• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kzlar bugun ignenin 13. Gunuydu evlilik yil donumumuz diye test yaptimm koskocaaa bi kirmizi cizgii . Oyle berbat duygulara girdim ki yineee cok kotu oldum hala da gelemedm kendime zorlaniyorm artik bunaliyorm kendimide ifade edemiyorm uzuldum cok uzuldum hemde adetime 4 gun kaldi ztn baslamisti her zmnki gohus sisligim anlamistim negatif olacagini ...

Kzlar bugun ignenin 13. Gunuydu evlilik yil donumumuz diye test yaptimm koskocaaa bi kirmizi cizgii . Oyle berbat duygulara girdim ki yineee cok kotu oldum hala da gelemedm kendime zorlaniyorm artik bunaliyorm kendimide ifade edemiyorm uzuldum cok uzuldum hemde adetime 4 gun kaldi ztn baslamisti her zmnki gohus sisligim anlamistim negatif olacagini ...
Üzülme canım rabbim büyük inşallah teste yanlışlık olmuştur bekle bakalım adet zamanını rabbim inşallah bebişini yollamıştır...

Yoksada kendini yıpratma canım

Ya rabis sikma canini belki kesilir yerleşmedir
Bilmiyorum belki öyledir diye kimseye söylemedim doktora gitmek istemiyorum artık rabbim inşallah bebişi yollamıştır dün hastalanmayınca çok rahatlamıştım bugün yine bitikleri oynuyorum

Back