• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Çamaşır suyu yalnış sonuç veriyor ben her ay denedim köpürdü limonun varsa denesene bir canım bende denicem
daha erken bence ya daha iğneyi vurulalı 1 hafta oldu. bekleyelim az daha. Ben geçen ay 10 tane gebelik testi harcadım. insanın psikolojisi bozuluyor.

daha erken bence ya daha iğneyi vurulalı 1 hafta oldu. bekleyelim az daha. Ben geçen ay 10 tane gebelik testi harcadım. insanın psikolojisi bozuluyor.
Vallahi ben yinede denicem 9 günde bile etkisini yitirdiği oluyormuşşşşş hevesim gitsin :D

yaa benim kasıklarım çok ağrıyor. Çok rahatsızlık verici derecede :KK34:

yaa benim kasıklarım çok ağrıyor. Çok rahatsızlık verici derecede :KK34:
Rabbim büyük benimde sağ kasığım ağrıyor belimede vuruyor inşallaaaahhh bebişimizin habercisidir kızzz iyiye yoralım hep çoğul gebelik olursa daha erken öğreniriz

Merhaba hanımlar bende 28 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum sağ ve sol yımurtalığımda 20 mm iki yumurtam oluştu bugün iğnenin 11. Günü ve test yaptım hafif silik çıktı hala iğne etkisi olabilir mi 11. Gün öğrenenler oluyormuş heveslendim

Eklentiler

• IMG_2016.JPG
    IMG_2016.JPG
    47,5 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2019.JPG
    IMG_2019.JPG
    45,4 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bende, 29 nisan adet oldum.
yumurtalık takibim oldu 4.gün yumurtam 13mm 7.gün 19mm oldu yani 5 mayıs ve 6 mayıs ilişkiye girdik.
ben erken yumurtluyormuşum ,2 kızım var 33 yaşındayım bakalım :)

İnşallah kızzz ben çoook istiyorumya kendimi çok yorgun hissediyorum.Allahımmm sen büyüksün kızz ikimizde üçüz annesi oluyomuşuzz :KK70:
üçüzmü? :KK57::KK57::KK57:
Hatırlatırım benim 5 yaşında bir kızım daha var. ikiz yeter bana :KK19:
bu arada daha gençsin neyin yorgunluğu kız bu?:rolleyes:

Merhaba hanımlar bende 28 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum sağ ve sol yımurtalığımda 20 mm iki yumurtam oluştu bugün iğnenin 11. Günü ve test yaptım hafif silik çıktı hala iğne etkisi olabilir mi 11. Gün öğrenenler oluyormuş heveslendim

Canım ben göremedim. fotoğraftan kaynaklı olabilir. yarın tekrar dene bence

Kesin birşey diyemicem yarın tekrar yap emin oluruz

kızlar bende, 29 nisan adet oldum.
yumurtalık takibim oldu 4.gün yumurtam 13mm 7.gün 19mm oldu yani 5 mayıs ve 6 mayıs ilişkiye girdik.
ben erken yumurtluyormuşum ,2 kızım var 33 yaşındayım bakalım :)
Hadi hayırlısı inşallah kızına bir kardeş olur

üçüzmü? :KK57::KK57::KK57:
Hatırlatırım benim 5 yaşında bir kızım daha var. ikiz yeter bana :KK19:
bu arada daha gençsin neyin yorgunluğu kız bu?:rolleyes:
Ayyyy ne bileyim yorgunum :D aman fazlası gör çıkarmazzz :D

Ben limon testini yaptım idrarım ilkkez bu kadar koyu limonu sıktım kenarlarında tomurcuk var

Ayyyy ne bileyim yorgunum :KK70: aman fazlası gör çıkarmazzz :KK70:

Ben limon testini yaptım idrarım ilkkez bu kadar koyu limonu sıktım kenarlarında tomurcuk var
tomurcuk ne demek anlamadım. pozitif olması için nasıl olması lazımdı?

Back