- 22 Aralık 2015
- 448
- 360
- 33
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
O zaman bekleniyor merak etme hiç geçmeyen zamanlar gebeliği öğrenmek istediğimiz zamanlar sonra da sağlıklı bi gebelik için dua ediyoruz korkuyoruz bebeği hissetmeye başladıktan sonra zaman çabuk geçiyor Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsinAyy inşallah şimdi bile bekleyemiyorum hamile kalınca nasıl beklerim bilmiyorum ya
İnşallaah rabbim banada o duyguları yaşatır çok hayalim var.O zaman bekleniyor merak etme hiç geçmeyen zamanlar gebeliği öğrenmek istediğimiz zamanlar sonra da sağlıklı bi gebelik için dua ediyoruz korkuyoruz bebeği hissetmeye başladıktan sonra zaman çabuk geçiyor Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin
Var gibi ikinci çizgiyi gördümmm..İğneden sonraki 14. Günüm sizce var mıdır kızlar kan thlili yaptırmaya korkuyorum
Canım merak içindeyim adetimin geçmesini bekleyeceğim kan vermek için inşallah olmuştur yaaVar gibi ikinci çizgiyi gördümmm..
Bende şimdi gidip 3 tane test alcammm
Adetin ne zamandı bence hiç bekleme git bi hastaneye şimdi kan ver öğlen alCanım merak içindeyim adetimin geçmesini bekleyeceğim kan vermek için inşallah olmuştur yaa
Yarın adetim yok canım beklicem negatif görünce çok üzülüyorum en azından böyle biraz umutlu oluyor senin kaçıncı günAdetin ne zamandı bence hiç bekleme git bi hastaneye şimdi kan ver öğlen al
Bide adetten birgün önce ikinci çizgiyi gördün ne güzel.10 .gün benimmm belirtilerin varmıydıYarın adetim yok canım beklicem negatif görünce çok üzülüyorum en azından böyle biraz umutlu oluyor senin kaçıncı gün
İnşallah canım kontrolden 2.3 gün sonra iğne vuruluyosun hadi hayırlısıMeraba kızlar ben yeni klomen başladım inşallah salı günü yumurtalarıma bakılacak inşallah boyutuna ulasmişiir belkide salı günü iğne verirler hayirlisiiyla
Ya canım bu idrar testlerine güven olmuyor gerçekten geçen ay da böyle gördüm hevesle kan vermeye gittim 0.100 çıktıBide adetten birgün önce ikinci çizgiyi gördün ne güzel.10 .gün benimmm belirtilerin varmıydı
Dopru bazen yanlış çıkabiliyor ama insan yapmadan duramıyor benim önümde şuan yapmamak için kendime mani oluyorumYa canım bu idrar testlerine güven olmuyor gerçekten geçen ay da böyle gördüm hevesle kan vermeye gittim 0.100 çıktı
Şimdi yapma zaten hala pozitifi görürsün testlerine yazık olur 3 gün 4 gün sonra yap ki iğne etkisi geçsin net sonuç al inşallah vardır da bebişin hayırlısı ile kucağına alırsınDopru bazen yanlış çıkabiliyor ama insan yapmadan duramıyor benim önümde şuan yapmamak için kendime mani oluyorum
11.gün çok öğrenen var yaŞimdi yapma zaten hala pozitifi görürsün testlerine yazık olur 3 gün 4 gün sonra yap ki iğne etkisi geçsin net sonuç al inşallah vardır da bebişin hayırlısı ile kucağına alırsın
Bende yaptım 11. Gün canım emin ol pozitif çıkacak benim de öyle çıkmıştı ama gitgide silindi o çizgiler11.gün çok öğrenen var ya
Hiç bilmiyorum kanmı versem ki yaas kafayı yicem kendimi durduramıyorummBende yaptım 11. Gün canım emin ol pozitif çıkacak benim de öyle çıkmıştı ama gitgide silindi o çizgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?