- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 30
- Konu Sahibi Rabisscyln
Tesekkur ederim canim darisi basiniza insallah bol bol dua edicem sizler icinÇok iyi değer canım maşallah. o zaman bize dua etmeye başla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim canim darisi basiniza insallah bol bol dua edicem sizler icinÇok iyi değer canım maşallah. o zaman bize dua etmeye başla
Canim 10 nisan son adetim 27 sinde catlatma ignesi vuruldum inan sevinemiyorum bisey olucak diye 7 ay once oglum 7 aylik dogdu 15 gun yasadi onun acisindan bunu o kadar istememe ragmen bisey olacak korkusu varSenin ilk 2 gün düşüktü şimdi kan değerin düzelmeye başlamış son hangi gün ? Bebeği hesaplayalım
Geçmiş olsun rabbim senin yanında olsun inşallah birşey olmaz dikkat et kendine canım inşallah rabbim kucağına almayı nasip eylerCanim 10 nisan son adetim 27 sinde catlatma ignesi vuruldum inan sevinemiyorum bisey olucak diye 7 ay once oglum 7 aylik dogdu 15 gun yasadi onun acisindan bunu o kadar istememe ragmen bisey olacak korkusu var
Allah razı olsun insallahGeçmiş olsun rabbim senin yanında olsun inşallah birşey olmaz dikkat et kendine canım inşallah rabbim kucağına almayı nasip eyler
Valla 2 hafta sonra belli olur herhalde canim ultrasyonda kac gunlukSon adetten sçhesaplarsak 4 +3 günlüksün canım tabi çatlatma iğnesini hesaplarsan daha günlük :))
Kız onun heyecanı felan çok değişik olur günlerde geçmez beklemesi farklı oluyor olduktan sonra nasıl olur kimbilirValla 2 hafta sonra belli olur herhalde canim ultrasyonda kac gunluk
Çok sevindinçm rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin..1 yıldır bebek istiyordum bir tane kimyasal gebeliğim vardı ekstra olarak bir sürü pko vardı. drlar cok zor ama imkansız değil dediler. Önce klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi fakat tutmadı o ay. Sonra 2 3 ay bekledim yine olmadı kendiliğinden gebelik.Kendim hastanede calısmama rağmen başka hastanede özel doktora gittim direk iğne verdi 10 gün takip etti 11.gün iğne vurdurdu (çatlatma iğnesi) sonra 12 gün geçti tutmaz diye düşünürken test yaptım 96 sonra 311 sonra 600 küsür derken şuanda 9 haftalık olduk Elhamdülillah bambaşka bişey gerçekten..Dilerim ki yaşarsıınız..
canım menogon vurdurdum sonra da ovitrelle miydi onu vurdurdum.. 12.gün öğrendim.Çok sevindinçm rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin..
Kaçıncı gün öğrendin ve çatlatma iğnesinden önce ne iğnesi vuruldun ?
Bende menogon vurdurdum sonunda menogon kullanan birileri çıkıyor çoğul yapıyor genelde amacanım menogon vurdurdum sonra da ovitrelle miydi onu vurdurdum.. 12.gün öğrendim.
İnşallah beklediğimiz belirtilerdir canım. Bebişlerin tutunmuşturKızlar benim belimde hafif adetimsi gibi ağrılar başladı kasıklarımda az ağrıyor bir yanıyorum bir üşüyorum , topuklarım çok sıcak ama vücudumdaki en sıcak yer.
Menogon kullanan fazla kişide yok bu aralar okuduklarıma göre çoğu hamile kalmış inşallah bizde de öyle olur...Çok istiyorum doğum yapanları duydukca hemen olsun bitsin diyorummİnşallah beklediğimiz belirtilerdir canım. Bebişlerin tutunmuştur
İnşallah canım adet olursam çok üzülürüm bu ay beklentimi çok yükselttimMenogon kullanan fazla kişide yok bu aralar okuduklarıma göre çoğu hamile kalmış inşallah bizde de öyle olur...Çok istiyorum doğum yapanları duydukca hemen olsun bitsin diyorumm
Ben heralde salya sümük ağralarım rabbim bu ay hüsrana uğratmasın hayallerim var benimİnşallah canım adet olursam çok üzülürüm bu ay beklentimi çok yükselttim
herşeyin kötüsünüde düşünmek lazım ama insan kötüyü istemiyorBen heralde salya sümük ağralarım rabbim bu ay hüsrana uğratmasın hayallerim var benim
Olumsuz olana kadar olumluyu düşüncem eşim yarın test alma p.tesiyi bekle diyor ama dayanamammmmherşeyin kötüsünüde düşünmek lazım ama insan kötüyü istemiyor
Canım hemen bugünden başla yumurtan çatladığında içinde olan spermi dölleyebilir.Merhaba arkadaslar. Ben de bugün catlatma iğnesi vuruldu. Doktor iki tane 20 mm bir tane 16 mm olmak üzere üç yumurtam olduğunu söyledi. Bu ay umudum fazla. İliski günlerini sizce nasil ayarlamaliyim?