- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Çok alırsam 1 günde bitiririm1 tane alma bir kaç tane al.
Almazsanda keşke alsaydım dersin. Uzak mı eczaneÇok alırsam 1 günde bitiririm
Evimin altında hemen yakın bitanesi c.teside açıkAlmazsanda keşke alsaydım dersin. Uzak mı eczane
ooo süper o zaman bak yapınca yaz hemen banaEvimin altında hemen yakın bitanesi c.teside açık
Yazmam mı hiç hemen burdayım haber uçurucam anneler gününe anne girmek istiyorum bennnnmnooo süper o zaman bak yapınca yaz hemen bana
Ay inşallahhhhYazmam mı hiç hemen burdayım haber uçurucam anneler gününe anne girmek istiyorum bennnnmn
Senin ikinciye birinci gibi heyecan oluyormuAy inşallahhhh
Evet oluyo hatta sanki birincide bu kadar beklememiştim. Kızım her akşam Allahım kardeşimi gönder die dua ediyor. Herakşam kardeş krizimiz var. Büyüdü artık herkesin kardeşi var oda istiyor tabi.Senin ikinciye birinci gibi heyecan oluyormu
Ay ya ne tatlı inşallah olur banada dua etsin cimcime çocukların duası kabul olurEvet oluyo hatta sanki birincide bu kadar beklememiştim. Kızım her akşam Allahım kardeşimi gönder die dua ediyor. Herakşam kardeş krizimiz var. Büyüdü artık herkesin kardeşi var oda istiyor tabi.
inşallah canımAy ya ne tatlı inşallah olur banada dua etsin cimcime çocukların duası kabul olur
Bence iyi yaaa bende istiyom bendeKizlar dun beta hcg 76.1 di bu gun 139.9 nasil artisi sizce
Kizlar dun beta hcg 76.1 di bu gun 139.9 nasil artisi sizce
Çatlama iğnesini ne zamn oldun kaçıncı gün test yaptın anlat arkadaşım. Hayırlı olsun. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım darısı sizlere :)
Ne zaman öğrendin ? Belirtilerin neydi canım inşallah beklemedeyimhakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım darısı sizlere :)
Canim benim cok saol ignenin 10 cu gunu ogrenmistim canim darisi isteyen herkese insallah canim bol bol dua edicem sizlereBence iyi yaaa bende istiyom bendekaçıncı gün öprenmiştin canım senn ?
Bebişe bak sen nasılda tatlış tatlış annesine tutunurmuş
Yarın bende mi kan testi yaptırsam heyecanlandım kalpten gitcem 28 di sanırım diğmi senin ilk kanınCanim benim cok saol ignenin 10 cu gunu ogrenmistim canim darisi isteyen herkese insallah canim bol bol dua edicem sizlere
Yok canim ilk kanim 11.4 du 1 gun sonra 21 oldu dunde 76.1 idi bugun 139.9 yaptir bakalim canim benim insallahhhh darisi basinaYarın bende mi kan testi yaptırsam heyecanlandım kalpten gitcem 28 di sanırım diğmi senin ilk kanın
Senin ilk 2 gün düşüktü şimdi kan değerin düzelmeye başlamış son hangi gün ? Bebeği hesaplayalımYok canim ilk kanim 11.4 du 1 gun sonra 21 oldu dunde 76.1 idi bugun 139.9 yaptir bakalim canim benim insallahhhh darisi basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?