- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 133
- 28
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.121
Cmrtesi kuzm hemiçimdede yok his tek istegm adet olym bir an önce cnm inş senn ckar:))Umudunu yitirme yinede daha adete var bir pazar günü olsun dualarım seninle ne hayırlıysa o olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cmrtesi kuzm hemiçimdede yok his tek istegm adet olym bir an önce cnm inş senn ckar:))Umudunu yitirme yinede daha adete var bir pazar günü olsun dualarım seninle ne hayırlıysa o olsun
Bence olmicakmışsın yarın değil evelsi gün 2 günün var rabbim inşallah bebişini sana yollamıştırCmrtesi kuzm hemiçimdede yok his tek istegm adet olym bir an önce cnm inş senn ckar:))
Varsa tabki mutlu olrm ama olsa teste ckardı boşyerede ümitlenmk istemyrm cnmBence olmicakmışsın yarın değil evelsi gün 2 günün var rabbim inşallah bebişini sana yollamıştır
Belşi olmaz daha var bi günün gelsin geçsindeVarsa tabki mutlu olrm ama olsa teste ckardı boşyerede ümitlenmk istemyrm cnm
Cnm her ay aynı normlde olsa cnm ckardı herkesn ckyr demekki yok benm cnmco yuzdn üzülmyrm napalm böleymiş cnm ztn bu ay düşnmrmştk ondndanda pek üzülmyrmBelşi olmaz daha var bi günün gelsin geçsinde
Bakalım bi hafta sonu gelsin rabbim büyük ben dün hastalanmadımCnm her ay aynı normlde olsa cnm ckardı herkesn ckyr demekki yok benm cnmco yuzdn üzülmyrm napalm böleymiş cnm ztn bu ay düşnmrmştk ondndanda pek üzülmyrm
Üzülme canım rabbim büyük inşallah teste yanlışlık olmuştur bekle bakalım adet zamanını rabbim inşallah bebişini yollamıştır...Kzlar bugun ignenin 13. Gunuydu evlilik yil donumumuz diye test yaptimm koskocaaa bi kirmizi cizgii . Oyle berbat duygulara girdim ki yineee cok kotu oldum hala da gelemedm kendime zorlaniyorm artik bunaliyorm kendimide ifade edemiyorm uzuldum cok uzuldum hemde adetime 4 gun kaldi ztn baslamisti her zmnki gohus sisligim anlamistim negatif olacagini ...
Sende var belli cnm bgn gtckmsnz kan vermye cnm benmde yarn baklmBakalım bi hafta sonu gelsin rabbim büyük ben dün hastalanmadım
Kan vermem ya bugün gitcez kahvaltı felan yapalım , benim biraz lekem grlmeye başlafı korkuyorummmmmSende var belli cnm bgn gtckmsnz kan vermye cnm benmde yarn baklm
Kahverngmi cnm inş adet olmzsn cnm ya bende beklyrm sendn haberKan vermem ya bugün gitcez kahvaltı felan yapalım , benim biraz lekem grlmeye başlafı korkuyorummmmm
Takipteyim inşallah olmam haber veririmKahverngmi cnm inş adet olmzsn cnm ya bende beklyrm sendn haber
Daha gitmednz mi cnmmmm bak bir saate ckartn yere gt cnmTakipteyim inşallah olmam haber veririm
Kan vermem ya adet olacağımı düşünüyorumm malesefDaha gitmednz mi cnmmmm bak bir saate ckartn yere gt cnm
Rabis bu gun ruyamda gordum buraya yazmissin kan vermissin 4.58 cikmis herpimiz cok sevinmistik insallah vardir canim yaKan vermem ya adet olacağımı düşünüyorumm malesef
Kanamam var korkuyorumm kaynanam sordu daha yeni yok birşey dedimRabis bu gun ruyamda gordum buraya yazmissin kan vermissin 4.58 cikmis herpimiz cok sevinmistik insallah vardir canim ya
Hadi ya kan mı geldi yoksa ama prmbr kan glmiştiKan vermem ya adet olacağımı düşünüyorumm malesef
Kız sabah wc gittim 9.30 gibiydi hemen sana yazdım zaten beyaz bi bezle yokladım leke vardı ped koydum hemen ve geliyooooooor.....Hadi ya kan mı geldi yoksa ama prmbr kan glmişti
Ya rabis sikma canini belki kesilir yerleşmedirKız sabah wc gittim 9.30 gibiydi hemen sana yazdım zaten beyaz bi bezle yokladım leke vardı ped koydum hemen ve geliyooooooor.....
Kimseyede söyleyemedimm çok kötüyüm ya of
Bilmiyorum belki öyledir diye kimseye söylemedim doktora gitmek istemiyorum artık rabbim inşallah bebişi yollamıştır dün hastalanmayınca çok rahatlamıştım bugün yine bitikleri oynuyorumYa rabis sikma canini belki kesilir yerleşmedir