Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Benim hiç adet ağrım olmaz canım. Ama ilaçlardan olabilir adet dönemine yaklaştık sonuçta

Canim sonucum iki gun once 21 di bu gun 76.1 cikti
maşallah. hadi darısı başımıza

bu gece elimden geleni yapacagim insallah mubarek gunde hepimizin dualari kabul olsun

Amin bol bol dua ettim. bebek isteyen herkese dün gece.

Benim hiç adet ağrım olmaz canım. Ama ilaçlardan olabilir adet dönemine yaklaştık sonuçta

maşallah. hadi darısı başımıza

Amin bol bol dua ettim. bebek isteyen herkese dün gece.
Geçen herhangi bir ağrı olmamıltı bende ilaçtan olduğunu sanmıyorum 9.gün bugünnnnnn

Saglam bir tane yumurtam var cumartesi catlatma ignesi vurdurcam cok mutluyummm insallh olur
Ohh çok güzel bak benden sana tavsiye ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yap yumurta çatlamasında oda yardımcı oluyor.

Vurulacağın günden önce,ogün. Ve sonraki 5.6 günü kesin değerlendir

Geçen herhangi bir ağrı olmamıltı bende ilaçtan olduğunu sanmıyorum 9.gün bugünnnnnn

az kaldı heyecan dorukta. hafta içi zor geçiyor bana hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum. Pazar günü mü test yapacaksın?

Saglam bir tane yumurtam var cumartesi catlatma ignesi vurdurcam cok mutluyummm insallh olur

İnşallah hadi bakalım.

az kaldı heyecan dorukta. hafta içi zor geçiyor bana hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum. Pazar günü mü test yapacaksın?

İnşallah hadi bakalım.
Vallahi yarın testi alıcam c.tesi dayanabilirsem pazar yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…