Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Soğan suyuda tavsiye ederim adetin biteli kaç gün oldu
4 gun oldu
Güzel ben bu ay kullanayım dedim 1 gün içtim sadece keşke devam etseydim diyorum.

Bugünden itibaren başla sabah ve akşam yemekten 15.20 dk önce sabah ve akşam iç 1 bardak olmak üzere ,diyelim ki 13 mayısta çatlatma vurulucaksın o güne kadar iç vurulduğun ve ertesi gün içme tekrar devam et 7.8 gün

Ay inşallah hamileyizdir de bir daha uğraşmayız. Benim için çok zor oluyor işten izin alıp dr a gitmek
Doğrudur canım napcan işte bebek için herşey değer benim bugün biraz miğdem bulandı ayaktayken oturunca geçti ve çok uykum var ayağa kalmak dahi istemiyorum.Gebelik hesaplama yaptım son adetime göre 2hafta 5 günlük hamilesiniz 4 mayısta hamile kalmış olmanız gerek diyor ve doğruuu 3 mayısta iğne vurdurdum 4 te çatladı hadi inşallaaahh rabbim büyük anneler gününe anne olarak girmek istiyorum

Ay kız sende benim gibisin bende durmaan bakıyorum o tarz şeylere hatta gün gün gebelik kısmını okuyorum. Şu an ne aşamada olabileceğini düşünüyorum. İnşallah vardır da umutlarım suya düşmez. Otururken kasıklarımda ağrı var ama kalkınca yok bişi. Geçmiyor bu günler diyoruz ama geçiyor sanki yavaş yavaş. İnşallah Anneler gününde iyi haber alırsın bende hemen gider test yaptırırım.

Rabbim büyük vallahi ne olacağı belli olmaz inşallah belirtilerimiz doğrudur.Birşeylere bakmadan duramıyorum

Hamile olduğunuz haberini aldınız diyelim. Eşinize söylemek için kafanızda tasarladığınız bir süpriz var mı?

Ben ilk çocuğumda şöyle yaptım. Akşam işten eve geldik yolda tartışmıştık. Eve geldi direk koltuğa uzandı uyuyakaldı. Çok sinirlenmiştim. Bende msj attım. Babacığım ben annemin karnındayım 8 ay sonra yanınızda olacağım. Sakın annemi üzme yazmıştım. Mesajı attım ama uykudan duymadı. Sonra seslendim. Şu mesajına bak durmadan ötüyor dedim. Bir mesaja baktı bir bana şok oldu sarıldı bana sıkı sıkı, sonra önüne geleni aradı baba oluyorum die.

Ama 2. için nasıl bişi yapayım acaba olursa tabi

Ayyy yerim ya ne güzel yapmışsın ben allah izin verirse eğer gütel bir takım alıp ,baba yoldayım yazan zıbın alıphediye paketi koymayı düşünüyorum

öyle zıbın varmı kız onu yapana kadar kaç gün geçer nasıl dayanıcan?
Vardır heralde öğrenirim koşa koşa gider alırım evimin altında üstünde çocuk mazaları var benimki işteyken hazırlarım

Tek olsunda direk söylesemde olur benimkinde fazla umut yok şuanda pozitif olana kadar bekle heyecan yapma diyor.Ben günleri hesaplıyorum hesaplama diyor çatlatma iğnelerinden pozitifi hiç görmedik ya benimki çok istiyor normalde

Bugun cok fazla kasik agrim var kizlar sizce yumurtalarim catliyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…