- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.281
Kuzm yqpma onlrı zarr verirsn kendne koyma tok orana burana öle seyler sogan kürü frln yap cnmBen klomen miş ne bişi kullanmıcam..
Hakiki zeytinyağına 15 tane şeker koyup fitil gibi vajinana yerleştiriyomuşsun.
Zeytin yapda 15 tane inciri kaynatıp sabahları aç karnına yiyomuşsun...
Bunu yapcam bunu yapanlar o ay hamile kalmış adet biter bitmez yapıyomuşsun
Kız bugünü niye değerlendirmiyosun kocan gelince girin odayaCanım bugünde yumurtluyorum ama bugünü de değerlendiremeyeceğim of yacanım ben artık kürlerle uğraşamicam 27 yaşındayım doğurganlığım azalmadan açılışı yapmam lazım..
Yapmicam onları ya eltimin dediğini yapıcamKuzm yqpma onlrı zarr verirsn kendne koyma tok orana burana öle seyler sogan kürü frln yap cnm
Başka bi sıkıntım yok canım bu aydan sonra her ay yumurtlar mıyım yine böyle ya... yaşım 27 canım..Yumurtlama dışında başka sıkıntın var mı canım ? Bide yaş kaçtı ?
Eşimin kız kardeşi gelecek çocuklarıyla yatılı kalacak canımKız bugünü niye değerlendirmiyosun kocan gelince girin odaya
Yok canım zaten tedaviye başlayınca senin dediğin zeytinyağını ve inciri denicem onu bende duydum bi arkadaşımın teyzeside onu uygulayarak hamile kalmış.. ama zeytin yağını sevmedigim için yapmıyordum artık mecburen her gün yapıcam... bu arada her gün eşimle 1 er tane aç karna mi yicezBende 25 yaşındayım canım kürlere doktor tedavisine devam ederken edebilirsin aksine fsh düşürür yumurtaları geliştirir
Gelsin ne var odanıza girince sessizce halledersiniz senin bu gününden önemlimi kim ne anlicakda havalarda sıcak nasıl olsa sıcağı bahane edipte duşa girersin..Eşimin kız kardeşi gelecek çocuklarıyla yatılı kalacak canım
Denicem artık canım yada eşim erken gelirse olur..Gelsin ne var odanıza girince sessizce halledersiniz senin bu gününden önemlimi kim ne anlicakda havalarda sıcak nasıl olsa sıcağı bahane edipte duşa girersin..
Bak tam yumurtlama zamanın kaçırma derim
Canım aç mı tok mu bilmiyorumda diyelim bu akşam 8de yağa koydun luru inciri yarın akşam tam 8de yicekmişsiniz 24 saat geçicekmişYok canım zaten tedaviye başlayınca senin dediğin zeytinyağını ve inciri denicem onu bende duydum bi arkadaşımın teyzeside onu uygulayarak hamile kalmış.. ama zeytin yağını sevmedigim için yapmıyordum artık mecburen her gün yapıcam... bu arada her gün eşimle 1 er tane aç karna mi yicez
Benimde dün yumurtlama için son günümdü canım hiç istemiyodu hiç halimde yoktu ama zorla yaptım ne kadar olduysa artık :))))Denicem artık canım yada eşim erken gelirse olur..
Gerekirse erken gelsinkaçırma bugünüDenicem artık canım yada eşim erken gelirse olur..
Ha aman günde 1 kere yemeden bişey olmaz... bende çok yeniyor sandım eşimle ikimizde sevmiyoruz zeytinyağını... ama artık mecburen yicez kaçış yok...Canım aç mı tok mu bilmiyorumda diyelim bu akşam 8de yağa koydun luru inciri yarın akşam tam 8de yicekmişsiniz 24 saat geçicekmiş
Canım sizin ne sorununuz var.. bende bugünü yapmam lazımBenimde dün yumurtlama için son günümdü canım hiç istemiyodu hiç halimde yoktu ama zorla yaptım ne kadar olduysa artık :))))
Aynen canım aradım müşteri aramazsa gelecek...Gerekirse erken gelsinkaçırma bugünü
Yok canım 1 kere. Bi kaseye hakiki saf zeytinyağı koycan 2 tanede kuru incir 24 saat beklicen birini sen birini eşin yicek sonra 2 tane daha koycan böyle böyle ama kaç gün sürcrk bilmiyorum onuda öğrenince yazıcam. Bunun yanında soğan kürü yapıcam o kadar başka bi kür uygulamıcam. Zaten uzun zamandır saf arı sütü tüketiyorum o artık günlük ilacım gibi bişey :)))Ha aman günde 1 kere yemeden bişey olmaz... bende çok yeniyor sandım eşimle ikimizde sevmiyoruz zeytinyağını... ama artık mecburen yicez kaçış yok...
Bende çikolata kisti var canım eşimde bir şey yok hamdolsun. Bide o olsa dahada zor olurduCanım sizin ne sorununuz var.. bende bugünü yapmam lazım
Ohh hadi hayırlısı 2.3 saat ayakları. Havada bekleAynen canım aradım müşteri aramazsa gelecek...
Allah acil şifalar versin canım... benim dr dün baktı bana kist yok dedi ama kadınlarda genelde çikolata kisti vardır oda çok küçüktür ameliyat olursa anca ozaman görünür ama bazı kadınlarda büyüktür onlarınki ultrasonda görünür dedi.. demek ki senin ki büyük.. canım direk soğan kürüne başlasana o kisti yok ediyormuş eritiyormuş... bence hiç diğerleriyle oyalanma direk soğana başla...Bende çikolata kisti var canım eşimde bir şey yok hamdolsun. Bide o olsa dahada zor olurdu
4 cm canım. İyi bi doktor aslında çikolata kisti oluşmadan bile farkedebiliyo durumu ultrasonla aletler baya gelişti artık. Bi kere yapmıştım küçülmedi ama yine yapıcam düzenli bi şekilde inşallah şifa olurAllah acil şifalar versin canım... benim dr dün baktı bana kist yok dedi ama kadınlarda genelde çikolata kisti vardır oda çok küçüktür ameliyat olursa anca ozaman görünür ama bazı kadınlarda büyüktür onlarınki ultrasonda görünür dedi.. demek ki senin ki büyük.. canım direk soğan kürüne başlasana o kisti yok ediyormuş eritiyormuş... bende hiç diğerleriyle oyalanma direk soğana başla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?