• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Ben 3 matıs ta iğne oldum denemek için test yaptım şimdi iğne etkisi falan hiç bişi yok sadece tek çizgi çıktı. 1 haftada geçerim iğne etkisi
9 günde geçeni duydum ama 7 günde duymadım bilemedim bak şimdi

KHENA KHENA 7 günde geçtiğide oluyormuş canımm.Hiç etki etmemesiyle ilgili birşey bulamadım nette

evet canım 11 12 ci gün felan bende bilmiyom tam :D 27 nisanda bide 29 nisanda çatlatma iğnesi vurmuştum. yarın kan vericem bakalım sonucu yazarım canım

Kızlar bende haftaya dr a gidecem tedaviye başlicaz.. sizin bu tür heyecanlı bekleyişleriniz benide heyecanlanırdı ya.. :))

Kızlar şu kanlı idrar testinden denedim silik çizgi çıktı doğru sonuç veriyor mu acaba gerçekte daha net belli oluyor fotoğraftan

Eklentiler

• IMG_2025.JPG
    IMG_2025.JPG
    37,3 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar dün iç çamaşırımda çoook hafif bir pembemsi leke vardı bir damla..Aranızda hiç damlada olsa olan varmı

Günaydın kızlar bugün iğnenin 12. Günü ve test sonucum iğne etkisi var mıdır hala yoksa bekleyeyim mi birkaç gün daha

Eklentiler

• IMG_2029.JPG
    IMG_2029.JPG
    89 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın kızlar bugün iğnenin 12. Günü ve test sonucum iğne etkisi var mıdır hala yoksa bekleyeyim mi birkaç gün daha
Sence dünki mi netti yıçoksa bugünkimi ben kanlı olduğu için dünkinden anlamadım sen net gördün.

Bügünkinde pembiş çizgin vaar elinde test çok heralde kız yapıyosun :D

İstersen cumaya kadar bekle hergün test yap cumsda sabah erkenden kan ver tam kesinleşsin

Sence dünki mi netti yıçoksa bugünkimi ben kanlı olduğu için dünkinden anlamadım sen net gördün.

Bügünkinde pembiş çizgin vaar elinde test çok heralde kız yapıyosun :KK70:

İstersen cumaya kadar bekle hergün test yap cumsda sabah erkenden kan ver tam kesinleşsin[/
Arkadaşım ilaç mümessili o getirmişti baya da var evde test canım dıkıldıkça yapıyorum bağımlılık oldu test yapmak birkaç gün sonra tekrar deneyeyim çatltma iğnesi etkisi olabilir belki hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Back