- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
Hadi ya dikkat et inşallah bebiş doğurduktan sonra düzelir düzenli adet olcanki yumurtlayasınİlaçla adet oluyorum içmezsem 9 ay olmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya dikkat et inşallah bebiş doğurduktan sonra düzelir düzenli adet olcanki yumurtlayasınİlaçla adet oluyorum içmezsem 9 ay olmam
Direk kan ver öğren inşallah hamilesindir kaçBakalim yapcam insallah hamile kalirim ya
Bildiririm canim artik yarin degil obur gun test yapcam bakalim ins yulselirNe demek canım herzaman durumunu bizede bildir
Oyle yapcamDirek kan ver öğren inşallah hamilesindir kaç
Bence hergün yap daha iyi olur 1 günde az artmış yarın daha fazla artıcakmı gör.Bildiririm canim artik yarin degil obur gun test yapcam bakalim ins yulselir
Zaten 2.3 gün bekledikten sonra yaparsan kesin sonuç alırsın dualarım seninleOyle yapcam
Sağol canimZaten 2.3 gün bekledikten sonra yaparsan kesin sonuç alırsın dualarım seninle
Nedemek bizide blgilendir lütfenSağol canim
Kaçıncı gününde negatifi gördün canım ?Bende geldim bu gun kan verdim negatif kizlar umutlar mayis ayina bakalim olmadi hazirana bole surer gider :)
Insallahhh canimmm rabbim butun isteyene icindede bana nasip eder insallahhBence hergün yap daha iyi olur 1 günde az artmış yarın daha fazla artıcakmı gör.
İnşallah bebeğin iyice tutunur sana
Aminnnnnnnn allahım hepimizin yüzünü güldürsünInsallahhh canimmm rabbim butun isteyene icindede bana nasip eder insallahh
8 gun girdik ama hic uymadik yani gun asiri girmedik aklimiza estikce yaptik bazen gunde 2 3 kere bile oldu ilk iliskide popomun altina 2 tane yastik koydum 2 3 saat oyle yattim sonra aldim altimdan saga dondum cenin seklinde yattim sabaha kadarKızlar çatlatma iğnesinden sonra ne kadar gün ilişkiye giriyosunuz benim doktorum 10 gün dedi ama bilemedim
Ben ilk vurdurduğum gün dahil 4 gün ayağımı havaya dikip yastık koydum 1 saat işe 1.5 saat arası sonra sırt üstü yattım geri yan döndüm.Bugün 6.gün 5.gün hariç hergün yaptık8 gun girdik ama hic uymadik yani gun asiri girmedik aklimiza estikce yaptik bazen gunde 2 3 kere bile oldu ilk iliskide popomun altina 2 tane yastik koydum 2 3 saat oyle yattim sonra aldim altimdan saga dondum cenin seklinde yattim sabaha kadar
16.ci gundu canimKaçıncı gününde negatifi gördün canım ?
Benimde test günüm bugün ama hiç yapalım yok hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum ilk aşılamam kasik ağrım be bel ağrım çok fazla inşallah vardır seninde benimdeCanım sen benden bir gün sonra iğne olmuşsun benimde hiç belirtim yok çarşamba günü test yapicam inş ikimizde hamileyizdir
Bence test yap canım inş bebeğin seninledirBenimde test günüm bugün ama hiç yapalım yok hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum ilk aşılamam kasik ağrım be bel ağrım çok fazla inşallah vardır seninde benimde
Anladım rabbim büyük üzme kendini lütfen seninde olacak allahın znyle birgin güç olmasında tek16.ci gundu canim