- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Ayyy kız inşallah inşallah değerin dahada yükselirde aramızdan biri daha hamiş olurCanim idrar testi yaptim pozitif insallah hamileyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy kız inşallah inşallah değerin dahada yükselirde aramızdan biri daha hamiş olurCanim idrar testi yaptim pozitif insallah hamileyimdir
insallahhAyyy kız inşallah inşallah değerin dahada yükselirde aramızdan biri daha hamiş olur
Hadi ya dikkat et inşallah bebiş doğurduktan sonra düzelir düzenli adet olcanki yumurtlayasın
Canim idrar testi yaptim pozitif insallah hamileyimdir
Canım malesef doktor ile görüştüm değer çatlatma iğnesinden kaynaklı yüksek çıkmıştır poztif görülmüştür. dedi. adet olunca gene gitcem çatlatma iğnesi içinnYok canım kilo verince düzene giriyor kilo vermem lazım.
inşallah ne güzel gözün aydın darısı bizeee
İğneden sonra kaçıncı günün ki?Canım malesef doktor ile görüştüm değer çatlatma iğnesinden kaynaklı yüksek çıkmıştır poztif görülmüştür. dedi. adet olunca gene gitcem çatlatma iğnesi içinn
Yavaş yavaş verirsin üzerine yüklenme belirli saatden sonra yeme biberli limonlu yopurt ye akşamları yağ yakıyor allahın izniyle verirsin kucağınada bebişini alırsınYok canım kilo verince düzene giriyor kilo vermem lazım.
Belkide iğne etkisi geçince tekrar pozitifi görüceksin hemen yelkenleri aşağı indirmeCanım malesef doktor ile görüştüm değer çatlatma iğnesinden kaynaklı yüksek çıkmıştır poztif görülmüştür. dedi. adet olunca gene gitcem çatlatma iğnesi içinn
Belki buda bir belirtidir.Meraba kızlar dün akşam yatarken birşey fark ettim elimle kasıklarımın orayı kontrol ettim sağ kısmım alçak sol kısmım biraz daha şiş....
Bilmiyorum vallahi inşallah öyledir bugün 7.günüm az kaldı azzzzBelki buda bir belirtidir.
Benimde 8 gün kaldı bat'a. Bazen Bat ı bekleyeyim diyorum. Geçen ay da sanki aynı belirtileri hissediyorum gibi geliyor korkuyorum.Bilmiyorum vallahi inşallah öyledir bugün 7.günüm az kaldı azzzz
Senin bat hangi gün ben 18.19gibi olucamBenimde 8 gün kaldı bat'a. Bazen Bat ı bekleyeyim diyorum. Geçen ay da sanki aynı belirtileri hissediyorum gibi geliyor korkuyorum.
Benim bat 17 mayıs. Çatlama iğnesinin vurulduğu günü saymaman lazımmış sonraki gün saymamız lazımmış. benim dr 12. gün dedi. haftaya yaniSenin bat hangi gün ben 18.19gibi olucam
Bende batı bekleyeyim diyorum ama dayanabileceğimi sanmıyorum 11.veya12. Günde hemennnn eczaneye koşarım heralde
Korkma inşallah hamişsindir kendini iyi dinle ufacık birşey bile belirti olabilir.
Bebek 5.ile 12 gün arasında dölleniyor
Ben sabah erken vurdurdum elbette o günü saycaz olurmu öyle şey iğnenin etkisi ogün başlıyo hcg hormonuma karışıyor 1 gün sonra çatlasada o gün karışıyor sonuçta.Benim bat 17 mayıs. Çatlama iğnesinin vurulduğu günü saymaman lazımmış sonraki gün saymamız lazımmış. benim dr 12. gün dedi. haftaya yani
Tamam ilk tahlili sen yaptıracaksın çıkarsa ben gidip deneyeceğim hangi gün gidecektin?Ben sabah erken vurdurdum elbette o günü saycaz olurmu öyle şey iğnenin etkisi ogün başlıyo hcg hormonuma karışıyor 1 gün sonra çatlasada o gün karışıyor sonuçta.
Bilmiyorum vallahi ben o günüde sayıyorum
Ahahahahhh c.tesi 11.gün pazar 12.gün oluyor..Tamam ilk tahlili sen yaptıracaksın çıkarsa ben gidip deneyeceğim hangi gün gidecektin?
Tamam bak testi yaptırınca sonucu hemen bana yaz hafta sonu bakamazsam bile mesaj at kk dan. Geçen ay ben yazdığım belirtilere baktım. göğüs ucu acım varmış yine ama 10 gün kala varmış. demekki ilaçlardan. İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız. beklemek çok zor ve sıkıcı, ama hamilelik böyle hep beklicez. Kese yi bekle, kalp atışı bekle, geliştimi bekle,cinsiyet bekle, beklede bekle yaniAhahahahhh c.tesi 11.gün pazar 12.gün oluyor..
İkisinden birinde yapıcam testi bugün salı az kaldı heyecanda var bu ay nerdeyse kesin gözüyle başlıyorum..
Geçen ay çatlatma iğnesi vurulduğumda aynı gün burdan tanıştıpım biriside vurulmuştu onun 6 yada 7.gün miğde bulantısı koku alması gibi belirtileri oldu ve hamileymiş
Benim göğüslerde hiçbirşey yok geçen ay vardı ama bu ay yok inşallah katılırız hamilelere .Biz şimdi bekleyemiyorsak hamile olunca nasıl beklicez ay ağlarımmm bennnnn şimdi bile gözlerim doldu vallahi.Tamam bak testi yaptırınca sonucu hemen bana yaz hafta sonu bakamazsam bile mesaj at kk dan. Geçen ay ben yazdığım belirtilere baktım. göğüs ucu acım varmış yine ama 10 gün kala varmış. demekki ilaçlardan. İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız. beklemek çok zor ve sıkıcı, ama hamilelik böyle hep beklicez. Kese yi bekle, kalp atışı bekle, geliştimi bekle,cinsiyet bekle, beklede bekle yani
Kanlı ya güvenme ben geçen ay yaptım pozitif çıktı. Ama malum regl olmuştum.Benim göğüslerde hiçbirşey yok geçen ay vardı ama bu ay yok inşallah katılırız hamilelere .Biz şimdi bekleyemiyorsak hamile olunca nasıl beklicez ay ağlarımmm bennnnn şimdi bile gözlerim doldu vallahi.
İnşallah haber veririm ilk evde idrar testi yaparım veya kanlı.Pozitifi görürsem p.tesi koşa koşa kan veririm