- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Hatırlıyosan e postayınşifreyi olur bi dene bakalımMalesef canim kisa sureli bir telefon degisikligi yaptim hersey eski telefonda kaldi ama bir deneyyim bakalm belki olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlıyosan e postayınşifreyi olur bi dene bakalımMalesef canim kisa sureli bir telefon degisikligi yaptim hersey eski telefonda kaldi ama bir deneyyim bakalm belki olur
Canım gelmedi resim eğer yeni şifre aldıysan googleden gir öyle yükle ordan yükleniyor
Canim etiket yaptim oraya bak goreceksinCanım gelmedi resim eğer yeni şifre aldıysan googleden gir öyle yükle ordan yükleniyor
Saolasın canım bunu annemin komşusu örerken görmüştüm ipi daha koyuydu çok hoş inşallah haberi alır almaz başlicamcontent://media/external/file/550
Canim etiket yaptim oraya bak goreceksin
Insallah canim rengarenk bikac tane yap cok kullanisli oluyor gercektenSaolasın canım bunu annemin komşusu örerken görmüştüm ipi daha koyuydu çok hoş inşallah haberi alır almaz başlicam
Vallahi annemin bir komşusu var özlem teyzem bana sözü var hamile kaldığımda iki tane örecek ikizlerim olursa bolca örerim ikişer tane inşallaaaaaahhhInsallah canim rengarenk bikac tane yap cok kullanisli oluyor gercekten
Insallah canim benim rabbim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin insallahVallahi annemin bir komşusu var özlem teyzem bana sözü var hamile kaldığımda iki tane örecek ikizlerim olursa bolca örerim ikişer tane inşallaaaaaahhh
Aminn bolca dua ettim kur'an okudum namaz kıldım rabbim bugüzel günün hürmetine heebirimizin duasını kabul eyler inşallahInsallah canim benim rabbim tez zamanda kucagina almayi nasip etsin insallah
Rabia canım rabiş diyebilirsin :))
Bende de ağrı var ama adet sancısına yakın aşırı bi acısı yok ,adet zamanında nasıl ağrın oluyormu
Bebek tutunacağı zaman rahim duvarını zedelediği için ağrı yapabiliyor
maşallah. hadi darısı başımızaCanim sonucum iki gun once 21 di bu gun 76.1 cikti
bu gece elimden geleni yapacagim insallah mubarek gunde hepimizin dualari kabul olsun
Geçen herhangi bir ağrı olmamıltı bende ilaçtan olduğunu sanmıyorum 9.gün bugünnnnnnBenim hiç adet ağrım olmaz canım. Ama ilaçlardan olabilir adet dönemine yaklaştık sonuçta
maşallah. hadi darısı başımıza
Amin bol bol dua ettim. bebek isteyen herkese dün gece.
Ohh çok güzel bak benden sana tavsiye ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yap yumurta çatlamasında oda yardımcı oluyor.Saglam bir tane yumurtam var cumartesi catlatma ignesi vurdurcam cok mutluyummm insallh olur
İnşallah sen hep pozitif düşün bak bu dediklerimi kesin yap ben bu ay yaptım eşimede 7.8 tane keçiboynuzu kırıp 1 bardak suda kaynatıp içirdimHemen arastiriyorum ☺ Offf beklenti icine girmek istemiyordum yine girdim insallh husrana ugaram
Geçen herhangi bir ağrı olmamıltı bende ilaçtan olduğunu sanmıyorum 9.gün bugünnnnnn
Saglam bir tane yumurtam var cumartesi catlatma ignesi vurdurcam cok mutluyummm insallh olur
Vallahi yarın testi alıcam c.tesi dayanabilirsem pazar yaparımaz kaldı heyecan dorukta. hafta içi zor geçiyor bana hafta sonu nasıl geçiyor anlamıyorum. Pazar günü mü test yapacaksın?
İnşallah hadi bakalım.
1 tane alma bir kaç tane al.Vallahi yarın testi alıcam c.tesi dayanabilirsem pazar yaparım