Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

daha vermedim işten çıkınca gidicem. ölücem ama meraktan inşallah yükselmiştir.
İnşallah bende beklemedeyim saatleri sayıyom yarın olsun diye bugünü bi altlatsam..

Seninde iyi haberlerini bekliyorumm

inşallah canım. dua et bol bol ya varis çek.
Annemle konuştum komşusu felan vardı yeni doğum yapan gelini var komşusunun bende aynı onunki gibi öğrendim stres yapmasın beklesin günğde geçerse hiç korkmasın haftaya doktoruna gitsin dedi...

İnşallah kese görsem rahatlicam

inşallah canım görürsün çok stres yapma için huzurlu olsun varlığını hissediyorsan gerisi boş mutlaka gözükecek. Ben ilk hamile kaldığımda hep kız isimleri baktım hep kız hissettim. dr erkeğe benziyor dedi ben yine kız ismi düşündüm. kocakarı denemeleri yaptılar hep erkek çıktı, ama kızım oldu. sen hissettiğine inan. iyiki de kızım olmuş dünyanın en güzel şeylerinden biri en büyük destekçim minik kelebeğim.

Oyy yesinler miniği uzun ömürlü olsun inşallah....

Vallahi ben kendimi hamile hissediyorum bi ağrım oldu 1 saate yakın sürdü geçti hemen rabbime sığındım inşallah bebişim benimle yakın zamanda da öğrenicen 3 haftalıkken kese görünüyormuş inşallah haftaya doktora gidersem geç döllenme olduysa anca haftaya felan bebişim kesinleşir.....

Birde senin kanının güzel arttığını öğrensek oh bizden rahatı yok

inşallah canım

Arkadaşım ben geç döllenme olmuyor demedim çatlatma iğnesi yumurtayı ya çatlatıyor yada kist yapıyor çatlatma iğnesi olmayan insanlarda geç döllenme olabilir ama sen iğne yaptırmışsın ondan dolayı dedim inşallah vardır bebeğin emek harcıyoruz rabbim istediğini tez zamanda nasip etsin ümitlenip yıkılmak çok zor inşallah hamilesindir

Yanlış anlamışım demek ki canım ne hayırlıysa o olsun rabbim büyük bekleyip görücez vallahi

İnşallah canım sanırım bat bu yakınlardaydı birkaç gün sonra idrarı tekrarla belki laboratuvar hatası da olabilir inşallah meleğin seninledir
Bugündü canım ne ağrı ne sızı var inşallah bebişim benimledir yarın idrarı tekrarlicam olmadı acilde kan verebilirim..P.teside doktoruma gitmeyi düşünüyorum

Bugündü canım ne ağrı ne sızı var inşallah bebişim benimledir yarın idrarı tekrarlicam olmadı acilde kan verebilirim..P.teside doktoruma gitmeyi düşünüyorum
Hadi hayırlısı olsun bende çok ümitlendim ama iğnenin 17. Günü adet oldum bıraktım artık klomeni çatlatmayı ovulasyon testi ile devam edicem benim eşimde hız ve hareket sorunu var normal
Yolla olması çok zor değerleri baya düşük aşılama için değer yükseltmeye çalışıyoruz ama allahtan ümit kesilmez 1 sperm bile yetiyor 2 defa kimyasal gebelik yaşadım rabbim gerçeğini de nasip eder inşallah

Benim bugün zaten adet günüm bugünü atlatırsam tamam benim adet günlerim sancılı geçer ve hiç ağrım yok leke bile gelmedi yani ...

Rabbim büyük canım kimyasalda olsa gebelik oluyor demekki kimilerinin eşinde ne sorunlar varda 1 tane sağlam spermle hamile kalıp kucaklarına alıyorlar..rabbim büyük inşallah kucağına bir bebiş alırsın

Amin canım hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…