• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Yok canım kilo verince düzene giriyor kilo vermem lazım.

inşallah ne güzel gözün aydın darısı bizeee :spor:
Canım malesef doktor ile görüştüm değer çatlatma iğnesinden kaynaklı yüksek çıkmıştır poztif görülmüştür. dedi. adet olunca gene gitcem çatlatma iğnesi içinn :(

Yok canım kilo verince düzene giriyor kilo vermem lazım.
:spor:
Yavaş yavaş verirsin üzerine yüklenme belirli saatden sonra yeme biberli limonlu yopurt ye akşamları yağ yakıyor allahın izniyle verirsin kucağınada bebişini alırsın

Canım malesef doktor ile görüştüm değer çatlatma iğnesinden kaynaklı yüksek çıkmıştır poztif görülmüştür. dedi. adet olunca gene gitcem çatlatma iğnesi içinn :KK43:
Belkide iğne etkisi geçince tekrar pozitifi görüceksin hemen yelkenleri aşağı indirme

Meraba kızlar dün akşam yatarken birşey fark ettim elimle kasıklarımın orayı kontrol ettim sağ kısmım alçak sol kısmım biraz daha şiş....

Benimde 8 gün kaldı bat'a. Bazen Bat ı bekleyeyim diyorum. Geçen ay da sanki aynı belirtileri hissediyorum gibi geliyor korkuyorum.
Senin bat hangi gün ben 18.19gibi olucam

Bende batı bekleyeyim diyorum ama dayanabileceğimi sanmıyorum 11.veya12. Günde hemennnn eczaneye koşarım heralde :D

Korkma inşallah hamişsindir kendini iyi dinle ufacık birşey bile belirti olabilir.

Bebek 5.ile 12 gün arasında dölleniyor

Senin bat hangi gün ben 18.19gibi olucam

Bende batı bekleyeyim diyorum ama dayanabileceğimi sanmıyorum 11.veya12. Günde hemennnn eczaneye koşarım heralde :KK70:

Korkma inşallah hamişsindir kendini iyi dinle ufacık birşey bile belirti olabilir.

Bebek 5.ile 12 gün arasında dölleniyor
Benim bat 17 mayıs. Çatlama iğnesinin vurulduğu günü saymaman lazımmış sonraki gün saymamız lazımmış. benim dr 12. gün dedi. haftaya yani :KK64:

Benim bat 17 mayıs. Çatlama iğnesinin vurulduğu günü saymaman lazımmış sonraki gün saymamız lazımmış. benim dr 12. gün dedi. haftaya yani :KK64:
Ben sabah erken vurdurdum elbette o günü saycaz olurmu öyle şey iğnenin etkisi ogün başlıyo hcg hormonuma karışıyor 1 gün sonra çatlasada o gün karışıyor sonuçta.

Bilmiyorum vallahi ben o günüde sayıyorum :D

Ben sabah erken vurdurdum elbette o günü saycaz olurmu öyle şey iğnenin etkisi ogün başlıyo hcg hormonuma karışıyor 1 gün sonra çatlasada o gün karışıyor sonuçta.

Bilmiyorum vallahi ben o günüde sayıyorum :KK70:
Tamam ilk tahlili sen yaptıracaksın çıkarsa ben gidip deneyeceğim :D hangi gün gidecektin?

Tamam ilk tahlili sen yaptıracaksın çıkarsa ben gidip deneyeceğim :KK70: hangi gün gidecektin?
Ahahahahhh c.tesi 11.gün pazar 12.gün oluyor..

İkisinden birinde yapıcam testi bugün salı az kaldı heyecanda var bu ay nerdeyse kesin gözüyle başlıyorum..
Geçen ay çatlatma iğnesi vurulduğumda aynı gün burdan tanıştıpım biriside vurulmuştu onun 6 yada 7.gün miğde bulantısı koku alması gibi belirtileri oldu ve hamileymiş :D

Ahahahahhh c.tesi 11.gün pazar 12.gün oluyor..

İkisinden birinde yapıcam testi bugün salı az kaldı heyecanda var bu ay nerdeyse kesin gözüyle başlıyorum..
Geçen ay çatlatma iğnesi vurulduğumda aynı gün burdan tanıştıpım biriside vurulmuştu onun 6 yada 7.gün miğde bulantısı koku alması gibi belirtileri oldu ve hamileymiş :KK70:
Tamam bak testi yaptırınca sonucu hemen bana yaz hafta sonu bakamazsam bile mesaj at kk dan. Geçen ay ben yazdığım belirtilere baktım. göğüs ucu acım varmış yine ama 10 gün kala varmış. demekki ilaçlardan. İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız. :KK53: beklemek çok zor ve sıkıcı, ama hamilelik böyle hep beklicez. Kese yi bekle, kalp atışı bekle, geliştimi bekle,cinsiyet bekle, beklede bekle yani :işsiz:

Tamam bak testi yaptırınca sonucu hemen bana yaz hafta sonu bakamazsam bile mesaj at kk dan. Geçen ay ben yazdığım belirtilere baktım. göğüs ucu acım varmış yine ama 10 gün kala varmış. demekki ilaçlardan. İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız. :KK53: beklemek çok zor ve sıkıcı, ama hamilelik böyle hep beklicez. Kese yi bekle, kalp atışı bekle, geliştimi bekle,cinsiyet bekle, beklede bekle yani :işsiz:
Benim göğüslerde hiçbirşey yok geçen ay vardı ama bu ay yok inşallah katılırız hamilelere .Biz şimdi bekleyemiyorsak hamile olunca nasıl beklicez ay ağlarımmm bennnnn şimdi bile gözlerim doldu vallahi.

İnşallah haber veririm ilk evde idrar testi yaparım veya kanlı.Pozitifi görürsem p.tesi koşa koşa kan veririm :D

Benim göğüslerde hiçbirşey yok geçen ay vardı ama bu ay yok inşallah katılırız hamilelere .Biz şimdi bekleyemiyorsak hamile olunca nasıl beklicez ay ağlarımmm bennnnn şimdi bile gözlerim doldu vallahi.

İnşallah haber veririm ilk evde idrar testi yaparım veya kanlı.Pozitifi görürsem p.tesi koşa koşa kan veririm :KK70:
Kanlı ya güvenme ben geçen ay yaptım pozitif çıktı. Ama malum regl olmuştum.

Back