- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
inşallah görürsünüz canım az kaldı. O altı yumurtadan mutlaka bir kaçı döllenecek. o bebiş buraya gelecekkkk o kadarTek olsunda direk söylesemde olur benimkinde fazla umut yok şuanda pozitif olana kadar bekle heyecan yapma diyor.Ben günleri hesaplıyorum hesaplama diyorçatlatma iğnelerinden pozitifi hiç görmedik ya benimki çok istiyor normalde
Ayayayayyy inşallah kız ağzından bal damlıyor bende bundan çok ümitliyim heralde birinden biri tutar.İlk ya dahada heyecan bekleme oyşşş yavrumm inşallah gelecek seninkiyle aynı gün öğrenelimmminşallah görürsünüz canım az kaldı. O altı yumurtadan mutlaka bir kaçı döllenecek. o bebiş buraya gelecekkkk o kadar
26-30 nisanda adettim. Sonra besinci gun 30 nisanda klomen e basladim. Bitti doktora gittim cuma. Pazatesi tekrar cagirdi gidemedim sonra da izine girmis 15 mayisa kadar simdi bugun de fazla agrim var yumurtalarim mi catliyor acaba kiEn adet döngün kaç günde oluyor ? Adetin en son ne zamandı ?
Gittin hastanede farklı bir doktorada gidebilirdin.26-30 nisanda adettim. Sonra besinci gun 30 nisanda klomen e basladim. Bitti doktora gittim cuma. Pazatesi tekrar cagirdi gidemedim sonra da izine girmis 15 mayisa kadar simdi bugun de fazla agrim var yumurtalarim mi catliyor acaba ki
Baska kadin dogum doktoru yok malesef. Esimle de aramiz biraz acik. Tartistik biraz yumurtlama gununu kaciracagim diye cok uzuluyorum birde ilk defa bu ay basladim ilac tedavisine. Hayirlisi artik bakalm. Bazen adet tarihi degisiyor o yuzden tam yumurtlamayi hesaplayamiyorum ama klomene 5. Gun basladim ve bittikten sonra 6 gun gecti suan isteGittin hastanede farklı bir doktorada gidebilirdin.
Diyelim ki 28 günde bir adet oluyorsun
28-14=14.gün yumurtlama günü adetinden ilk günden sayıcaksın.
Benden tavsiye ogünleri iyi değerlendir sadece o günü değil ondan önceki sonraki günleride
Bence çok acil dr a git. yoksa bu ay olmayabilir. eşinlede arayı düelt ağrılar çatlamadan olabilir.Baska kadin dogum doktoru yok malesef. Esimle de aramiz biraz acik. Tartistik biraz yumurtlama gununu kaciracagim diye cok uzuluyorum birde ilk defa bu ay basladim ilac tedavisine. Hayirlisi artik bakalm. Bazen adet tarihi degisiyor o yuzden tam yumurtlamayi hesaplayamiyorum ama klomene 5. Gun basladim ve bittikten sonra 6 gun gecti suan iste
Bugün 15.günün bugünleri kesin değerlendir 7.8 gün böyle zamanlarda eşimle tartıştığımda işimizi halledelim sonra küselim diyorumBaska kadin dogum doktoru yok malesef. Esimle de aramiz biraz acik. Tartistik biraz yumurtlama gununu kaciracagim diye cok uzuluyorum birde ilk defa bu ay basladim ilac tedavisine. Hayirlisi artik bakalm. Bazen adet tarihi degisiyor o yuzden tam yumurtlamayi hesaplayamiyorum ama klomene 5. Gun basladim ve bittikten sonra 6 gun gecti suan iste
Canım adın rabiş mi? benim kasıklarım ve karnımın alt kısımlarından bişiler kopuyo sanki. hani tırnağının kenarındaki minik deriyi kopartmışsın gibi ani bir kezBugün 15.günün bugünleri kesin değerlendir 7.8 gün böyle zamanlarda eşimle tartıştığımda işimizi halledelim sonra küselim diyorumgönlünü al kaçırma gününü canım belki bu ay şanlı ayın
Rabia canım rabiş diyebilirsin :))Canım adın rabiş mi? benim kasıklarım ve karnımın alt kısımlarından bişiler kopuyo sanki. hani tırnağının kenarındaki minik deriyi kopartmışsın gibi ani bir kez
Canim sonucum iki gun once 21 di bu gun 76.1 ciktiHadi bekliyoruz erkenden git erkenden haber ver
Aayayyay waaayyyt hamilesin hamile oyş hayırlı olsun dahada artar inşallah rabbim bütün dileklerini kabul eylesin bebeğini sağlıklıca kucağına almanı sağlasın kendim hamile gibi sevindim vallahiCanim sonucum iki gun once 21 di bu gun 76.1 cikti
Ayyyy canim benim allah bin kere razi olsun insalllahhh sendee tez zamanda alirsin guzel haberi kuzum cok cok dua edicemAayayyay waaayyyt hamilesin hamile oyş hayırlı olsun dahada artar inşallah rabbim bütün dileklerini kabul eylesin bebeğini sağlıklıca kucağına almanı sağlasın kendim hamile gibi sevindim vallahi
Saolasın canım insan kendininde böyle haber vermesini istiyor ama birinin daha bebişini duyunca mutlu oluyor cidden..
Ayyyy canim benim allah bin kere razi olsun insalllahhh sendee tez zamanda alirsin guzel haberi kuzum cok cok dua edicem
Bence çok acil dr a git. yoksa bu ay olmayabilir. eşinlede arayı düelt ağrılar çatlamadan olabilir.
bu gece elimden geleni yapacagim insallah mubarek gunde hepimizin dualari kabul olsunBugün 15.günün bugünleri kesin değerlendir 7.8 gün böyle zamanlarda eşimle tartıştığımda işimizi halledelim sonra küselim diyorumgönlünü al kaçırma gününü canım belki bu ay şanlı ayın
Canim tebrik ederim orgu ile aran nasil tig mii siss le mi olandan ariyorsun benim oglumda kullanarak memnun kaldigim ornekler var meselaSaolasın canım insan kendininde böyle haber vermesini istiyor ama birinin daha bebişini duyunca mutlu oluyor cidden..
Örgü bebek battaniyesi araştırıyorum hiç yapmadım ama kendi bebeğime yapmak istiyorum rabbim nasip ederse :))
Aminn canım sen kocayı ikna edersin hadi bu ay sonunda hamiş olbu gece elimden geleni yapacagim insallah mubarek gunde hepimizin dualari kabul olsun
Canım fark etmez çabuk öğrenirim elim yatkın..Canim tebrik ederim orgu ile aran nasil tig mii siss le mi olandan ariyorsun benim oglumda kullanarak memnun kaldigim ornekler var mesela
E postanı hatırlıyorsan ordan yeni şiftçre isteyebilirsinCanim buraya atamiyorum malesef fotograf atmak icin siteden giris yapmaliyim ama sifremi unuttum bnde uygulamadan giriyorum burdan da gonderemiyorum malesef. Ama tarif edebilirim heralde gerci ben degil babannem ormustu banada
Malesef canim kisa sureli bir telefon degisikligi yaptim hersey eski telefonda kaldi ama bir deneyyim bakalm belki olurE postanı hatırlıyorsan ordan yeni şiftçre isteyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?