• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kiminin ki 9.günde bile geçmiş orası belli olmaz hem sevin hem fazla sevinme yarında yap çizgi koyulaşacakmı bakalım , istersen birde akşam yap :D

İnşallaaaaahhhh hamişsinnn ayş negüzel ciciler alırsın annesiz..:halay::KK55:

İnşallah bende olumlu sonuç alıcam eşime diyorum pozitifi görürsem hemen bir takım alıcam :D

Kiminin ki 9.günde bile geçmiş orası belli olmaz hem sevin hem fazla sevinme yarında yap çizgi koyulaşacakmı bakalım , istersen birde akşam yap :KK70:

İnşallaaaaahhhh hamişsinnn ayş negüzel ciciler alırsın annesiz..:halay::KK55:

İnşallah bende olumlu sonuç alıcam eşime diyorum pozitifi görürsem hemen bir takım alıcam :KK70:
Ay canım inşallah rabbim nasip etsin çok heyecanlanıyorum ikinci iğnem benim bu ilkinde de 11 gğn test yaptırmıştım 0.100 çıkmıştı ama idrar testi hala pozitif veriyordu bakalım hayırlısı çokta umutlu değilim eşimin morfoloji ve sayı sıkıntısı var olursa mucize olacak inşallah

Ay canım inşallah rabbim nasip etsin çok heyecanlanıyorum ikinci iğnem benim bu ilkinde de 11 gğn test yaptırmıştım 0.100 çıkmıştı ama idrar testi hala pozitif veriyordu bakalım hayırlısı çokta umutlu değilim eşimin morfoloji ve sayı sıkıntısı var olursa mucize olacak inşallah
Sen dualarını eksik etme vallahi erkeklerde keçiboynuzu özü suyu çok işe yarıyor bolca içir fındık fıstık yesin..

İnşallah bu ay sende mucizene kavuştum hiç belli olmaz kimilerine ömür boyu olmaz diyor doktor ondan sonraki ay hamile ama :D

Rabbim büyül

Günaydın kızlar bugün iğnenin 12. Günü ve test sonucum iğne etkisi var mıdır hala yoksa bekleyeyim mi birkaç gün daha
Canim dunkunden daha net bu çizgi demekki gebelik var yoksa bugün dünden daha net olmazdı hayırlı olsun insallah beta yaptirirsan haber et

Sen dualarını eksik etme vallahi erkeklerde keçiboynuzu özü suyu çok işe yarıyor bolca içir fındık fıstık yesin..

İnşallah bu ay sende mucizene kavuştum hiç belli olmaz kimilerine ömür boyu olmaz diyor doktor ondan sonraki ay hamile ama :KK70:

Rabbim büyül
Öyle canım rabbim çok büyük mübarek günde dualarımızı kabul etsin rabbim hepimiz yavrularımıza kavuşalım

Dün dr a gittim progesteron tahlili istemiş beta yaptırmadı sonuç güzel çıkmış bekle dedi gebelik testi yaptım dün çok silik çıktı yarın tekrar test yapıcam insallah
Ayyyy hadi hayırlısı bizede haber ver canım her sonucunu rabbim şu hayırlı günde bebeğini sana bağışlasın inşallaahh

Resim atabilirsen at bakalım belli olmuyor bazen geçtikten sonra belli oluyor
Canım akşam bir daha giremedim atmıştım caten çöpe, ama sonradan belirmiş farkettim.

Kızlar dün iç çamaşırımda çoook hafif bir pembemsi leke vardı bir damla..Aranızda hiç damlada olsa olan varmı

Canım fazla ilişkiden de olabilir.
Günaydın kızlar bugün iğnenin 12. Günü ve test sonucum iğne etkisi var mıdır hala yoksa bekleyeyim mi birkaç gün daha
Bence geçmiştir etki. Git test yaptır bence.

Canım akşam bir daha giremedim atmıştım caten çöpe, ama sonradan belirmiş farkettim.

Canım fazla ilişkiden de olabilir.

Bence geçmiştir etki. Git test yaptır bence.
Canım 2 gündür hiçbirşey yapmadık :D :D hadi hayırlısı bekle hafta sonu tekrarla

Meraba arkadaslar bende yeni katildim 8 aylik evliyim
Esimle 3 ay denedik olmadi doktorum klomen verdi onu kullanicam yarida catlatma ignesi olucam bakalim insallh rabbim nasil eder silerde dua edin bu mubarek gunde

Meraba arkadaslar bende yeni katildim 8 aylik evliyim
Esimle 3 ay denedik olmadi doktorum klomen verdi onu kullanicam yarida catlatma ignesi olucam bakalim insallh rabbim nasil eder silerde dua edin bu mubarek gunde
İnşallah rabbim şu güzel günde sanada nasip eder klomene başladın mı yoksa başlicakmısın

Back