• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra ne kadar gün ilişkiye giriyosunuz benim doktorum 10 gün dedi ama bilemedim

Kızlar çatlatma iğnesinden sonra ne kadar gün ilişkiye giriyosunuz benim doktorum 10 gün dedi ama bilemedim
8 gun girdik ama hic uymadik yani gun asiri girmedik aklimiza estikce yaptik bazen gunde 2 3 kere bile oldu ilk iliskide popomun altina 2 tane yastik koydum 2 3 saat oyle yattim sonra aldim altimdan saga dondum cenin seklinde yattim sabaha kadar

8 gun girdik ama hic uymadik yani gun asiri girmedik aklimiza estikce yaptik bazen gunde 2 3 kere bile oldu ilk iliskide popomun altina 2 tane yastik koydum 2 3 saat oyle yattim sonra aldim altimdan saga dondum cenin seklinde yattim sabaha kadar
Ben ilk vurdurduğum gün dahil 4 gün ayağımı havaya dikip yastık koydum 1 saat işe 1.5 saat arası sonra sırt üstü yattım geri yan döndüm.Bugün 6.gün 5.gün hariç hergün yaptık

Canım sen benden bir gün sonra iğne olmuşsun benimde hiç belirtim yok çarşamba günü test yapicam inş ikimizde hamileyizdir
Benimde test günüm bugün ama hiç yapalım yok hayal kırıklığı olur diye düşünüyorum ilk aşılamam kasik ağrım be bel ağrım çok fazla inşallah vardır seninde benimde

Back