- Konu Sahibi Rabisscyln
-
- #1.081
Canm inşallah vardır insallah senin dediğin gibi olurcanım çok erken bende erken yapmıştım sırf iğnenin etkisini göreyip heyecanlanayım die ama görememiştim. hatta iğneyi yanlışmı yaptırdım die bile düşünmüştüm. Daha çok erken
Nasıl bir kanaman oldu ? 6.günde oldu bide 4.5 gün önce oldu benim 2 damla pembe felanArkadaslar benim regl olmama 12 gün var dun aksam kanamam oldu korktum sizde boyle bir durum varmiydi
Yerleşme olabilir dikkat et kendine bak aöyleyeyin yukarı uzanma ağır kaldırma fazla iş yapma yorulmaBenimde ama bi 10 damla falan
Lavobaya gidince farkettim
çatlatma mı ?Bilmiyorum ki etemeye calisiyorum qma daha ignenin 6. Günü
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BENDE ÇATLATMA İLE GENE KALDIM.
Benimde 6 .günde 1 damla pembe geldi birşey olmaz
Kuzu test negatf kesn olrm adetBenimde 6 .günde 1 damla pembe geldi birşey olmaz
Kız belli olmaz biraz bekle inşallah hamilesindirKuzu test negatf kesn olrm adet
Günün geçmişmiydi canım seninBen öğrenmeden 3 gün önce hafif mide bulantım vardı sonra öğürerek istifra ettim. direk kan verdim cünkü ben hastanede calısıyorum.sonrasında kasım ağrım hafif göğüs ağrım başlamıştı filan. ama hic leke kan gelmedi
bende hep ağrı var şişlik hissetmiyorum. inşallah kist olmamıştır yumoşlar rabişKızlar benim solkasığım orası şiş sağ kasığımda boş resmen...Sizlerde nasıl
Belim ağrımaya başladı benim biraz , yok kız ne kisti sen kan verdin mibende hep ağrı var şişlik hissetmiyorum. inşallah kist olmamıştır yumoşlar rabiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?