• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

İnşallah hamileyizdir canım içimde hep bi ümit var hamileyimdir belki diye kendime dikkat ediyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum
Bolca dua et canım Rabbi Hibel Minelsalihin

Umarım hamişizdir günlerimizi takip edelim iyi haberlerimizi veririz inşallah

Kızlar 22.23.24 nisan menogon iğnesi vuruldum
22.28 arası femara kullandım
28 de kontrole gittim 6 yumurtan oluşmuş dedi
28.29.30.1.2 arası femara kullandım
28.29.30 menogon vuruldum tekrar

3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Bugün 4.günüm ve beklemedeyim.

Gelin birlikte bekleyelim durumlarımızı birbirimizle paylaşalım kimler olumlu sonuç alacak sevincimizi paylaşalımmm

Baya iğne vurunmuşsun canım ya :) inşallah çaban olumlu sonuçlanır canım benim

Ben de 24 nisanda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum pazartesi bat günüm sabah test yaptım negatif bekliyorum bakalım :)

Baya iğne vurunmuşsun canım ya :) inşallah çaban olumlu sonuçlanır canım benim

Ben de 24 nisanda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum pazartesi bat günüm sabah test yaptım negatif bekliyorum bakalım :)
Umarım çabamın sonucunu alırım.

Rabbim büyük canım bekle bakalım inşallah bebişim tutunuyodur

Benim de bugün başım fena ağrıdı ağrı kesici içtim mecburen daha yeni geçti

ben de sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum artık kuzu inşallah hamileyizdirrrr :KK5:
Vallahi bende sancılı baş ağrısı oluyor hap içip uyumadan geçmez aman hamileyimdir diye kaç ay içmedim

Kızlar bugün bir yerde okudum çatlatma iğnesini vurulduğun günde ilişkiye girecekmişsin sperm içerde kaldıpı için yumurta çatladıpında direk kabul edebiliyormuş..

Ben her vurulduğumda vuruldupum günüde değerlendiriyordum bu ay daha avantajlıyım kullandıklarım sayesinde.

İnşallah bu ay yüxümüz güler birbirimze dua edelim

Bebek anne karnında 5.6 gün içerisinde oluşuyormuş nasık beklicem 11.güne kadar bilmiyorumm

Back