. Ayımdayım bende canım
Bıktık bu kırmızı kartlardanDha yensn cnm inç olmaz bende oldm adet kzlar ya
Kz yanlş yazdm pardon olmadm dicektm benim adetme 6 gün kala ax kırmzı sonra kahverngyr dönüştü neden olmadm ki daha anlmdm iki gün önce yaptgmda test negatfti offBıktık bu kırmızı kartlardan
Peki adet günün ne zaman normaldeKz yanlş yazdm pardon olmadm dicektm benim adetme 6 gün kala ax kırmzı sonra kahverngyr dönüştü neden olmadm ki daha anlmdm iki gün önce yaptgmda test negatfti off(
Bugündü cnm olmm gerkn günPeki adet günün ne zaman normalde
Yarında olmazsa hemen yeni bi test yap canım belkide pozitif görceksin inşallah öyle olurBugündü cnm olmm gerkn gün
Korkyrm negatf görmektn sence bu yerlşme knamsımı koyu kahverngi akıntıYarında olmazsa hemen yeni bi test yap canım belkide pozitif görceksin inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?